torsdag, 090430.

10.30     imorgon är det maj. det är helt galet.

igår var vi först i skolan mellan 8.00-12.00. gjorde vår redovisning, som gick hur bra som helst. bestämde även vilka som ska göra den sista grupp-tentamen, eftersom vi är 7 stycken. efter lunchen åkte de flesta hem, för vi orkade inte vara kvar i det fina vädret. åkte hem och bytade kläder & sånt, sen ner i stan och mötte min tjejer (alexandra & patricia).  tog en fika på waynes (första & sista gången), sen blev det lite shopping, & sedan avslutade vi med en underbar fika på café annorledes.

idag skulle jag egentligen på fältdag, men orkade inte. sitter just nu & äter frukostoch såg precis klart finalen av top model. nu ska jag snart kolla på våra bästa år. senare ska jag hem till goran, & ikväll hem till alexandra i ödåkra där det blir lite grillning & sen ner till tivolit i stan.

hörs senare! ♥


resa

21.15     ja, jag vill verkligen ha sommarlov & resa bort nu. inget speciellt jag vill rymma från, vill bara ha sommarlov & åka till härliga bosnien/kroatien med min älskling & hans familj. får se när vi bokar in det. kommer bli härligt :)

skolan idag var seg som jag anade. visst, de andras pjäser var väl bra, någon av dem, & imorgon är det vår tur. usch, börjar bli lite pirr i magen, men det kommer säkert gå utmärkt. har huvudbonader nu guys, så ni behöver inte oroa er.
fick springa till tåget tillsammans med petra. de andra kom efter. gud, man märker verkligen vilken dålig kondition man har när man tvingas springa så. usch, börja träna mer kondition kanske?

efter skolan åkte jag hem till goran. hade en väldigt mysig eftermiddag. nu ska jag fixa inför morgondagen. efter skolan ska jag hem till maria & äta det sista som är kvar av hennes gudomliga cheesecake? i sure hope so ;)

god natt gullepluttar! ♥

tisdag, 090428.

09.00     herregud, är det maj på fredag? tiden går så sjukt snabbt! känns som bara några veckor sedan man partajade med vännerna på nyår. usch, om inte så lång tid är det väl dags för nyår 09/'10.

god morgon på er alla! sovmorgon till 8.00 idag. hoppade in i duschen, & nu är man nästintill klar. hur snabb är jag egentligen? eller är jag bara väldigt dålig på att planera min tid? börjar som sagt 13.00 idag, så då hinner man kanske se våra bästa år idag, eller vad säger du maria? ;) hihi.

i eftermiddag ska jag hem till min sötnos, så det kanske inte blir mycket uppdaterande idag, men vi får se hur det blir med det. nu ska jag göra mig helt klar, så jag bara kan slappa sen. puss på er! ♥


till salu!
ett par snygga svarta pumps. använda mycket lite. de ser ut som nya,
förutom att man ser på klacken att de har gåtts i, men det är inget farligt.
storlek 38 & kostnad 200 :- (ordinarie pris 250:-). hör av er!

eurovision & spårlöst

22.30     så, nu är det dags för sängen. börjar 13.00 imorgon, så man har sovmorgon till 8.00 :)

tänkte först berätta om att jag såg del två av programmet som visar upp alla bidrag som ska vara med i eurovision. mina favoriter än så länge är väl turkiet & bosnien (chockad?) jag vet att vissa tänker att jag tkr om bosnien bara för goran kommer därifrån, men deras bidrag i år var faktiskt helt okej. men jag är iaf rätt glad att de inte kommer visa videon på eurovision den 16 maj. det var för kommunistiskt. med alla flaggor & marscher. vi får väl se vem som tar hem vinsten detta året :)

jag tycker att det är otroligt fult att svt inte vill att malena ska vinna, eftersom det kostar sverige för mycket med allt som är aktuellt nästa år. prinsess-bröllop, fotbolls-vm... för tillfället kommer jag faktiskt inte på mer, men jag vet att det var en jävla massa iaf. jag tycker hon ska vinna, bara för att reta svt, hihi!

sen kollade jag & mamma på spårlöst försvunnen. det är otroligt hur alla reagerar olika. om man jämför förra veckans bemötande mor&dotter, med dagens. otrolig skillnad. det jag kan tycka är lite dumt, det är när huvudpersonen träffar sin biologiska förälder för första gången. ingen tolk är med eller någonting. visst, jag förstår hela konceptet med första mötet osv, men hur kul är det egentligen? föräldern börjar snacka en massa, som dottern/sonen inte förstår. usch, så pinsamt.

nej, det var nog av åsikter från mig för idag. god natt på er alla gulliga läsare! ♥


turkiet.


bosnien och herzegovina.

måndag, 090427.

18.20     god eftermiddag folket, här är jag! :) imorse var jag uppe i god tid. 5.20 ställde jag mobil-alarmet på, men som vanligt är jag klar en halvtimme senare. då bestämde jag mig för att logga in på datan och kolla SEB-kontot, blogga lite & lite annat. såklart krånglade bloggen, så det blev inget inlägg, men kontot kunde vi kolla in & bli på gott humör :) lönen kom in idag ju!

vid 6.30 tog jag bussen för att ta mig mot ekeby för att ha fältdag & var framme en timme senare. behöver kanske inte berätta i detalj vad som hände där, ingen som  säkert bryr sig speciellt mycket. där var iallafall tre stycken lärarkandidater från kristianstad, som jag tog bussen hem med en av dem. trevlig pratstund fick man i slutet av dagen.

jag skulle egentligen gått på pass ikväll med alexandra, men jag har känt mig sån seg hela dagen lång, & jag kände att jag skulle inte gjort mitt bästa om jag hade gått dit, så jag hoppade över det. får väl träna lite hemma eller något. vet inte om det är förkylning på gång, eller vad som händer. det blir väl isåfall förkylning nr. 5 detta året. helt sjukt!

