090531.

22.45     Så! Nu har både jag & Anna skickat in våra uppsatser. Det känns så otroligt bra! Nu finns det inget mer att göra än att vänta på resultatet. Som dock kommer den 23e juni, 1 dag innan jag fyller år! Aja, det blir säkert bra.

I helgen har jag haft så mycket för mig att jag knappt hunnit skriva blogg. Kommer uppdatera mer imorgon, eftersom jag för tillfället pratar med Anna i telefon. Vi hörs imorgon! God natt. ♥

090530.

08.50     Wuhu, snart juni! :) Idag gick jag upp 8.00. Tänkte för mig själv att jag blir så sjukt seg om jag somnar om för femtielfte gången, så lika bra att gå upp. Igår blev det en massa telefonsamtal med både Petra, Alexandra & Anna. Jag tror seriöst att jag & Anna pratade minst 5 gånger igår, om inte mer? Men trevligt var det iallafall, alla samtalen då såklart :) Blev inte så mycket plugg efter mitt senaste inlägg, eftersom jag insåg rätt snabbt att jag var för trött. Så det blev sängen direkt och somnade runt 23.30.

Idag blir det finslipning på tentan, hem till mamma en snabbis, skånetrafiken & sen vidare hem till Goran. Får se vad vi hittar på, men något trevligt blir det alltid. Nej, nu ska jag äta frukost. Ha en trevlig dag allesammans! ♥

√ - uppsats

22.15     Japp, jag tror att det blir ett litet  check-märke där. Visserligen har jag en massa ord-formuleringar, rensning av onödiga ord & att mamma ska läsa igenom den kvar, men den stora delen är väl så gott som avklarad nu! Wuhu, celebrate good times come on! :D Det ska vi göra nästa fredag efter grupp-tentan. Kan ni förstå att vi har sommarlov om en vecka? Eller ja, visserligen ska jag ha praktik, men skit i det. Ingen övrig skola, så vi kallar det sommarlov.

Nu ska jag återvända en liten stund till datan, för att börja kolla ord-formuleringar och sånt. Ni undrar säkert hur jag orkar börja med det 22.00 på kvällen & efter 6 timmars plugg? Jag vill bara att den ska bli helt klar, så jag slipper titta på den mer! Där har ni svaret.

Efter plugget blir det en välbehövd sömn. Sov gott & hoppas att alla ni andra har haft en trevlig fredagskväll. Puss & god natt. ♥


090529.

13.25     Det som började som en så bra morgon. Vad hände med solen? Jag trodde att det skulle bli en helt blå himmel & en massa grader, men det kommer väl. Förhoppningsvis i helgen. Har ni hört att det kanske ska bli upp mot 30 grader nu de närmaste dagarna? GOTT!

Idag var det mentorsdag i Malmö som stod på schemat. Mellan 9-12, & det är så sjukt onödigt, om ni frågar mig. Vi satt och diskuterade en massa & sen skulle vi pricka av var vi låg i... någonting. Jag har ingen aning, haha! Nog om det. På vägen hem stannade vi på Statoil & jag köpte världens godaste baguette med skagenröra. Mums!

När jag blev avsläppt av Sahra i stan gick jag ett litet ärende & sen in på Vila, eftersom bussen precis hade gått. Jag vet att det inte är sådana kläder jag brukar ha på mig, eller ens min prisklass, men jag tänkte att jag kunde ge det en chans. Åter igen fanns där inget som tilltalade mig i smaken, så jag tog bussen hem.

Om någon timme ska jag ta min packning & bege mig hem till pappa. Jag brukar aldrig åka hem dit så tidigt, men jag tycker att det känns rätt jobbigt om jag ska köra igång med plugget hos mamma och komma in i det, för att sen förflytta mig hem till pappa. Lika bra att börja där direkt. Smart va? Haha :)

Vi hörs lite senare mina söta läsare. ♥

090528.

17.30     Hej på er. Idag har det varit växlande väder & blåsigt, vilken man inte tkr om. De stunder då solen har tittat fram, har det varit för kallt att ta av sig jackan. Tråkigt. Nu är denna vikarie-perioden slut iallafall. Kommer faktiskt sakna barnen, men jag återkommer säkert någon gång. I förmiddags var vi och såg Duvungarna vid kärnan & det var mycket trevligt. Barnen hade väldigt skoj och dansade runder till flera sånger.

Hela dagen har jag gått runder och grubblat på Sofies fest & vem jag kan föreställa. Tack till er som försökt hjälpa mig, men jag tror jag har kommit på en nu. Fortsätt gärna ge förslag, för vem vet, det är kanske mycket bättre än mitt :) Jag tror säkert att det kommer bli en väldigt rolig fest & att min figur blir bra!

Ikväll ska jag begrava mig i böckerna & datan. Vill verkligen få klar uppsatsen så man kan släppa den, & bara tänka på grupptentan. Sen kan man väl släppa skolan någorlunda, förutom att jag ska praktisera på sommarlovet några veckor. Men då måste man inte tänka på annat, utan då är det bara praktik & lite loggboksanteckningat. Det fixar vi! :)

Nu ska jag sätta igång, men vi hörs lite senare. Pussar. ♥

(Hoppas att alla ni på balen har sjukt trevligt & att vinden avtar och att det fortsätter vara upphåll!)


        Vi var på Duvungarna & alla barnen dansade glatt.


Den söta afrikanska tjejen i förskoleklassen gjorde små flätor
på mig samtidigt som vi tränade svenska. Söta va?

√ hjälp mig!

21.35     Min vän Sofie har fest den 6 juni, & då ska man vara en sorts tv-stjärna. Vem som helst i princip, bara den personen finns i skärmen. Och jag har absolut ingen aning vem jag kan vara. Vem liknar jag? Eller bara säg någon jag kan sminka/klä ut mig som. Anything, I'm going crazy over here! Jag ska shoppa på måndag & onsdag, så då är det rätt bra att veta :) Snälla, hjälp mig söta ni. ♥


Okej, jag vet att jag fick en bild på BlondinBella, men det var mest för
att jag ville ha bilden på masken. Så, kort sagt, det är masken jag syftar på.


