trevlig dag i staden

22.00     Klockan 12.00 mötte jag som sagt Petra. Tog en runda på stan innan vi satte oss på Expresso House för en mysig, brunch, kan man väl kalla det :) Vi beställde båda scones, & det är rätt brunch-aktigt. Sedan gick vi lite mer i stan. Jag vet att jag har sagt att det är färdig-shoppat, men man kan inte sluta sådär cold turkey, det är omöjligt. Med mig hem fick jag en stav till mitt övre öra & ett långt mörk-grått linne från Vero Moda. Utmärkt att ha till leggings.

Runt 14.30 träffade jag Alexandra, Ylva & Patricia vid Ebba's för att ta en liten fika. Visserligen var det bara jag som tog något ätbart, medan de andra drack kaffe eller vatten. Själv tog jag kladdkaka med massa grädde, som den tjockisen jag är ;) hihi. Det var längesen, så jag var rätt sugen. Vid 15.30 skulle Alexandra till skolan, så jag tog bussen hem. Ville egentligen promenera, men hade inte rätta jackan.

Ikväll har jag inte gjort så värst mycket. Hjälpt Patricia över telefon med Picasa 3. Hon undrade hur jag fick den vita kanten runt mina bilder, & nu vet hon också :) Har fixat med mina jeans. Jag har ungefär 6 par jeans mamma ska sy upp till mig. Jag tycker inte att det är fint när man har värsta uppvikningen, så det får hon lov att fixa,så snäll som hon är. Nu ska jag börja med mina bilder från Bosnien!

Puss & god natt, om vi inte hörs senare! ♥


090831

11.20     Hej på er alla!

Idag gick jag upp 9.00 & åt frukost med mamma. Fixade mig lite & nu är klockan plötsligt över 11.00. Om en timme ska jag möta Petra i stan & sen Alexandra. Hörs när jag kommer hem. Hoppas att ni alla har en trevlig dag! ♥

Jag idag. För första gången sen jag köpte dem åkte mina svarta
jeans-leggings på. Tröjan är från New Yorker.


Kunde byta örhängen idag. Gjorde om dem nere i Bosnien, & nu
tyckte jag att de hade läkt bra. Passar även på att visa er alla mitt
fina hål i övre örat. Gjorde ont som fan, but i love it!
(Öron ser inte fräscha ut i närbild, så det så.)


oops, i forgot


Dessa fina armband fick jag också med mig hem från Center syd.
New Yorker med massa hjärtformade berlocker (v) & Glitter med
berlock med ordet Love (h). ♥


aktiv kväll

21.15     Nu har jag gjort en massa jag ville göra. Lagt upp bild på min propp-fulla garderob / byrå, lagt in bilder på min fina shopping & laddat hem en massa låtar (Petra, ge mig lista på dina beställningar, haha). Det känns äntligen som om jag börjar få ordning på mitt liv igen, om man kan kalla det så? Konstigt egentligen hur en massa saker att göra kan få en att inte trivas, & sen när de är gjorda känns livet så lätt. Ojoj, som jag yrar! Skyller lite grann på trötthet. Gick som sagt upp 7.00 imorse, så imorgon får jag ge mig själv lite sovmorgon. Sen blir det en massa saker att fika, samt fika + runda i stan gånger två. Har stämt träff med både Petra & Alexandra, dock inte samtidigt.

Nu, min dag. Jag slutade från jobb en halvtimme tidigare, skönt. Kom hem mitt i allt kök-stök. Syster & Robin höll på att laga mat. Jag satte mig ner & gjorde dem sällskap samtidigt som jag läste Hänt Bild. Usch, så mycket skvaller det finns om kändisar. Det som fångade mitt öga mest var nog Viktoria Beckham. Tydligen har hon blivit sjukt smal, igen? Eller kanske ännu mer? Hennes vänner säger iallafall att hon tycker att hon är tjock & ful och måste göra något drastiskt för att rädda förhållandet med David. Men samtidigt har han i flera år försökt få henne att inse motsatsen, & nu verkar han tydligen tröttna. Det förstår jag. Usch, tycker synd om flera kändisar faktiskt!

Nog med skvaller för ikväll. Nu ska jag göra lite annat som står på min lista, sen ska jag sova. Puss på er sötnosar! ♥


new yorker in my ♥


Brun lång skjorta.


Halvlång t-shirt som funkar både till jeans & leggings.


Svart stickad bolero (gjorde den ljusare för att man ska kunna se konturen)


Lång tjocktröja som passar utmärkt till leggings.