nu ska jag äta middag med mamma & syster. hörs senare! ♥

systemkamera

20.20     när jag hade kommit hem från jobb, kom pappa förbi en sväng. han hade med sig systemkameran jag skulle få utav honom, eftersom han har köpt en ny så kan den inte ligga hemma hos honom och samla damm. väldigt fin & så, nu ska jag bara lära mig den också. det kan nog bli rätt krångligt, men jag får väl lusläsa igenom manualen.

nu ska jag prata med syster om vad vi båda har gjort i helgen. eftersom jag har varit med goran & fest, och hon har umgåtts med sin pojkvän, så har vi inte hunnit samtala så mkt. men nu ska vi göra det. ha ett fortsatt trevligt helgslut. ♥


fin va?

rastlös & tankar

17.20     det är dagar som denna då man tänker Vad fan gör jag här? huset är tomt och här sitter jag & har redan kollat alla bloggar som finns, bilddagboken, facebook, aftonbladet osv. vad gör man nu? snälla, kom gärna med lite förslag om ni har några. funderar nästan på att klicka in mig på blip.se och spela lite spel. då går tiden kanske lite snabbare?

det är sjukt hur dåligt man kan må för någon annans skull? kommer inte berätta vem detta handlar om, men det är inte huvudsaken. saken är den, att det finns otroligt mycket folk som njuter av att såra andra & att se dem lida. jag kan inte ens sätta mig in i hur det ser ut i deras hjärnor. måste vara mycket damm, för något annat kan det knappast finnas. jag är en sån person som verkligen mår dåligt för sina medmänniskor. när det håller på att ta slut med personens pojk/flickvän, eller när de bara mår allmänt dåligt. då vill man bara kunna trolla & få allt bra igen. men tyvärr funkar det ju inte så, and it's sucks. aja, nu har jag fått ur mig lite iaf. och det positiva är, att det jag börja berätta om, det har löst sig nu. men tänk på det, jag är en sån person ni alltid kan lita på & prata med om ni mår dåligt. glöm inte det. ♥

jobb

13.50     de ringde från jobb för cirka 20 minuter sen & frågade om jag kunde jobba vid halv 4. visst, säger jag. jag har inget bättre för mig. jag hade iofs tänkt städa, men det får jag väl göra på den tiden som är kvar innan jobb. får väl även ta med plugg dit, så man gör lite nytta. tänkte bara säga det :) ha en trevlig dag allihopa. ♥

söndag, 090426.

13.00     igår var jag & en massa annat folk hos maria som sagt. jag, anna & petra kom dit runt 17.30 och där var redan lite folk. sedan kom resten & kvällen körde igång. åt en god pastasallad, cheesecake till efterrätt, spelade sanning & konsekvens, sjöng singstar & hade allmänt trevligt. när klockan började närma sig 23.30 började gänget röra sig ner mot stan, men inte jag & anna. vi var trötta och liknande, så vi promenerade hem till mig. pratade om allt mellan himmel & jord, mkt trevligt <3 kom i säng runt 00.30 & vaknade 9.00 idag & var ovanligt pigga. anna tog bussen vid 10.00 & sen åt jag frukost.

nu ska jag lägga in bilder från gårdagen, sen kolla om det är solväder på balkongen, annars ska jag städa. hörs senare under dagen. puss på er! ♥

(tack alla för en underbar kväll! ta gärna bilder, ni som var där under kvällen).


min outfit för kvällen (var dock tvungen att byta skor pga ont i fötterna).


alexandra, anna & petra kränger nötter.


anna & sahra.


jag & anna.


madeleine, jag, alexandra, anna & petra.


maria & anna battlar i singstar.


petra, sahra & madeleine.


ketty, petra & sandra.


alexandra & marlene.


anna & petra.


petra friar till alexandra.

glass i solen

14.00     runt 12.00 bestämde jag & goran oss för att gå till gula kiosken & köpa lite god glass. för mig blev det den nya sandwich & goran tog en liten bägare. sedan när vi ätit det, promenerade min sötnos hemåt & jag gick hem och städade. behövs alltid när han har varit här, täcke, kuddar & filt är helt crazy :)

har även plockat fram min outfit för kvällen, så det är fixat iallafall. ska bli så himla roligt! jag & tjejerna ska hem till maria runt 17.00, sen kommer resten vid 19.00. först sjunga singstar, äta gott & ha trevligt, sen förmodligen ner till stan. för se vart det bär av & om man orkar stanna kvar :)

nu ska jag börja fixa mig & sånt, ska möta anna på knutan vid 17.00, och jag vill inte vara i sista minuten. bloggar innan jag går sen! ♥

(förresten, min bloggdesign är under ombyggnad.letar bara efter tid att fixa).

lördag, 090425.

10.40     god morgon alla mina gulliga läsare! för tillfället ligger jag & älsklingen i sängen. jag skriver här, medan han spelar schack på min mobil. vaknade vid 9.00 & då var jag så sugen på bullar, så jag cyklade till hemköp och köpte några. mums! igår var det en mysig dag. fint väder, fotboll på gräsmattan med goran & sen dude where's my car på kvällen.

om några timmar ska goran gå hem, & jag ska börja fixa mig för kvällen. ska hem till maria och ha lite tjejfest, sen kanske utgång? får se hur man känner inför det :) hörs senare. ♥


kärlek på hög nivå.

jobb

14.25     okej, nu är jag fett uttråkad. har läst ungefär 10 sidor i boken (jag vet,
fy på mig, men den är såå seg
). sedan har jag kollat runder på allt som går att kolla på internet. bilddagboken, aftonbladet, blondinbella, kenza, stina-lee & allt annat. nu är jag så rastlös & bara väntar på att nästa man ska komma, så jag kan gå hem.

när jag kommer hem ska jag fixa mig & sånt, senare ikväll kommer goran. mys framför tvn med godis & sånt, jatack! :) nu ska jag läsa fler bloggar, ha en trevlig fredagskväll mina gullungar. ♥


          bara jag som blir sjukt sugen?

fredag, 090424.