090527.

20.40     Hejsan allihopa! Har ni en trevlig kväll? Jag sitter här & har lite smått ångest över uppsatsen. Jag veet, jag behöver inte ha det blabla, flera stycken har sagt det. Men jag kan inte hjälpa att ha det lite grann. Var iallafall tvungen att avboka jobb nu på fredag, eftersom jag känner att jag inte kan koncentrera mig där. Då får jag verkligen plugga också, så det inte blir som vanligt, att jag sitter & gör allt annat. Jag är så otroligt duktig på det, så ni anar inte!

Idag jobbade jag först mellan 7.30-11.30, sen åkte jag hem en snabbis för att sedan ta tåget till Malmö för att ha möte. Det var längesen man tog tåget, det märktes. Väldigt ensamt utan mina underbara kursare med, som alltid gör tåg-resan rolig. Vid 15.20 tog jag tåget hem igen, & ni tror inte att jag sätter mig på ett pågatåg? Iofs, det va ingen chock, men 1½  timme & stanna vid alla stationer, det var inte roligt!

När jag kom till stan åkte jag hem till Petra. Jag köpte med mig kakor eftersom vi skulle fika & samtidigt prata om skolan. Jag kan ju berätta att det blev inte mycket snack om uppsatsen iallafall, haha :)

Nu ska jag göra annat. Får se om det blir plugg, städning eller vad det blir. Något skoj blir det väl. Puss på er. ♥

(Förresten, jag avskyr blogg-torka.)


Upptäckte idag att detta fina har kommit igång utanför skolan, vackert!

20.38     Vilken mysig eftermiddag jag har haft! Tog bussen hem till Goran innan runt 16.30 som sagt, & hela eftermiddagen har varit helt underbar. Fint väder, hur kan man motstå att bli på så bra humör? Vid 19.00 satte jag mig åter på bussen hem och hann prata med både Alexandra & Petra. Jag & Alexandra pratade mest om lediga saker som t.ex. träning, shopping & sånt. Vi bestämde även att vi ska ta en shopping dag till väla nästa vecka. Jag & Petra pratade mest om skolan & uppsatsen, men vi hade roligt ändå :)

När jag kom hem städade jag undan lite grann & sånt. Har planerat en sommrig klädsel till morgondagen, så blir det regn so help me god. Då blir jag sur. Kommer kanske gå ut i klädseln ändå som protest, eller vad säger ni? Ska försöka fixa en dagens outfit imorgon. Blir inte sådana så ofta, men jag tänker aldrig på det. Nu ska jag tillbringa resten av kvällen med att läsa ut Barn med flera språk, eftersom Petra ska låna den imorgon. Ha en fortsatt mysig kväll mina vänner. ♥


My lip's like sugar.


090526.

16.45     Sitter hemma hos älsklingen för tillfället. Vi ska snart ta något att äta. Ville bara titta förbi & säga hej och berätta hur otroligt fint väder vi har idag. Iallafall i Helsingborg, ni som bor här har säkert redan märkt det :) Vi hörs senare ikväll mina söta läsare! ♥

sommarlov wanted

20.55     Såja, nu har Linn varit duktig & pluggat ett tag, men nu känner jag dock att skallen inte orkar med mer för idag. Det är kanske dags att gå & lägga sig och ladda batterierna för ännu en vikarie-dag imorgon. För tillfället känner jag mig helt seg. Har iallafall klarat mig igenom några kapitel i Barn med flera språk, & fortsättningen sker antagligen imorgon. Antingen på min lunch-rast eller när jag kommer hem från älsklingen imorgon kväll.

Jag tycker iallafall att ni får ha en fortsatt trevlig kväll & så hörs vi mer imorgon. Sov gott allesammans. Puss på er! ♥

( Förresten, någon som har några ideér på vad man kan skriva som rubriker? I'm all out of ideas :/ )


   Sometimes, it feels like I love you, my dear.


090525.

19.25     Idag var det alltså mitt första vikariejobb. Det var i en förskoleklass & det var riktigt skoj. Jag jobbade mellan 7.30-16.00 & det är även riktigt bra betalt, var bara tvungen att säga det :) Ett väldigt sammanträffande att de har två nya barn som nyligen har kommit från Afrika. Anledningen till att det är lite komiskt, är att jag precis har varit med om liknande på praktiken, där det handlade om två barn som kom från Serbien.

Nog om det iallafall, lite kul bara. Så jag har pratat en hel del engelska idag. När jag slutade cyklade jag om en kiosk & köpte glass till mig & syster. Det blev min sommar-favorit (nya gb-sandwich modellen Stratiacella) och syster fick Magnum Strawberry White. Sen satt vi & mumsade i oss dem framför Top Model. När mamma sen kom hem åt vi pannkakor, dubbel-mumsigt.

Sitter för tillfället och kollar på Joey & äter chokladpudding (den här gången blev den inte dallrig!). Resten av kvällen ska tillbringas med plugget. Wuhu ;S Hörs lite senare mina vänner. ♥


Yummie!

cheers

22.00     Har gått runt & nynnat på Cheers-melodin hela dagen. Antagligen för att jag & Goran råkade klicka in oss på det tidigare idag. Ett helt okej program att se om man inte har annat för sig. Lite avslappnande faktiskt. Satt ett litet tag på balkongen innan jag skulle möta upp syster.  Lite synd att jag blev avbruten. Det va enormt mysigt faktiskt. Nej, nu hinner jag inte skriva mer, för sängen väntar. Måste ju vara pigg imorgon på mitt första vikarie-jobb, wuhu! :) God natt på er. ♥


Plugg plugg plugg.