Svarta leggings med dragkedjor.


outfit 28 aug


nu räcker det för tillfället



Håller ni inte med mig? ♥

090830

10.55     Kan ni tänka er att det snart är september? Månaderna bara flyger iväg, & snart är det jul / nyår åter igen. Därför får man inte lov att slösa bort sitt liv. Jag tycker att det finns allt för många som sover fram till sena eftermiddagen & sen inte gör något vettigt på hela dagen. Jag kan erkänna att jag inte är den som gör tusen nyttiga saker om dagen, men jag vill bättra mig. Göra saker, men ändå kunna ha fritid. Jag tror att hela mitt tankesätt kommer att förändras nu när skolan börjar. Då har man tid att göra saker som man vill. Känns som om man inte har hunnit det nu på praktiken. Man har cirka 3-4 timmar när man kommer hem innan man ska behöva sova för att sedan gå upp tidigt dagen efter. Slut på tankar för tillfället.

Nu fick det räcka. Vill inte att ni ska sitta här & bli uttråkade av mina tankar. Ni kan få höra lite om min vecka istället :) I torsdags var det praktik mellan 8-16.30. Efter det hämtade Petra mig, så åkte vi till Center Syd. Har inte varit där sen de byggde upp hela köpcentrumet, så det var på tiden tyckte jag. Fick med mig en massa fina grejer hem, som jag lägger upp antingen idag eller imorgon. New Yorker in my ♥. Första gången jag var inne i den & den fångade mitt hjärta, haha.

I fredags var det praktik mellan 8-15.30 & sen hem och göra ve sig. Mötte Petra vid Aldas & åt lite gott innan vi cyklade hem till Maria. Hemma hos henne var det smyckeparty på gång & en massa fina smycken fanns det. Själv handlade jag inget, eftersom jag tycker att det får räcka med shopping på ett tag nu. Har varit allt för mycket av det de senaste två månaderna. Rätt svårt att tro att det är finanskris. Jag tycker att alla shoppar som galningar. Kvällen var mycket trevlig & slutade för mig vid 22-tiden. Fick skjuts hem & slocknade runt 00.00-snåret.

Gårdagen spenderades med min underbara pojke. Vi mös, kollade film, åt gott godis & såg Milan Vs. Inter. Värsta derbyt, som tyvärr slutade 0-4 till Inter. Slocknade vid 00.00 & mobil-alarmet ringde 7.00 imorse. Jag skulle börja jobba vid 8.00, så det var bara att gå ut på en liten morgonpromenad till jobb. Älsklingen lämnade av mig här, sen fortsatte han sin promenad hem till sig. Undrar om han kunde somna om? (a)

Här ska jag sitta fram till 16.00, sen hem & ta det lugnt. Har en massa grejer som står på min Att-göra-lista. Ha en trevlig dag allihopa! ♥


090826

20.45     Usch, jag blir bara segare & segare! Men jag lovar att förbättra mig under nästa vecka, eftersom då har jag förhoppningsvis lite mer ledig tid. Vill ni höra lite om min vecka?

I måndags var jag inte på praktiken på grund av att jag inte mådde särskilt bra. Men på eftermiddagen mådde jag lite bättre, så jag åkte hem till min älskling & åt god mat från Pasta mannen. Senare på kvällen mötte jag Helena i stan, så tog vi en mysig fika på Mezo. Igår var det praktik & inte mycket mer hände på kvällen.

Idag var det en händelserik dag på praktiken. Min mentor skulle komma för att bedömma mig & se hur det går för mig. Vi hade för tillfället lite katastrof på grund av lite personal, men allt funkade bra ändå. Jag blev godkänd! Det är så himla roligt att vara bland små barn. Det händer alltid roliga saker! Ni kursare som ska ha förskola nu, kommer ha det så kul. Det slår jag vad om! Det gulligaste som hände under dagen, var nog vid maten. En 2-årig kille satt bredvid en av de nya inskolningarna (som är cirka 1,5 år). Han satt & matade henne och klappade henne på kinden. Det såg så fridfullt ut. Åh, älskar att vara bland dem :)

Eftermiddagen har jag spenderat med min älskade pojkvän. Vi köpte lite hamburgare på donkan & åt på vägen hem till mig, & sen softade vi tillsammans framför tvn. Mysigt värre! Imorgon blir det åter praktik & på eftermiddagen ska jag & Petra till Center Syd & shoppa lite grann. Vi kanske hörs imorgon! ♥

Bilderna är ännu försenade. Har säkert mer tid nästa vecka, vi får hoppas ;)

090823

17.25     Goddagens på er!

I helgen har jag inte gjort så värst mycket. Igår förmiddag skjutsade pappa mig hem till Goran, men han var inte hemma just då. Istället softade jag lite med Elena & Maja tils han kom hem. Har ni förresten hört den låten - Chacarron, på youtube? Alltså, min åsikt är att den är lite speciell, men på något konstigt sätt fastnar man ändå för den? Lyssna på den & bedöm själva.

Anyway, när Goran kom hem spelade vi lite pes09. Kvällen spenderades sedan med att kolla Milan - Sienna (Milan vann med 2-1, wie!) och att äta majskolvar med massa salt, mums! Idag vaknade vi runt 10.30 & efter lite softade åkte vi till Siba/OnOff. Han skulle byta en kabel och jag ville köpa en usb-kopplad cd-rom, vilket jag hittade :)

Nu väntar jag & pappa på att Stella ska komma hem, så att vi kan äta. Efter det blir jag skjutsad hem till mamma. Praktik imorgon, så det gäller att somna tidigt. Puss på er! ♥

Bilder från Bosnien kommer förhoppningsvis i veckan. För tillfället håller de på att redigeras (röda ögon, beskärning osv).

shopoholic?