8.30     goddag mina söta läsare! idag vaknade jag upp på bra humör, & det är alltid kul :) upp & åt frukost, sedan iväg till jobb där jag sitter nu & ska sitta fram till 15.00 ungefär. har laddat upp med mat, dricka, plugg och lite smått & gott. och idag ska jag inte slösa bort all tid framför datan som jag brukar, utan jag ska verkligen ta vara på tiden. har ingen träningsvärk idag, vilket är mycket bra. då känner man sig bara som en stel docka när man går runder. nej, nu ska jag köra igång & inte sitta här mer :) hörs senare mina sötnosar. ♥

träning

20.25     var på träning innan med alexandra & ylva. danspass. det var faktiskt riktigt roligt, men jag får se om jag går dit fler gånger. jag vet inte, men jag är en sån person, att även om jag vet att andra människor inte kollar på just mina danssteg, så skämms jag. jättejobbigt. jag vet att det tyder på att man måste jobba med sin självkänsla/självförtroende, men ja, jag tycker att det är grymt svårt. får se istället om jag inte beställer något i stil med Shaun-T:s HipHop Abs från twins (a) hihi.

nu ska jag duscha, sen är det nog sängen. jobbar imorgon 8-16, sen tillbringas kvällen med min baby. ♥

allt är fint

16.20     nu är allt bra igen. början på det iaf, & det känns helt underbart. de senaste dagarna har varit väldigt jobbiga. för vissa mer. men som sagt, nu känns allt bra igen :)

i skolan körde vi igång med vårt arbete. vi hade riktigt skoj idag! :) alla var på så härligt humör så det gick jättebra! vid 12.00 åt vi lunch. jag & petra köpte en otroligt god curry & kyckling macka medan anna åt en paj. det roliga var inte vad vi åt, utan vad som hände när vi åt. anna hade tagit två plastgafflar & en plastkniv. det roliga var att hon sabbade båda två gafflarna. som vi skratta! :)

i stan var vi inne på gina tricot ett tag innan jag & alexandra började röra oss hemåt. eller ja, hon skulle till jobb & jag skulle hem. sitter här hemma nu och tittar på top model, ovanligt, hihi :)

om ett tag kommer alexandra & då ska vi och träna. hörs sen! ♥


annas fina plastgaffel.

torsdag, 090423.

först & främst vill jag gratulera maria på födelsedagen! 22 år idag! ♥

8.35
     god morgon på er! idag har vi lite sovmorgon, det behövs alltid. bestämde oss för att ses 11.00 i skolan, så tåget en timme tidigare. om en timme ska jag börja röra mig till petra, & innan dess ska jag hinna fixa till mig. får nog göra det efter detta inlägg. har inte mycket mer roligt att skriva för tillfället. hörs senare! ♥


jobb

19.55     okej, eftersom både maria & anna har nämnt det, så får jag väl också come clean. idag på arbetslaget gjorde jag, vad tjejerna kallade det, en rolig grej. vi gick igenom vår lilla gestaltning till redovisningen, där jag enligt manus ska trilla av en stol pga att jag ska skratta så mkt. anyway, vi gick igenom det och alla sade sina repliker & allt gick väldigt smidigt. fram tills klantiga, knasiga, smidig-som-ett-kylskåp linn trillar av stolen en scen för tidigt! det satte alla ur balans. det är absolut inget man i vanliga fall skulle förvänta sig av mig, utan av min lilla ****-anna :) okej, nu skämta jag big-time. det är absolut något jag kan göra, hihi. (konversationen hör till nedanstående stycke)

Anna säger:

haha ja skit kul hahahaha jag dör igen

linn älskar sin goran <3 19/10-07. säger:

hur många ggr har du dött idag anna?

Anna säger:

jävligt många!!!!!!!

det roligaste var nog hennes blogg. hon hade skrivit ett inlägg om att vi ska äta på jensens böffhus när vi slutar skolan till sommaren. min kommentar var nog den bästa när jag kallade det för jensens nöffhus, alltså jag dör! & det gjorde anna också, för typ 5e gången idag :) ni fattar säkert inte min humor just nu, men jag är grymt uppe i varv, precis som marias rollfigur i matsalen, grr! ♥


onsdag, 090422.

15.10     hallå på er. idag har varit en bra dag :) mötte upp mina tjejer runt 10 tiden i skolan för att börja arbeta med vår redovisning. gick väldigt bra & smidigt när vi väl hade kommit igång. vi hade även väldigt roligt när vi övade eftersom alla höll på att på skratt-anfall hela tiden. efter några timmar kände vi oss färdiga, så vi tog lunch. vid 13.00 tog vi tåget hem och alla åkte hem till sig.

om en timme ska jag ta bussen till jobb. känns lite små-drygt, men man vill ju ha pengar. tar även med plugg så man kan hålla sig sysselsatt. men som jag sa igår, så lyckas jag alltid göra allt annat än det jag ska göra, hihi :)

nu ska jag äta riskakor & kolla på vänner. ♥


mysig eftermiddag i solen

21.50     vid 17.00 kom min älskling & vi kollade på america's funniest home videos. efter det bestämde vi oss för att gå ut på en liten promenad. jag vägledde oss till skogen, eftersom det är så mysigt att gå där nu när allt blommar så fint :) vi va nog ute i cirka en timme innan vi började känna oss lite hungriga. efter maten tog vi glass till efterrätt & såg på simpsons. mysigt <3 vid 21.00 började goran röra sig hemåt, & jag satte mig här framför dumburken ;)

sitter på msn & pratar lite grann med maria. bådatvå är ju vikarier på en massa ställen, så vi sitter & byter lite nummer och lite sånt smått & gott :) hade snart tänkt sova. visserligen har jag sov morgon till 7.30 imorgon, så tekniskt sätt behöver jag inte sova förrän vid 23.30 för att få alla mina 8 timmar, MEN jag är så sugen på sängen för tillfället (a) hihi.