Absolut bästa stället på balkongen i sommar!

b-day

15.10     Kan ni tänka er? Om exakt en månad fyller jag år :D Då är lilla Linn 20 år, det är många år. Och om ungefär två månander är jag i Bosnien & solar tillsammans med Goran & hans släkt. Wie! ♥


090524.

14.50     Här sitter lilla jag & mumsar i mig lite gifflar. Älsklingen gick precis hem, eftersom han ska kolla på Milan-Roma. Hoppas nu att Milan vinner! :) Idag vaknade vi flera gånger, men klockan hann bli 11.00 innan vi orkade oss upp och satte igång Fifa 2003. Jag köpte det billigaste, eftersom jag vill inte lägga mycket pengar på något jag inte är säker på att jag gillar (a). Iallafall, körde en match, sen föreslog jag att vi kunde äta frukost för att sen fortsätta. Så blev det.

Tills Goran gick har vi spelat det & haft riktigt skoj. Nu har jag lite ångest över uppsatsen. Skulle egentligen ner till Malmö och träffa Anna & snacka om den, men vi tar det på telefon istället. (Och nej Anna, det är inte ditt fel att jag har ångest). Jobbar hela veckan nu, så det blir plugg på kvällar. Oj, vilken ledighet jag kommer ha (?). Nej, det blir säkert hur bra som helst. Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag. Puss ♥


         Yummie in my tummie.

jordgubbar

19.25     Så, nu sitter jag & älsklingen hemma hos mig & kollar på Simpsons. Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag glömde helt bort att skriva innan jag cyklade iväg till Goran innan idag. Hämtade som sagt mitt paket. Shortsen blev jag otroligt nöjd med, men väskan ångrade jag, så den har jag redan returnerat. Den var inte riktigt som jag hade föreställt mig, och den var inte värd priset.

Åkte som sagt hem till Goran runt 13.00. Åt mat, jordgubbar & sen promenerade vi hemåt. Nu är vi ensamma hemma, mysigt. Ska kolla en massa tv & äta godis. Om en timme ska vi även beställa mat från Lagun, mums!

Nej, nu får jag sluta vara så osocial. Hoppas att ni får en helt underbar fredagskväll. ♥


Shorts från ellos.se.


Mums! :)

090523.

08.45     Först & främst vill jag bara erkänna felet i gårdagens text, där jag skrev att vi hade använt oss utav mjöl... Jag hade ju naturligtvis glömt ett litet k på slutet. Tack Hanna för att du uppmärksammade felet :)

Idag är jag upp med tuppen, eller ja, nästan. Gick upp 8.00 faktiskt. Fråga mig inte varför, vill bara hinna göra en massa idag. Om cirka 15 minuter ska jag ge mig ut i regnet och promenera (eller cykla) bort till Hemköp och hämta paket, handla & sen på vägen stanna till och köpa bullar till mig & mamma. Hörs om ett tag. ♥

klantigt värre

19.00     Åh herregud, nu när jag pratade med mamma i telefon kom vi fram till varför vår chokladpudding blev sån katastrof. Det står ju på påsen att man ska använda sig utav 5 dl mjölk, till hela paketet ja. Till vår lilla påse skulle vi egentligen använt oss utav 2,5 dl. Inte konstigt då att det blev dallrig som fan. Nåja, den här bjuder vi på :)

Imorgon när jag ska hämta mina paket på Hemköp, ska jag även gå in & köpa en ny förpackning, bara för att gottgöra mig själv, hihi. Ska kanske göra lite som efterrätt till mig & Goran imorgon. Mysigt!

Nä, nu ska jag återvända till plugget & min mat. Ville bara informera om vårt lilla snedsteg. Puss. ♥

förfärligt

17-månader gamla Baby P torterades ihjäl av sin mamma och styvpappa. I dag föll domarna. Styvfadern döms till tolv års fängelse och mamman till tio.

Baby P:s öde har upprört hela Storbritannien. Den brutala misshandeln pågick i åtta månader innan pojken hittades död i sin spjälsäng i augusti 2007. Över 50 skador registrerades då på hans kropp.  Han hade bland annat bruten rygg, brutna revben, kraftiga skallskador och saknade naglar.

Stor debatt

Trots att pojken hölls under uppsikt av socialtjänsten månaderna innan han dog vidtogs inga åtgärder. Detaljer om 60 hembesök, inrapporterade skador och om hur socialen ändå övertalade polisen att pojken skulle få stanna kvar i hemmet har skapat stor debatt och ilska i hemlandet.


Tolv års fängelse

I dag dömdes mamman, styvfadern och hans bror för att ha orsakat Baby P:s död. Styvfadern Steven Barker, 32, döms, enligt Sky News till tolv års fängelse.

I maj i år dömdes han till livstid för att ha våldtagit en tvåårig flicka. Baby P:s mamma Tracey Connelly, 27, som har erkänt sig skyldig, döms till tio års fängelse, men kan vara ute redan efter tre år. Steven Bakers bror, som bodde tillsammans med paret och som deltagit i den upprepade misshandeln döms till minst tre års fängelse.
______________________________________________________________________________________________

Alltså, hur i hela helvete kan man göra något sånt här? Om man ändå hade tänkt tortera sitt barn till döds, varför ens fundera på att bli gravid? Åh, jag blir så förbannad! Och han styvpappan, hur kan man bara ens få tankar på att våldta en TVÅ-årig flicka? Då måste man vara totalt efterbliven. När de sedan säger att mamman fick 10 års fängelse, men kan vara ute efter 3, är det ens lönt att ge henne straffet?! ÅH, dampa med mig någon!!


                     r.i.p.
Hoppas du har det bättre där du är nu.


jobb & misslyckad pudding

14.50     Okej, våra chokladpuddingar blev årets flopp! Vi satte in dem i två skålar, så vi slapp kladda ner en massa. Gick och såg Family Guy. Efter 15 minuter går jag till kylen för att kolla till dem. De är hur dallriga som helst, & inte alls hårda. Jag går och kollar förpackningen, och där står det att bäst före-datum är 2010. Så vad fan är de dallriga för?! Jag bestämmer mig för att hälla upp dem i fyra små skålar, men även det blir katastrof. Sen ger jag mig fan på att sätta in dem i frysen, för att de ska bli kalla fortare, men det funkar fortfarande inte!