20.30     Alltså, det börjar nog utvecklas till något sånt skulle jag tro. Jag känner mig helt besatt utav kläder & vill ha en ny garderob. Det komiska är, att jag har hur mycket kläder som helst, men ändå vill jag ha nytt! Petra var här precis, & vi snackade lite om just kläder, skor & allt som har med det att göra. Har kollat på varenda kläd-sida på nätet som finns, eller ja, som jag känner till.

Dags att läggas in på rehab snart? I think so :)

Snart slutar jag, då ska jag hem till pappa & kolla film. Ska även börja redigera mina bilder från Bosnien, så att ni får se dem. Det är väl på tiden? Ha en trevlig fredags-kväll & var rädda om er. ♥


& mycket mer!

090821.

17.55     Ja, då var en vecka på praktiken avklarad. Bara en kvar, & sen börjar skolan igen. Allt har gått jättebra denna veckan. Vi har för tillfället tre inskolningar & den fjärde kommer i oktober. Just nu är det som sagt ingen vanlig ordning i rutinerna, det märker man sen förra perioden. Men det är ändå bra att ha erfarenhet av både rutiner & inskolning.

I tisdags var jag med min älskling, onsdagen spenderades på väla med Hanna & Steffi och gårdagen tillbringades med Goran. Först mat på Aldas, sen hem till mig en liten sväng. Sen har jag inte gjort mycket mer sen jag kom hem från resan. Har insett att blogg inte är lika roligt som innan jag åkte, men det går kanske i vågor? Blir kanske mer händelserikt när man börjar skolan & känner att allt är som vanligt. Vi får se helt enkelt!

Känns lite konstigt faktiskt att vara hemma. Har inte riktigt kommit in i mina rutiner. Kan man använda ordet vilsen? Är inte riktigt säker på det, men hittar inget annat passande ord. Känns som om jag inte helt har koll på saker & ting, men förmodligen kommer de förr eller senare.

Nu ska jag sätta mig & skriva in alla lektioner i min kalender. Så har jag koll på det iallafall. ♥


lite shopping

20.50     Har förresten glömt bort att visa vad jag köpte när jag var med Petra på väla i söndags.


Skjort-aktig tunika från Vero Moda. Skärpet är från H&M.


Mysig kofta från Vero Moda.

090817.

19.55     Oj, vad det känns som om man har mycket att göra för tillfället. Blir inget långt inlägg. Ville bara berätta lite om min dag. Praktiken började åter idag & det tog verkligen emot att gå upp imorse. Imorgon börjar jag 7.00, & då går jag upp lite tidigare, gäsp! Resten av dagen har varit lite stressig, så nu måste jag ta det lugnt.

Ville bara lägga in en bild på min nya parfym som jag köpte i Bosnien. Ser den som reklam i olika bloggar, vilket gör mig glad :) Hihi. Luktar riktigt gott & är äkta parfym, inget sånt toalett-vatten. ♥


090816.

11.35     Goddag på er mina vänner!

Jag har funderat, jag kommer att ha så sjukt många bilder från Bosnien som jag vill visa, så att det enda sättet att kunna visa är att lägga in dem på facebook. Så ni som inte är vänner med mig, för ta & bli det: Linn Persson, hihi. Hoppas att det funkar bra. Annars får några bli inlagda här. Men det kommer dröja ett tag, så jag säger till när de blir inlagda.

Idag vaknade jag 8.30, fast klockan var ställd en timme senare. Jag antar att jag hade sovit ut. Imorgon ska jag upp 5.30 för att praktisera & det kommer att ta emot kan jag berätta för er. Men jag har saknat det stället, så jag klagar egentligen inte, förutom på den tidiga tiden :)

Om en litet tag ska jag till väla med min goda vän Petra. Kan inte förstå att jag saknar dit, efter att ha shoppat konstant i en månad. Förresten, kan lägga upp lite bilder sen på vad jag köpte nere i Bosnien. Sen efter väla ska jag besöka farmor & farfar på deras nya hem, ålderdomshem. Blir trevligt med en liten fika :)

Vi hörs lite senare. Puss på er. ♥

090815 - i'm back!

20.25     Yes, då var man tillbaka i Sverige. Startade färden igår morse & avslutades idag vid 12.00. Sammanlagt med alla pauser tog vår bilresa från Bosnien ett helt dygn. Skönt att vara hemma, men nu saknar man sin sötnos :/ Jag har haft en helt underbar semester. För tillfället har jag mycket att städa, så jag hinner inte skriva mycket. Ville bara berätta att jag var hemma. Hoppas att ni har haft det bra här hemma. Bilder läggs in någon dag. ♥

RSS 2.0