åh, börjar känna smått ångest för den här boken som ska vara utläst nästa onsdag. känner att jag måste komma igång ordentligt. ska jobba imorgon, då kanske jag läser? äh, jag brukar på något konstigt vänster alltid hitta på andra saker att göra. jag är makalös :)

nej, nu ska jag försöka avrunda detta inlägget.
sov gott mina vänner & dröm sött. ♥


en otroligt gammal bild på oss. jag var bara tvungen att lägga in den.

vad väljer du att dricka?

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article383632.ab

tisdag, 090421.

14.30     idag var det 5.30 på alarmet som gällde. avskyr sånna dagar! gjorde mig klar iaf, och sen promenerade jag & mötte petra. där ser ni, jag gick ner idag, det hör fan till ovanligheterna :) kom ner till knutan & tog tåget till skolan. efter ett tråkigt basgruppsmöte (hela klassen) bokade vi sal för att ha arbetslagsmöte. vi hade så himla kul! speciellt när vi hade fördelat oss i roller till redovisningen. satt där & pratade om hur det skulle bli, skitskoj :)

vid 11.00 tog vi tåget hem igen till hbg. satte oss på graffiti och åt lite bakad potatis. mkt trevligt :) därefter gick jag & petra till den butiken vid hälsobacken där de har en massa fina klänningar (vet för tillfället inte vad den heter), men där fanns inget som lockade oss direkt. så det var bara att fortsätta upp för backen.

är hemma nu, hade tänkt läsa lite i en bok vi har till nästa vecka, men även kolla på drama läxan vi har tills på torsdag. visserligen vet man aldrig om det blir att man går dit, men får väl göra läxan för säkerhets skull :) om några timmar kommer min älskling, & då är plugget det sista man vill tänka på. därför får jag väl sätta igång nu. vi hörs sen! ♥


vi har våra up's & down's, men vi är fortfarande one hell of a arbetslag.

måndag, 090420.

20.40     såja, nu ska jag uppdatera. jag vet ju att somliga har varit inne här näst intill hela dagen & checkat läget. i lördags vaknade jag som sagt upp hos min älskling och åkte hem runt 15.00. duschade & gjorde ve mig hemma hos mamma för att sedan möta upp anna vid knutan vid 17.30. åkte hem om pappa & lämnade våra grejer, sen bar det av till högaborg där vi kom till en mycket trevlig fest. stannade där i cirka 2 ½ timmar, sedan rörde vi oss ner mot staden. gänget från festen skulle tura, men det orkade inte jag & anna, så vi drog till mc'donalds där vi åt lite kvälls-mat, köpte godis på pressbyrån, sen åkte vi hem till pappa där vi slocknade runt 01.00.

igår morse gick vi upp runt 8.30 för att några kursare skulle komma & jobba med en fråga. det gick väldigt snabbt & lätt, (fast det även blev lite lägenhets-snack). vid 11.00 följde jag anna mot tåget & sen tog jag bussen hem till min goran. vi hade 1 ½ år igår, så det var mysigt :) visserligen gjorde vi inget speciellt, men det är inte tvunget. bara man är tillsammans, så trivs jag. åt god tårta & hade trevligt med hans familj, sen slockna vi runt 01.30, efter att han fått sina presenter :)

idag vaknade goran upp av en massa pussar från en viss linn, & hela dagen var så bra. följde honom till arbetsförmedlingen vid 12.30, sen tog jag en liten runda i stan innan jag var duktig och gick hem :) satte mig på balkongen en stund i solen med syster, så otroligt härligt! resten av dagen har jag spenderat med en massa (?) plugg.

imorgon blir det skola igen, & nu är det bara 7 veckor kvar i skolan :) wuhu! ha en trevlig kväll allihopa! ♥


jag & anna.


kvällens outfit.


jag bjuder på en liten close-up också.


idag är det ingen vanlig, för idag är det min älsklings födelsedag! HURRA HURRA HURRA!

lördag, 090418.

22.40     nu är jag & anna hemma från staden. först var vi på en mkt trevlig fest, sen drog vi till knutan där vi avslutade med en lite hederlig mc'donalds-meal :) nu ska vi sätta i oss lite godis, & sen sova antagligen. skriver mer utförligt en annan dag :D hihi.

imorgon hinner jag antagligen inte blogga, eftersom jag & älsklingen har underbara 1½ år <3 mysigt! men jag skriver väl någon dag :) god natt på er snyggingar! ♥

jobb

20.45     sitter på jobb, som sagt. känner att ögonen håller på att bli lite tunga. det känns som om jag kommer slockna rätt snabbt hos goran sen, men det vill jag ju såklart inte. jag vill ju umgås med min gulleplutt. <3

nä, nu måste jag fortsätta läsa om jag ska följa mitt lilla läs-schema :) ni får ha en trevlig fredagskväll & så hörs vi imorgon. ♥

fredag, 090417.