Vi ger därför upp & erkänner oss besegrade utav puddingen ;D Så vi återvänder till tvn med våra dallriga puddingar och bestämmer oss för att äta dem så. Alexandra slurpar upp hela sin, medan jag bara klarar av de små klumpar som blivit stela. De andra små skålar står kvar i kylskåpet, i hopp om att när jag kommer hem om 7 timmar, ska de fan ta mig vara stela!

Jag vet att detta inlägget började rätt meningslöst, men var bara tvungen att få ur mig vårt lilla missöde. Vid 13.30 gick vi till Hemköp för att se om mitt ellos-paket hade kommit. Men det kom vid 16.00, så det blir att jag får gå dit imorgon förmiddag. Wie! Lägger sedan in grejer på vad jag klickade hem.

Sitter på jobb nu som sagt och lyssnar på Fairytale. Så härlig! Jag är sämst. Mamma spelade in Eurovison till mig, men jag har inte sett det än. Kanske inte lönt att ens göra det nu i efterhand. Vad tycker ni?

Nej, nu har jag kollat allt på datan, så nu kan jag köra igång med plugget. Vi hörs senare. Puss! ♥

chokladpudding

12.30     Så, nu har jag & Alexandra precis satt in vår chokladpudding i kylen (blev ju så sugen när jag åt det hos petra). Nu plockade hon precis fram Family Guy-boxen som vi ska glo på fram tills att jag ska jobba om en timme. Nu ska vi kolla, puss så länge. ♥


Mums!

090522.

10.00     Ja, då var det fredag åter igen. Har precis ätit frukost & sitter och funderar på vad man kan hitta på nu. Ska som sagt jobba hela dagen sen, så plugget sparar vi tills dess :) Jag ska iallafall fixa min mat, men sen är det väl bara packa ner data & sånt som jag behöver göra.

Om ungefär 1½ timme kommer Alexandra hit, för vi ska prata lite om uppsatsen. Man vill verkligen ha allt klart för sig, så man bara kan köra på och skriva. Vill bli klar snabbt, så man slipper tänka på den. Sen börjar jag jobba 14.00 & fram till 21.30.

Ni får ha en underbar fredag allihopa & så hörs vi sen. ♥


Alexandra, med en otroligt sexig mustasch.

orkar inte mer!

20.50     Nu orkar jag faktiskt inte mer. Har suttit med denna sketna uppsatsen hela dagen, & nu räcker det för idag. Ska jobba 8 timmar imorgon, då kan jag fortsätta. Anna sa igår: Är du inte fett trött på denna uppsatsen nu? Vill du inte bara ha sommarlov? Mitt svar till henne då var: Jag får väl börja på den, innan jag kan säga att jag är trött på den? NU kan jag lugnt säga att jag vill få den ur världen.

Kvällen kommer tillbringas med mamma. Är så sjukt rastlös för tillfället att jag knappt orkar vara ensam, helt sjukt! Undrar hur det ska gå när jag flyttar hemifrån. Kommer ringa folk hela tiden & vilja ses. Äh, det får vi ta då. Nu ska jag slappa hela kvällen, för att sen sova gott inatt. Puss på er. ♥

cookie-break

13.45     Yes, indeed! :) Har suttit med uppsatsen nu.. Kan inte sammanställa en tid, eftersom lite telefonsamtal har kommit emellan. Men har skrivit 3 sidor iallafall. Så dagens mål är uppnått, yes! Då behöver jag inte känna någon panik på det området.

Snart ska jag äta lunch till Joey, och förmodligen blir det Vänner x2 då också, efter de ingår på något vis. Det blir nog en brocolli & kyckling-paj. Sen fortsätter vi. Det är bara att köra på :) Puss ♥


Här finns nog allting som behövs för att plugget ska fungera.


Mums, cookies!

torsdag, 090521.

09.50     Är det inte underbart, att man vaknar 6.00 på en ledig dag av att solen tittar in genom persiennerna? Jo, helt fantastiskt ju. Men inte fan går man upp, nej nej. Man drar täcket och somnar om tills man vaknar vid 9.00 av att syster skickar sms. Hellre det än att väckas utav alarmet på mobilen. Mamma kommer in & frågar om jag ska ha frukost, & för första gången på sjukt länge sitter vi tillsammans & äter frukost.

Idag ska jag fan ta mig plugga. Målet innan kvällen är kanske att ha skrivit 2 sidor. Det borde man klara med stor marginal tycker jag. Vi får väl se ikväll. Shit, har jag inte gjort det kommer jag skämmas rejält, haha. Ne, nu ska jag sätta igång. Hörs senare idag. Ha en trevlig dag! ♥

ändrade planer

22.00     HA! Jag är lite smått hopplös, men vi kör på detta istället. Jag går & lägger mig nu, så jag är fit for fight imorgon. Känner mig otroligt trött efter lång dag, så jag känner att det finns inget som driver mig till att börja skriva 22.00.. Så det kör vi på. God natt alla små söta läsare, & så hörs vi imorgon efter en god natts sömn. ♥

plugg plugg plugg

21.20     Idag har det varit en väldigt busy dag. 12.30 tod jag bussen till Ekeby för ett möte som ska hjälpa min uppsats, sen raka vägen till statsbiblioteket för att låna lite böcker. Därefter promenerade jag hem till Petra, men inte utan ett litet stopp på Konsum. Var tvungen att köpa lite kakor till mitt plugg imorgon. Har nämligen bestämt mig för att sitta hela dagen, & då behöver man lite tilltugg.

