100326

Hejsan! Lika segt som vanligt att skriva. Gillar de dagar då texten bara flyter på. I veckan hade vi salstenta i matematik och jag hoppas att den gick bra! Jag vill önska er en väldigt trevlig helg!

Igår va jag på Skopunkten med syster och köpte dessa snyggingarna! ♥


100319

Note to self: America's next top model har premiär den 29 mars!


vårpromenad med maria




Shopping

Den där Maria är rolig hon. När man går på stan händer det alltid att jag handlar något, fast jag säger till mig själv att jag inte ska göra det. Visserligen är det inte hennes fel. Något sådant händer alltid mig, kvittar vem jag är där med. Det var bara lite små roligt att för tillfället skylla på henne ;D Haha, nog om det. Nu ska jag visa lite vad jag köpte i tisdags, sen ska jag sätta igång med tenta plugg. Har precis fått sålt mina matte böcker, skönt! Puss. ♥



1 - Långt linne från Gina Tricot, 129 :-

2 - Söta trosor från Gina Tricot, 59 :-
(Finns i många fina skarpa färger)

3 - Brun färgad sjal från H&M, 129 :-
(Även den finns i många olika färger)

4 - Solglasögon från H&M, 49 :-


100318

Läste precis en intressant artikel i Aftonbladet om Uggs.

Tror du att högklackat är det värsta du kan utsätta dina fötter för? Nu varnar läkare för kopior av de mjuka uggs-stövlarna. – Fejk-uggs är katastrofala, säger fotkirurgen Mike O'Neill.

Du har säkert sett dem på stan. De mjuka stövlarna i mocka som sitter på var och varannan tjejs fötter. Uggs har blivit väldigt populära sedan modeikoner som Kate Moss, Hayden Panettiere och Sienna Miller använt dem. Originalen kostar runt 1500 kronor, vilket har resulterat i mängder av billigare kopior. Nu slår medicinska experter larm, skriver Daily mail. De fejkade varianterna saknar ofta förstärkta klackar och inläggssulor och ger inte ett tillräckligt bra stöd för dina fötter.

– Eftersom de här skorna är varma och mjuka, tror unga flickor att de ger sina fötter en paus. Faktum är att de bokstavligen bryter fötterna, säger Dr Ian Drysdale, chef för brittiska College of Osteopathic medicine till Daily mail.
Fotvårdsspecialister och fotterapeuter har sett en stor ökning av kvinnor som lider av missbildningar på tårna, ryggvärk och smärta i fötterna. Barn som bär stövlarna kan få långsiktiga skador, då deras fötter fortfarande formas.

– Eftersom foten glider runt, får du slitage på lederna som sitter på insidan av foten. Vristen hamnar i fel läge, lårbenet byter också position och du får en onormal rörelse i bäckenet vilket leder till ryggproblem, säger Mike O'Neill, fotkirurg.
Han menar ändå att kopiorna kan fungera att gå i hemma, under en kort tid men de ska inte användas för längre promenader.


100314

Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt väldigt bra, med tanke på allt som ska göras. Med det menar jag såklart plugg. Jag känner mig väldigt avslappnad och det är en skön känsla. Sist vi hade tenta mådde jag hur dåligt som helst, men jag har ändå en känsla av att denna kommer gå bättre.

Nog med plugg snack. Kom hem från älsklingen vid 15.30. Idag har vi ätit goda pannkakor med nutella och jordgubbsylt (dock inte samtidigt på pannkakan) till frukost. Efter det gick vi en runda i det fina vädret. Vi promenerade från Wiesel till Adolfsberg och tillbaka. En väldigt lagom runda. Goran joggade och ville leka pjätt. Hur lätt är det egentligen när man går i tjockaste vinterjackan och har en kondition som en, ja jag vet inte vad.

Jag måste verkligen ut och springa! Vill klara av det. Både för hälsan och figurens skull. Nu när våren har kommit börjar man mer och mer tänka på sommaren 10 och vad man vill ha för kropp. Jag vill inte ha kropp som en köttbulle ;D haha, nä skämt åsido. Bli häslosammare Linn!

Vet ni? Jag ska äta pannkakor till middag också. Sen kommer jag inte behöva äta det på ett tag, haha. Men gott är det! Vad tyckte ni förresten om mina skor? Ni får bli bättre på att kommentera, hihi :) ♥

Förresten, gå in på Youtube och sök på Lady Gaga Ft. Beyonce - Telephone. Sjukaste videon! Men med tanke på hur Lady Gaga brukar vara, vad förväntar man sig? ;)


Jag ska dock äta mina med jordgubbssylt, inte sirap.
Någon som har testat? Hur smakade det isf?


100313

Dagens shopping från Skopunkten. Don't you just loove shoes? :) ♥





100312

Goddagens ! ;D

Idag är vi lediga från skolan, men jag är på jobb. Jag kallar det ledighet, men samtidigt inte, haha. Har varit här sedan 9.00 imorse och slutar 15.00, ungefär 2 timmar kvar. Vad har jag då gjort dessa 4 timmar? Ja du, säg det. Jag har velat plugga men inte orkat. Det är ett problem jag har haft på sistonde. Jag skyller på att matte kursen är så otroligt seg. Kan tänka mig att alla mina kursare håller med mig ;D haha. Om två veckor är den dock slut. Då börjar en ny kurs som heter Det lilla barnet - att arbeta i förskola, eller något liknande. Den ska jag gå med mina tjejer - Petra & Anna, skoj!

Nu ska jag äta min goda findus rätt och sen kanske jag ska jobba lite på den individuella matteuppgiften. Vi får se vad som händer ;D Efter jobb ska jag hem & packa och liknande, sen hem till pappa. Tar med mina dvder - Shan T Hip Hop Abs. Den är rätt så dammig, mer behöver jag inte säga. Typiska mig vill såklart köpa Zumba Fitness nu också. Får tänka lite till. Maria kom med det perfekta förslaget att vi i arbetslaget skulle göra det tillsammans. Så kul det skulle bli :)

Nu - mat! Puss ♥

100311

Hallåå ! :)
Tillägnar detta inlägget till mina kära kursare som tjatar på mig att jag ska uppdatera bloggen oftare ;) haha. Idag var vi en liten sväng i skolan och gjorde världens roligaste skoluppgift. Vi fick en filmkamera och skulle spela in ett problem. Vi valde att välja skolans trappa. 5 våningar och två trappor på varje trappa, den första trappan har 4 fler trappsteg än de andra. Det var vad klassen fick i uppgift att räkna ut. Läraren blev helt mållös, så bra var vi ;D haha.

Nu har jag vilat hemma hela dagen, har haft ont i magen jätte mkt. Hoppas verkligen att det går över snart. Orkar inte gå runder med smärta hela tiden. Har bättre saker för mig ;D Ikväll blir det bio med my girls - Alexandra & Maria. Vi ska se den efterlängtade Alice i underlandet - 3D. Och BIOGODIS, finns det något bättre? Baconchips in my heart. Om ett tag kommer Alexandra och hämtar upp mig. Sen kör vi ;D

Räckte det tjejer? Hihi, puss! ♥


Älskade Johnny Depp. ♥
Visserligen är han snyggare som Jack Sparrow!


vinterbild

Hittade en liten vinter bild som jag tog senast jag besökte min praktiik.


100305

Igår var jag på väla & shoppade det sista på ett tag nu, hoppas jag :)


T-shirt från cubus, 99 :-


Skinnjacka från H&M, 299 :-


RSS 2.0