18.00     åh, underbara vårdag! solen skiner & det blåser inte lika mycket som igår & i förmiddags, gott! sitter på jobb medan allt folk går utanför & njuter av solskenet. jag vill också! men jag tar igen det i helgen, förhoppningsvis :)

idag var jag på fältdag (dagar vi själv planerar in att vara på praktiken). jag ville verkligen inte imorse, men jag hittade ingen annan ledig dag att ta det på, så jag fick ta mig i kragen & gå dit. vill inte ha kvar fältdagar på sommarlovet direkt, då blir det ju förmodligen mycket jobb!

har verkligen enorma förväntningar på sommarlovet! för det första ska man slippa tänka på skolan i hela 3 månader, can you imagine? förhoppningsvis blir det en massa sol & mys med mina underbara vänner. resa till bosnien/kroatien, favorit i repris, hoppas jag verkligen på! & som sagt, en massa jobb, så man har råd att göra allt man har planerat såklart :) hihi.

nej, nu ska jag sätta igång med min köttbulle baguette med rödbetsallad & plugg. hörs senare folket. ♥


sol, me like. ♥

eftermiddag i solen

18.30     efter skolan idag gick jag en liten runda med sahra idag. var i stan redan vid 11, eftersom jag bara åkte till skolan för ett möte med min mentor. var tvungen att köpa lite presentpapper & ett fint kort till min älskling som fyller år på måndag :) efter det skildes vi åt & jag åkte till en av förskolorna där jag är vikarie och lämnade ett papper & fick även låna en bok som ingår i vår kurslitteratur. vilken tur jag har va? :) hihi.

lite senare träffade jag alexandra & patricia i stan där vi fikade på café annorledes. jag rekomenderar verkligen deras kladdkaka, yummie in my tummie! :) hihi. sen gick vi lite i affärer och de provade en massa, men inte lilla linn. det var inte lönt, & jag kände mig bara lite sugen. men jag hade varit duktig och lämnat mitt kontokort hemma, det är verkligen dags att jag lär mig att hålla i pengar. snart är jag pank (a)

tittar på grey's anatomy för tillfället. denny är med nu. åh, som jag grät när denny dog. jag hoppas att jag inte råkar se det avsnittet när han dör. & nu är burke skjuten, så det finns ingen som kan rädda denny nu när izzie stoppade hans hjärta. ÅH. bara berättar för er som undrar vart de är :)

nej, nu ska jag göra annat. som t.ex. plugga, kolla tv & fixa lite :) ♥


patricia smaskar på sin ananas-paj.


alexandra valde en god kyckling-sallad.


själv valde jag detta underbara.

torsdag, 090416.

12.55     nu är jag hemma, eller ja, har varit hemma ett litet tag :) hinner inte riktigt skriva om min dag, så det tar vi lite senare. jag ska nämligen snart iväg till stan och fika med alexandra & patricia. mysigt. ♥

orättvist som sagt

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4901243.ab

snyft :(

onsdag, 090415.

11.10     idag gick jag upp i god tid för att jag skulle hinna duscha & allt innan det var dags att ta sig ner till knutan. vi bestämde igår att vi skulle ses 12.00 i skolan, & ta tåget en timme tidigare. men som vanligt planerar jag för mycket tid, så jag var helt klar vid 9.00. gick in på datan & lite sånt, & så plötsligt ringer sahra och säger att vår handledare är sjuk & att vi är lediga idag :) wuhu! sånna besked mår man inte dåligt av.

så nu ska jag kolla klart på våra bästa år, & sen ska jag & maria sticka och träna. mitt tränings-kort går ut om ungefär en månad & sen tar jag nog en paus. måste verkligen fundera om träning är något för mig. jag har knappt varit där 10 gånger sen jag började. men som sagt, får ta en funderare :)

nu ska jag byta om, hörs sen snyggingar. ♥

god natt

20.55     jag är döds-trött & nu är det sängen som gäller. JAG VET, jag missar fula betty & de desperata hemmafruarna, men det är inget som intersserar mig, sorry :) sov sött! ♥

tisdag, 090414.

15.30     hellu sötnosar! idag är det så otroligt fint väder, men dessvärre måste jag vara inomhus och städa :/ kanske sätter mig på balkongen sen när jag ska plugga, vi får se hur det blir med det :) skulle egentligen träffat ylva ikväll, men jag har så mycket att göra så det får bli en annan dag :)

dagen startade iaf med att jag hade sovmorgon till 7.30, sen tog jag & gänget tåget ner till skolan. den var inte så jätte-intressant så vi satt & gjorde en massa annat. sedan blev det lunch & det smakade sjukt gott. vi bestämde oss sedan för att åka hem, eftersom eftermiddagens lektioner inte lät så lockande (a)

nu ska jag fortsätta städa, vi hörs senare gullepluttar. ♥


städa, städa, städa.

humor

http://www.youtube.com/watch?v=MIhshI34RSc&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Fhb89V43KWc&feature=player_embedded

Ryan "Nigahiga" Higa.


snyft

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4888862.ab

fy vad orättvist.


måndag, 090413.

17.10     hallå på er! vilket underbart väder vi har haft nu i helgen, eller hur? :) hoppas alla har haft det trevligt & varit ute i det fina vädret. i lördags umgicks jag med min underbara pojke & vi gick och köpte glass & sånt mysigt. igår åkte vi på kalas i ljungbyhed. jonna & johannes fyllde 10 år, & det skulle vi fira.

gick för att kolla på min kusins nya lägenhet & där ute i trädgården får man syn på 3 söta barn. först kände jag inte riktigt igen dem, men sen sa min syster att det var dem som var med på julafton -07. en sån liten kille som jag gick runder & bar på då som bara var ett halvår, hade blivit en stor pojke :) aw, så otroligt söt! hoppade lite studsmatta med dem, spelade fotboll med lill-killen & trivdes som fisken i vattnet :)

senare på kvällen spelade vi monopol x2. först vann syster & då kände alla att det var revansh-dags och det fick jag :) hihi. älskar att spela det. såklart hänger det på sällskapet också, men det är kul.

idag var vi hos farmor & farfar. en mysig cykel-tur till rosengården. var där i ungefär en timme, sen begav vi oss hem igen. runt 12.30 åkte jag & hanna till väla. mysigt med lunch & shopping.

nu ska jag göra annat. hoppas vi ska äta mat på balkongen, annars kräver jag det :) skola imorgon, känns konstigt efter några dagars ledighet. men men, nu är det sommarlovet som är på intåg, wuhu! ha en trevlig vår-kväll. ♥


baslinnen & strumpor från hm.


plastmapp, skrivblock från gallerix.
bläckpennor från akademibokhandeln.
klubbor från hauffes (hihi).

lördag, 090411.