Hemma hos Petra hade hon fixat till chokladpudding & grädde som vi mumsade i oss samtidigt som vi diskuterade uppsatsen och dess svårigheter. Vi pratade även om en massa annat, & det är alltid trevligt att träffa den tjejen :)

För tillfället sitter jag och kollar på Rush Hour 2 på 6an, samtidigt som jag smaskar på lite godis. Mysigt med lite hemmakväll. Nu är det reklam, & då ska jag fixa lite inför mjukstarten av plugget. Puss! ♥

onsdag, 090520.

10.00     God morgon allihopa! Det är bra humör här hemma hos mig. Sitter & sjunger höga toner till massa musik. För tillfället HAAAAALO! :) Nu på förmiddagenska jag städa undan lite på rummet, sen iväg till Ekeby. Måste först ringa så jag vet att förskolläraren är där. Sen bär det av till Petra & ikväll blir det plugg.

Usch, så tråkigt. Lite blogg-torka för tillfället. Avskyr när sånt händer. Äh, finns inte mycket att göra åt det. Hörs senare! ♥


Lilla Linn :)

mysig eftermiddag & lite shopping

22.40     Ja, som sagt, runt 13.00 cyklade jag hem till Goran för lite mys och en sen lunch. Åt pommes & kycklingbitar, alltid lika gott. Efter det åkte vi till väla där båda två shoppade lite grann. Han på Jack & Jones och jag inne på Only. Innan vi åkte hem tog vi en snabb korv inne på Ikea. Det är ju bara ett måste. Kom hem till mig vid 18.00 och åt middag. Sen softade vi bara. En timme senare åkte vi hem till honom för jag skulle hämta min cykel, och sen skildes vi åt :) hihi.

Ikväll har jag pratat en hel del med petra. Den lilla sjuklingen med det gulliga skrattet, hihi. Ska hem till henne imorgon, efter att jag har varit på "möte" i Ekeby. Måste ha lite mer material till uppsatsen. Sen ska jag som sagt hem till Petra & prata. Dels om uppsatsen, dels om annat. Något säger mig att det inte blir mycket snack angående uppsatsen, men det får vi se imorgon.

Puss & god natt på er alla, & hoppas att ni sover gott & drömmer söta drömmar. ♥


Beige shorts & svart linne från Only.

Förresten ....

Vill ingen ha dessa pumps i storlek 38 & som knappt är använda?
Hör av er! :)

tisdag, 090519.

11.25     Då var det första lediga dagen på länge. Sov till 9.00, sen ringde Alexandra & väckte mig. Grr, haha, skojar bara gumman :) Sen kunde jag inte somna om, ås det var väl lika bra att gå upp. Gjorde frukost & kollade på top model-finalen som jag spelade in igår. Mysigt. Nu sitter jag & kollar på Våra bästa år, sen ska jag duscha & lite annat. Dagen i övrigt kommer att tillbringas med Goran.

Nu måste jag fixa en massa saker. Vi hörs senare mina sötnosar. ♥

måndag, 090518.

22.35     Idag var det sista dagen på praktiken. Ni kan inte ana hur skönt det känns! Nu ska ni inte få fel uppfattning av mitt val av utbildning, klart jag vill arbeta med barn, men på denna tiden har jag insett att det är absolut inte stora barn jag vill jobba med. Och dessa barnen har tagit allt mitt tålamod! Själva praktiken älskar jag :)

När jag kom hem bytade jag om till träningskläder och drog iväg till träningen med Alexandra & Ylva. Visserligen blev det mer prat & skratt än träning, men vilket fall som helst så blev jag nöjd med min insats på dagens pass. Efter blev det lite Tasty House, för ylva var sugen på godis. Det blev lite för mig med, för man kan ju inte utesluta godis helt ur sitt liv.

När jag kom hem blev det god middag & tv-mys. Vid 19.30 ringde jag min kursare Alexandra och vi pratar fortfarande. Det är helt otroligt. Vi har pratat om exakt allt mellan himmel & jord. Sjukt trevligt :)

Men nu ska jag sova. Är ledig imorgon, äntligen! Men det blir inget sovande hela dagen, för jag måste verkligen börja plugga på uppsatsen. God natt på er gullungar. ♥

                        zZzZzZzZ.

liseberg

20.05     Här kommer lite bilder från gårdagen. Fråga mig inte varför jag valde att ha det i svart/vitt, blev bara så. Enjoy! :)


Liseberg.


Fredric, Alexandra, Emmeli & Filip utanför liseberg.


Jag & Alexandra.


Radiobilarna. Jag åkte först med Alexandra, sen Emmeli. Sjukt kul!


I kön till Balder.


Wie!


Jag & Ylva.


Alexandra i Uppskjutet.


Ylva & Emmilis tuffa poser får avsluta detta inlägget. PUSS.

söndag, 090517.

15.40     Hej på er alla mina läsare! För tillfället sitter jag hemma hos pappa & äter mumsiga gifflar. Hade med dem igår till LIseberg, men sen kom jag på idén att lämna väskan i bilen och det gjorde att jag inte kunde äta mina mackor, gifflar, godis eller dricka min cola. Synd om mig va? Nej, inte speciellt. Nästan lite godare att äta dem i efterhand.

Gårdagen var sjukt rolig. Finns kanske inte så mycket att berätta, ni flesta vet väl vad man mest gör på Liseberg? Man åker sjukt roliga karuseller, som man dock får köa i 25 minuter till, men det är det värt! I vårt lilla gäng var det jag, Alexandra, Fredric, Emelie, Ylva & Filip. Det andra gänget (som bestod av Patricia, Frida, Daniel & Simon) såg vi inte röken av på hela dagen, förutom den sista timmen.

Kom hem till Goran runt 00.30. & på så vis missade jag hela Eurovison Song Contest, men jag vet iallafall vem som vann, fast jag hejade på Armenien, Turkiet & Bosnien. Mamma spelade in det till mig, så jag får se det ikväll eller när det nu blir. Nu ska vi snart hem till mamma & äta middag, så jag får börja packa.

Lägger in bilder från gårdagen senare ikväll. Puss på er. ♥

måste verkligen ses!

http://www.youtube.com/watch?v=aPwrSiHyRKE

Snälla, se denna & dö lite grann med mig. Så sjukt gullig! ♥


sova

21.30     Ja, nu ska jag snart hem & sova. Har längtat efter det hela veckan. Kommer dock inte ha full sovmorgon pga av vår lila roadtrip, men på söndag, då ska ni få se mig sova! Eller inte riktigt så bokstavligt, men då ska jag sova. Ni hör nog inte av mig förrän på söndag, så jag antar att vi hörs då! Ha en riktigt skön helg & ta hand om er, så hörs vi på söndag. ♥

fina händer

Jag vet att det stod i gårdagens metro, så jag säger inte att jag hittat på det själv. Det stod lite tips om hur man får fina händer, och det är något som är väldigt aktuellt hos mig. Torra händer som för med sig skinflikar som man sedan pelar på. Inte bra alls! Tänkte dela med mig av dem till er.

1. Dra på gummihandskar när du diskar. De skyddar fina händer, naglar och nagelband från starka kemikalier som torkar ut.

2. Är du en torris? Testa flytande tvålen Palmolive Milk & Honey, 19 kronor/300 ml, vid nästa handtvätt. Löddrar rikligt och doftar väldigt gott.

3. Investera i en bra handkräm som återfuktar utan att klibba. Oliva hand creme, 42 kronor/100 ml. Oliva by CCS fixar jobbet utan att ruinera dig. (Jag blev stolt, för det är den krämen jag äger.)

4. Precis som huden i ansiktet behöver händerna hjälp på traven emellanåt. Skala av döda hudceller och välkomna ny fräsh hud med en hemmagjord peeling. Blana socker & olivolja och massera, var extra noga vid nagelbanden. Skölj av.

5. När du har hemma-spa, applicera överbliven ansiktsmask på händerna. De blir garanterat babymjuka.

6. Solskyddsfaktor är ett säkert kort om du inte lockas av rynkor, pigmenfläckar och ökad risk för hudcancer. Skydda händerna med Hawaiian Tropic Pink Bits SPF 50, 130 kronor/200 ml.

i'm bored

18.05     Så därför tänker jag slänga in en lista med den musik som för tillfället är på repeat i min ipod. Bara så ni vet, jag bryr mig verkligen inte om låtar är gamla eller nya. För mig ska de vara bra! :)

Djogani Ft. Mile Kitic - Nema vise cile mile
Boban Rajovic - Bata
Boban Rajovic - Crna lala
Alesha Dixon - Breathe slow
Lady Gaga - Eh eh (nothing else I can say)
Senna M - Tuc tuc
Usher - I can't win
Soulja Boy - Kiss me thru the phone
Mario Vazquez - Gallery (spanish version)
M.I.A - Paper planes
Kid Cudi - Day n' night
Lil Wayne - A millie
Pussycat dolls - Jai ho
Black eyed peas - Boom boom pow
Kanye West Ft. Lil Wayne - See you in my nightdreams

enjoy!

fredag, 090515.

17.05     Jaha, då sitter vi åter igen på jobb. Hade faktiskt inget bättre för mig ikväll, så varför inte tjäna ihop lite extra pengar? Det enda som står på schemat ikväll är att sova tidigt. Vill verkligen få den där sovmorgons-känslan, fast det kanske blir att jag får gå upp 8.00. Alexandra har sagt att hon ska baka kanel-bullar, & då blev jag också sugen på att baka. De gjorde sockerkaka innan på praktiken, så det blev jag enormt sugen på. Gick runder & sniffade hela eftermiddagen :)

När jag hade slutat satte jag mig på bussen & pustade ut. Sista dagen idag, om man inte räknar med två dagar nästa vecka. Det är till dokumentationen. Sen jag slutade har det bara varit en massa stress. Hem och packa → springa till bussen → köpa mat på aldas → rusa till jobb. På sammanlagt en timme. Det blev lagom jobbigt, men nu är jag här, så nu kan jag bara luta mig tillbaka & andas lite grann.

Åh, jag kan knappt tänka mig att vi ska till Liseberg imorgon. Förhoppningsvis blir det mycket bilder, men jag lovar inget. Jag kommer säkert vara helt upptagen med att åka karuseller & att hålla reda på allt folk jag ska dit med.

Jag hoppas att alla får en super-mysig fredag. Vad ska ni hitta på? ♥


              wuhu!

torsdag, 090514.

15.50     God eftermiddag på er mina vänner! :) Idag är jag minst lika trött som igår, men humöret är på topp iallafall, & det är ju väldigt bra att något är det. Idag var det näst sista dagen på praktiken för tillfället. Jag ska dock dit på måndag & kanske tisdag, men det är för att jag ska få mycket underlag till uppsatsen. Men det tar vi itu med på måndag. Först ska vi ta oss igenom fredagen som består av praktik & jobb. På lördag blir det Liseberg för hela slanten, sen hem till Goran och se Eurovision Song Contest. På söndag blir det mest slappande & ladda upp batterierna igen.

Bara så ni vet, jag dör till America's funniest home videos för tillfället.

Nu ska jag fixa något att äta, sen ska jag slänga mig i soffan framför tvn :) Vi hörs senare snyggingar. ♥

jobb & trött.

19.20     Åh, måste .. hålla .. ögonen .. öppna. Känner mig helt slut. Praktik + början till förkylning = en trött linn. Det var ingen svår matte va? Sitter och hostar som en galning gör man också. Får nog ta en ipren så jag inte får spänningsvärk i nacken som jag brukar få när jag hostar. Det kan jag säga är grymt jobbigt. Men det är bara 2 ½ timmar kvar, så jag får väl kämpa på, & sen slockna när jag kommer hem.