12.25     god middag folket! :) idag har jag varit seg. vaknade runt 10.30, gott! blev lite sent igår. först spelade jag, mamma, syster & hennes pojkvän robin monopol. vi hade riktigt kul. robin vann, & alla andra blev lite cranky :b men förhoppningsvis kör vi ikväll också, med min lilla pojke också <3 efter det vid 23.30 satte vi på 5an & såg jeff dunham - spark of insanity. han är så jävla bra! här kommer en länk med peanut. sen kan man bara klicka vidare till andra karaktärer. http://www.youtube.com/watch?v=oQm_8vX3sYU

för er som inte vet vem jeff dunham är, så är han en av de bästa buktalare jag känner till. han har fem olika dockor: peanut, achmed, walter, melvin & josé jalapeno. sök på dessa på youtube så får ni skratta, jag lovar er! :)

det var slut runt 01.00, sen somna jag väl runt 01.30. därför jag sovit lite länge idag (a) dagen består av lite solning på balkongen kanske? sen kommer min lilla älskling & sen blir det nog inte mer uppdatering idag :) ni får ha en underbar lördag, & glad påsk på er. ♥


syser är lite trött på att förlora. ♥

gröningen

17.40     kom hem för ett litet tag sen från gröningen. tog cykeln eftersom jag blev lite sen. det var så otroligt mysigt väder ute, men det enda negativa var att det blåste lite grann. hittade maria uppe på kullen, & där satt vi och mös i ungefär en timme. sen blev det för kallt, så vi började gå därifrån.

jag skulle egentligen gått upp för tågabacken, men så skrämde maria upp mig med han våldtäktsmannen som går runder där. så sa jag Men han är väl inte aktiv mitt på dagen? så svarade maria att han tydligen hade försökt sig på en tjej på drottninggatan mitt på dagen. seriöst, att han vågar? man orkar liksom inte behöva vara rädd för något sånt mitt på dagen. jag är tillräckligt rädd för allt sånt så det både räcker & blir över. åh, avskyr alla sånna. mördare, våldtäktsmän & pedofiler. dö med er!

nu ska jag göra annart, nu har jag skrivit av mig :) ♥


                              mys på gröningen.

sol

14.50     nu ska jag ut i solen med maria! :) vi hörs lite senare snyggingar. ♥


fredag, 090410.

12.05     god förmiddag på er! för att vara långfredagen, så har förmiddagen gått väldigt fort. hade ställt klockan på 9.00, men när den ringde kände jag mig inte redo för att gå ut, så jag sov vidare till 10.00. gick upp & åt frukost med mamma. mys <3 nu håller jag bara på att städa & sånt. har fortfarande många projekt som måste göras. nu ska jag fortsätta. ha en trevlig dag allihopa! ♥

john blund

22.55     hoppsan, kom precis att rubriken till förra inlägget innehöll shopping, men jag glömde bort att säga vad jag inköpte. det blev ett par långa leggings från gina tricot. såg att syster hade ett par i förmiddags, så blev jag lite sugen eftersom de är så fina & bekväma. går runder i dem nu faktiskt, tillsammans med min fina milan tröja. om jag hade kunnat, hade jag gått ute med det. en otroligt bekväm outfit, men jag chansar på att den får hållas inom fyra väggar :)

nu har jag varit igång i stort sett hela dagen. tror nog att min stackars mage har fått arbeta mest av allt. haket är inte nådig mot din mage. speciellt inte om man sätter i sig allt det jag gjorde. när jag kom hem kände jag mig lite små-fet så jag tränade hemma lite. gick inte speciellt bra, men lite blev gjort iaf :) här kommer en länk som kan vara användbara när det gäller träning:

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article2375058.ab

nu ska jag sova iaf. sov gott & dröm sött alla sötnosar. ♥

                        god natt.

lunch-date & lite shopping

18.20     vid 13.00 tog jag, alexandra & ylva bussen ner i stan för att luncha, som sagt. vi hade egentligen tänkt oss tapaz på knutpunkten, men där fanns inget som lockade oss, så slutligen blev det haket. där beställde vi lunch-rätter och sånt gott. ungefär 1½ timme senare var vi mätta & belåtna så att vi promenerade därifrån.

vi träffade patricia & hennes pojkvän i stan, där vi gick i lite affärer. därefter gick vi bort till ebba's fik där folket åt lite kakor. själv åt jag ingenting på grund av all mat jag proppat i mig. runt 16.30 började vi röra oss mot bussen för att åka hem. vi skulle egentligen tränat ikväll, men på något sätt strunta vi i det. kanske drar ett tränings-pass imorgon, eftersom man är ledig :)

ikväll blir det en massa fix & en skön hemmakväll. ♥


massa god mat.


massa trevligt sällskap.

städning

12.15     såja, nu har jag varit duktig. nu på förmiddagen har jag hunnit med lite städning så som damsuga, damma och städa undan lite. jag har även ringt runt till olika förskolor eftersom hon som jag var på arbetsintervju hos gav mig lite olika nummer, så snällt :) det gick jättebra, fast de flesta var på semester, så dem jagar jag nästa vecka  ;) jag har även gjort klart min älsklings påskägg.

om en halvtimme går bussen till stan där jag ska äta lunch med alexandra & ylva. men först måste jag nog byta om, för jag blev inte så värst nöjd med min outfit. hörs sen, PUSS! ♥

torsdag, 090409.