Imorgon har jag inget bestämt efter praktiken (?) Correct me if I'm wrong. Man vet aldrig i dessa yra tider. Då ska jag bara slänga mig på soffan när jag kommer hem. Kanske lite plugg, men sånt där vet man aldrig. Det kan ändras väldigt snabbt. Nu ska jag äta lite på min underbara räk-baguette & cola. Guda-drycken, finns det vissa som håller med mig där ute? ;) ♥

onsdag, 090513.

Först och främst börjar jag inlägget med att gratulera Elena (älsklingens syster) som fyller 16 idag. GRATTIS LUTKO! <3

16.15     Känner ni er någonsin helt utmattade i hela kroppen? Så kände jag igår när jag kom hem från Goran. Klockan var 20.00 & allt jag ville var att gå & lägga mig. Men så var man tvungen att sätta sig och förbereda en massa till min egna lektion idag, & till ingen nytta alls. Tänk, för några timmar sen var livet så komplicerat. Jag visste inte alls vad som skulle ske. Men nu har jag koll. Bara jag trivs, så är allt bra. Vissa kommer säkert undra vad jag pratar om, men det kommer väl någon gång. Jag lever iallafall :)

Sitter på jobb för tillfället & här ska jag sitta några timmar till. Har köpt med mig en underbart god räk-baguette från Aldas, & den ska jag mumsa i mig lite senare. För väl även börja kolla i böcker inför uppsatsen. Jag vill ha sommarlov.

Hoppas ni får en underbar dag, & speciellt födelsedags-grisen. ♥


tisdag, 090512.

20.20     Dagen har i stort sett bestått av praktik & mys med min älskling. Hinner tyvärr inte skriva så mycket, eftersom jag nyss kom på att jag måste förbereda grejer inför min egna dag med 1orna imorgon.

Toppen, jag håller på att bli förkyld. Hostar & sånt. Hoppas inte det är anna som smittat mig genom telefonen. Hihi, skoja bara gumman :) Ha en trevlig kväll allihopa! ♥

skön dag

21.40     Det är så enormt härligt med lediga dagar. Tänk er, nu efter denna veckan är vi lediga fram tills vi slutar skolan. Det var en rätt så konstig mening. Men det menas med att vi behöver inte åka till skolan, förutom mentorsdag (?) .. Fram till den 1 juni skriver vi uppsats hemma, sen den 5 juni är det grupptenta, sen sommarlov!

Idag har jag pluggat & städat en massa. Skönt att få det gjort, & att nu känna sig fullt redo för egna lektioner. Nu kallar sängen på mig, vi hörs imorgon. Eller kanske inte förrens på kvällen. Är hos Goran på dagen. Hihi, god natt på er. ♥


Jag i min nya favorit-tröja som jag fick av älsklingen.

måndag, 090511.

12.10     Ja, då var det måndag igen. Jag måste säga att jag har haft en underbar helg! :) Den började som sagt i lördags då det var öppet hus på praktiken. Det slutade vid 12.00 & då tog jag bussen hem och fixade mig & sånt. Sen på eftermiddagen åkte jag hem till min sötnos. Vi gjorde inte så jättemycket eftersom båda hade varit uppe tidigt på morgonen. Goran hade varit på pumalagret & bland annat köpt en jättemysig fleesetröja till mig, hihi :)

Igår var vi tvungna att vakna någorlunda tidigt, eftersom vid 12.00 skulle vi köra ner till Malmö. Gorans syster Elena skulle konfirmeras. Vi fixade oss & lite sånt, sen var det dags att åka iväg. Det var den andra konfirmationen jag var på, men det var den första som var på kroatiska. Det måste jag ju erkänna att det var lite ovanligt. Som tur är hade jag Gorans mamma & Elenas bästa vän Maja bredvid mig, så de kunde sammanfatta vad de sa.

Efter blev det en massa fotograferande coh kramar. Jag hade mina Vaga bond-klackar, så jag kan ju säga att det var rätt skönt att få av dem i bilen. När vi kom hem till dem blev det en massa mat som t.ex. smörgåstårta & kakor. Mycket gott! Jag fick med mig lite hem, så det ska jag, mamma & syster mumsa i oss ikväll. Vid 20.00 tiden skjutsade Goran hem mig efter en helt underbar dag.

Idag är jag kompensationsledig från lördagen, så idag blir det en massa plugg. Ska hålla i lektion imorgon & på onsdag (då min mentorkommer), så det måste vara bra planerat! Sen blir det säkert en massa städning & sånt, om jag hinner. Men nu ska jag lägga in lite bilder, & sen köra igång med plugget. Vi hörs lite senare sötnosar. ♥


Jag körde på plattat hår, vaga bond-klackar & en sommarklänning från h&m förra året.


Maja & konfirmanden Elena.


Lite flumm-bilder fick det också bli.


Jag & den lyckliga Elena.


Jag & min älskade pojkvän.


Elena med alla sina fina blommor.


Till slut blev det mycket god mat. Mums!

john blund väntar

21.55     God natt allihopa, nu är det sängen som väntar för min del. Ska upp 6.30 imorgon, öppet hus mellan 9-12. Slänger kanske in ett inlägg imorgon innan jag åker till goran. Puss & god natt. ♥


               john blund.

smaklig måltid

19.50     Tack tack :) Hihi. Åt precis en väldigt god spagetti & köttfärssås med mamma. Så nu är man mätt & belåten och försöker samla nya krafter för att fortsätta plugga. Vill jobba flitigt med mina lektioner, så att de blir jättebra. Efter onsdag får jag nog köra igång med uppsatsen, som ska vara inne om cirka 3 veckor. Sen är man ledig i tre månader, & man kan inte beskriva hur det känns att bara tänka på det.