9.10     god morgon på er! :) vilken underbar dag det ser ut att bli idag. någorlunda blå himmel & inte så mkt blåst vad jag ser. idag ska jag fixa en massa. har skrivit upp allt jag måste göra & än så länge är det cirka 15 punkter jag har på listan. ska även hinna med lunch & träning med mina tjejer :)

nä, nu kurrar magen lite grann. vi hörs sen gullungar! ♥


dock inte vad jag ska äta, men visst såg det gott ut?

promenad

21.05     vid 18.00 träffade jag & alexandra ylva. vi gick till gula kiosken vid pålsjö skog och köpte glass. of course köpte jag stracciatella (sommarglassen 09). sedan begav vi oss ner till stan för att ylva skulle till åhléns. därefter promenerade vi till gröningen / fria. det var så mysigt väder ute. men på kvällen började det bli lite blåsigt. vi tog en massa foto på varandra och solnedgången. jättefint :) (ylva, skicka bilder!)

när jag kom hem åt jag middag med syster och nu kollar vi på josef fritzl dokumentären som jag spelade in för några veckor sedan. jag är så otroligt seg på att se saker jag spelar in. måste bättra mig :) imorgon är jag ledig som sagt och står det en massa på schemat. som exempelvis att städa, äta lunch med mina tjejer (alexandra & ylva) och träning. sen får man se vad mer man kan trycka in där mellan, hihi :) ♥


ylva & alexandra. ♥


vi.




onsdag, 090408.

17.00     idag har det varit en lugn dag. hade lite sovmorgon till 7.30 och tog tåget med mina tjejer 9.10. i skolan mötte vi upp anna, och sen körde vi igång med vårt arbete. vi hade jättekul där vi satt och hittade på en massa att skriva ner. vid 12.00 kände vi oss klara, så vi började röra oss mot tåget. i hbg promenera jag till åhléns. jag behövde ett fotoalbum, så jag köpte det och lite annat smått & gott :)

när jag kom hem hade jag fått post-avi, så jag tog cykeln till hemköp för att hämta mina böcker. väl på hemköp gick jag in om själva affärern och köpte lite godsaker. har bestämt mig för att göra ett litet påskägg till min älskling, hihi <3

när jag cyklade hem träffade jag på alexandra. vi gick hem mot mig, & här sitter vi nu och kollar på sammanfattning av top model. mysigt <3 om ett tag ska vi möta upp ylva och ta en liten promenad. klanten alexandra glömde sina träningsskor hemma, så det blir en liten promenix. kanske ner till stranden? vi får se. uppdaterar senare ikväll. nu är man ju ledig fram till tisdag, så det blir en massa bloggande (förhoppningsvis). ♥


min plutt. ♥


shopping

21.00      såja, nu har älsklingen gått hem. vi mös en massa och kollade cops & simpsons :) min dag dåja. vaknade vid 8.30, & jag tänkte att det var lika bra att gå upp, eftersom petra skulle hämta mig vid 10.00. så skönt att komma till väla tidigt när det inte finns mycket folk. vi gick runder i de flesta affärerna, mest kläder såklart :) sedan tog vi en tripp till ikea där båda shoppade loss lite, det gjorde vi även på väla. tog en snabb lunch (räkmacka, mums). runt 13.00 kände vi oss nöjda och åkte hem.

hemma hann jag bara duscha innan jag snabbt fick åka iväg på en liten arbetsintervju. jobbet gällde vikarie till massa olika förskolor inom olika områden. det gick jättebra, & hon som jag pratade med var så snäll! :) sen cyklade jag hem igen och väntade på min gulleplutt.

så, där har ni min dag. usch, jag måste verkligen städa på mitt rum! men innan dess slänger jag in lite grejer jag fick tag på innan idag :) ♥


lång t-shirt / tunika på gina tricot , 149 :-


knickers på only , 99 :-


mandelolja i pensel från body shop , 169 :-


ballerina skor från din sko , 249 :-

tisdag, 090407.

17.25     idag var man ledig, sjukt skönt! men jag hinner inte uppdatera för tillfället, goran kommer snart :) men jag lovar att uppdatera ikväll om min dag & lägga in det jag köpte idag :) puss så länge! ♥


måndag, 090406.

21.25     hej, jag lever minsann! inser att jag varit mycket osocial på sistonde. mkt händer you know. men jag ska bättra mig, i promise. igår var jag på donkan & gröningen med hanna. det var väldigt trevligt, fram tills det började bli lite kyligt. då åkte vi hem.

idag var det skola från klockan 9.00. föreläsningen varade i 3 timmar & det var den segaste på länge! vi satt seriöst och gjorde allt annat. jag & alexandra satt med min nano och knarkade musik, medan vissa gjorde ritningar av sin nya lägenhet & vissa satt med mobilen. aja, vi hade kul iaf. 12.00 blev det lunch och vi ställde oss i den enorma (?) kön till mikrovågsungnarna. tur att bara hälften fungerar?

efter maten gick vi ut och satte oss i solen. så otroligt härligt! :) jag & mina brudar. <3 vi skulle egentligen plugga, men helt plötsligt säger en röst; Äh, vi skiter i det här va? vi bestämde oss för att plugga på onsdag ist och tillbringa resten av dagen i solen. där satt man också och knarkade musik och pratade en massa :) efter cirka en timme blev det glass-dags! jag, anna & sahra gick och handlade på 7-eleven. han i kassan måste trott jag var värsta glassoholic där jag la fram 3 gb sandwich (straticella of course). mums!

efter två timmar i solen var vi nöjda & gick till tåget. där var alla helt sega eftersom vi vatt många timmar i solen. när jag kom hem softade jag satan i det framför tvn till top model <3 vid 18.00 frågade hanna om jag ville ut och gå en runda. i detta vädret var man ju bara tvungen att tacka ja! vi gick en liten runda till pålsjö östra, mitt gamla område <3 hanna måste ha blivit trött på mig, så mkt jag tjatade om alla minnen :)

nu ska jag diska & imorgon är man ledig. väla/ikea med petra, sen hem & sooooola! ♥


                                      gröningen.


                                                   me & my girls. ♥


                           pålsjö östra.  ♥

söndag, 090405.

15.15     hej ni söta! idag är det inte riktigt lika fint väder som igår, bara solen som fattas :) igår åkte jag som sagt hem till älsklingen. softade och hade det mysigt <3 idag vaknade vi runt 10.00. gjorde oss klara & sen åkte vi iväg till väla med hans mamma. hittade råttatouille (ingen aning hur det stavas) och sen åkte vi till skopunkten där jag köpte ett par likadana converse liknande skor till syster :) nu ska jag gå från pappas stationära till min lilla mini pc. skriver kanske mer sedan. ♥


lördag, 090404.

11.35     nu åker jag hem till älsklingen <3 hörs imorgon sötnosar, ha en trevlig helg. ♥


baby.

happy <3


blir man inte sjukt glad när man ser denna bilden?
jag kunde inte sluta le första gången jag såg den.

har de inget liv?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4817100.ab

seriöst, att man orkar? jag vet att det finns vissa som riktigt avskyr alla de stora bloggerskorna, men att man orkar lägga ner tid och energi med att försöka hacka en blogg? då har man verkligen brist på fantasi :/

fredag, 090403.

22.05     även idag har jag varit seg. tyckte inte att jag hade tillräckligt att skriva om innan, men det kanske har fyllts på nu? :)

idag fick man gå upp 5.30 eftersom man började härliga 8.00. på tåget är alla (jag, alexandra, maria & petra) allmänt sega, så för de andras bästa har alla musik i öronen. då mår alla bra :) hihi. när vi kommer till malmö träffar vi aynur & anna på skolan och sätter igång med vårt arbetslagsmöte. har en uppgift nu där man ska välja ett tema & vi har kärlek. vi satt och planerade en massa & detta kommer gå skitbra tror jag!

9.45 säger petra att hon ska hem för att hon inte mår bra. då börjar jag också fundera. jag är grymt förkyld, & att sitta i sammanlagt 4 timmar på föreläsningar känns inte så värst lockande. så vi bestämmer oss för att ta tåget hem 10.08. på vägen stannar vi vid pressbyrån & köper varsin glass. det var ju så fint väder att man inte kunde låta bli :) på tåget blir det en massa prat om allting. mysigt :)

hemma tar jag det lugnt och kollar lite tv, samtidigt som jag pyslar lite grann. runt 18.00 tog jag bussen hem till dadi <3 han beställde pizza (kebabtallrik) för min del, mums! sen satte jag mig vid min lilla mini data & börjar plugga. & nu har jag skrivit klart mitt läsminne som ska in på onsdag, skönt! nu slipper jag oroa mig över det på tisdag kväll.

nu har man bara en massa annat i huvudet. som på arbetslagsmötet när alla börjar snacka om allt plugg det finns innan sommarlovet. åh, ge mig sommar! det behövs verkligen. ne, nu ska jag titta lite på schemat så jag kan försöka fixa en planering av något slag så att man kanske känner sig lite mindre stressad? ha en trevlig fredagskväll! ♥


petra med sin goda glass.


därför tog jag en likadan. som sandwich fast nu även med
krossad choklad. mums! :)


såhär såg jag ut hos frisören förresten, kollar man snabbt
ser jag tunnhårig ut, eller hur? :)

hur ska alla ni satc fans klara er?

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article4808131.ab

torsdag, 090402.

20.50     usch & fy, nu får ni verkligen slå mig på fingrarna! det va ett litet tag sen jag skrev. igår klippte jag mig & sen var jag med min kära pojkvän. idag har jag jobbat som en gris och haft en massa bus för mig. bara vissa som förstår vad jag menar med det, hihi :)

idag var det iaf central fältdag i åstorp, & den kunde inte vara tråkigare! vi satt och lyssnade i 3 timmar, sen lunch i 60 onödiga minuter, & på slutet lekte vi. hallå, vi skulle gått därifrån! men då skulle man väl fått frånvaro, & det är ju inte så jätte uppskattat. när vi åkte hem blev vi iaf lite lätt uppskrämda när vi fick 6 polis-motorcyklar efter oss. men tydligen var det bara träning av eskortering :b haha.

15.00 började jag jobba, så här har jag suttit nu i cirka 6 timmar, gäsp! imorgon är det fredag & efter skolan blir det en lugn dag för jag är väldigt förkyld.

btw, jag har inte lagt in bild på min hårfärg, eftersom mobilen krånglar, så att det blir gul-brunt (vilket det inte är!) lägger in bild när jag har tagit en hyffsad bild. ♥

onsdag, 090401.

10.25     1a april idag. ska ni luras med någon? :) jag har inte ens tänkt på det.

vi va lediga idag, skönt. sov till 9.00. nu sitter jag & kollar på top model som jag spelade in i fredags. love that show <3 om 1 ½ timme ska jag till frisören. klippning & slingor i en ljusare färg, hoppas det blir bra (a) efter frisören ska jag till väla för att köpa silikonfodral till min nano & sen hem till min älskling. ♥

RSS 2.0