Men ni andra får ha en mycket trevlig fredagskväll & festa lugnt ;) Vi hörs lite senare igen. ♥


             Mums med spagetti & köttfärssås.

fredag, 090508.

16.35     Då var det fredag. Verkligen efterlängtat! Ikväll ska jag inte göra någonting alls. Förutom att planera lite lektioner till nästa vecka & slappa. Måste vila inför morgondagen, då det är öppet hus på praktiken. Jag får åtminstone en timme sovmorgon imorgon :) Hihi.

Efter en avklarad dag på praktiken mötte jag sappe en lite stund, sen var det bussen hem. Nu sitter jag, åter igen, & ser top model. Haha, jag är hopplös! Verkar som jag inte gör något annat. Nu har jag inget mer på lager att skriva, så därför ska jag inte mala på här längre. Puss så länge. ♥


Bara en vecka kvarsommarlovpraktik i förskola.

torsdag, 090507.

19.55     God kväll alla sötnosar! Idag är jag på ett glatt humör. Har varit på det hela dagen faktiskt :) Dagen började med praktik, men det behöver jag väl inte säga mer? Kommer vara där hela nästa vecka, så det kan bli nog rätt tjatigt om jag nämner det hela tiden. Slutade vid 14.00, & då var det bussen raka vägen hem till Goran <3 Ville bara träffa honom & umgås lite.

När jag kom hem runt 17.00 körde jag igång med planering. Ska hålla i minst två lektioner nästa vecka, så jag känner att jag måste vara väldigt beredd. Ska hålla i en svenska & en matte lektion. Snart är en vecka avklarad på praktiken, then just one week to go. Åh, vad sommarlovet är efterlängtat. Kunna släppa skolan i hela 3 månader. Det ska bli så underbart.

Nu ska jag fortsätta med min lilla planering, så att den blir färdig.
Puss så länge. ♥

onsdag, 090506.

"En treårig pojke hade tarmvred, vilket stoppade blod- och syretillförseln till hela tunntarmen. Han kräktes, hade svåra magsmärtor, andades snabbt och fick blåa läppar. Men när hans mamma ringde in till sjukvårdsupplysningen fick hon två gånger beskedet att det bara var magsjuka och att hon inte behövde åka till sjukhus med pojken. Det första samtalet ägde rum vid 20-tiden. Mamman talade om att pojken kved och att det verkade värre än magsjuka, men sjuksköterskan sa att hon inte behövde vara orolig. Drygt tre timmar senare ringde hon igen - pojken hade fått blåa läppar. Även då fick hon ett lugnande besked. Ytterligare en halvtimme senare ringde hon igen -  och fick beskedet att åka till sjukhus. Men då var det för sent och pojkens liv kunde inte räddas. Socialstyrelsen har anmält händelsen till Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd och yrkar på att de två sjuksköterskorna som gav råden ska få en disciplinpåföljd. Sjuksköterskorna förklarar händelsen i september förra året med stress och dålig information från modern."
               Ur metro 6/5- 09.

16.50     Alltså, är det bara jag som tycker att sånt här är förjävligt? Det får inte hända! Hade jag varit mamman hade jag åkt in ändå, från första början. Äh, inte lönt att jag börjar, för då finns det inget stopp på mig. Ni får skapa egna åsikter.

Nog med det, praktik idag. finns väl inget speciellt att nämna därifrån, förutom när jag & Victoria (lärarkandidat från kristianstad) har skapande verksamhet med barnen. Barnen gör små traktorer av toalettrullar, trähjul & liknande. Vissa hade problem att fastna. Sen tänkte vi inte mer på det, vi tänker väl att det är dåligt material eller något. På eftermiddagen kommer Victoria skrattande fram till mig, & berättar att tydligen har vi använt vit målarfärg till hälften. Hahaha, som vi skratta. Inte konstigt att det hade svårt att fastna.

Nu sitter jag på jobb iallafall, & tänker att jag måste köra igång med min lektions-planering till nästa vecka. Sen måste jag äta, känner mig grymt hungrig. Hörs väl lite senare sötnosar. ♥

tisdag, 090505.

20.00     jag är så himla trött idag. som petra sa, den praktiken kommer bli ens död. inte bokstavligt förhoppningsvis, men det är ännu jobbigare efterman kan knappt kommer få någon sovmorgon i helgen heller. på lördag är det öppet hus på praktiken.

på söndagen är det sedan konfirmation för älsklingens syster i malmö. kommer bli mycket trevligt tror jag. jag & goran var på väla efter jag hade slutat & köpte present. var lite svårt i början, men det är det väl alltid.

åh, är det bara jag, eller är det värsta bloggtorkan här? det kan nog bero på att jag känner att jag har bättre saker att göra. måste planera två lektioner (än så länge) till nästa vecka. usch, inte så lätt när man har dålig fantasi.

ha en trevlig kväll allihopa. ♥

måndag, 090504.

först & främst vill jag bara säga att jag tog bort det inlägget jag hade om hur länge man lever. det visade sig att man tydligen får en räkning hemskickad på 249 :-. där fick jag & maria. någon annan som har blivit drabbad?

16.55     idag var det då dags för praktik-period två denna terminen. sedan är det bara 3 veckor kvar, sen sommarlov! :D nu kör vi på detta! dagen har väl varit rätt soft, fram tills att jag får hålla i eftermiddagens mattelektion. usch, den var inte nådig kan jag be att få tala om.

sitter hemma & kollar på top model för tillfället. känns som att det är det enda jag ser på tv, haha. får kolla igenom plugget sen, för att se om jag kan bli lite mer klok på vad vi ska göra. hörs senare. ♥


ångest

21.20     då var man hemma hos mamma. eller ja, har väl snart varit här i cirka 2½ timmar. har bara gjort en massa annat under tiden. duschat, packat upp & pratat med petra. hon har faktiskt lugnat mig med min ångest lite grann.

jag bara känner att det finns en massa att göra nu fram till det att skolan slutar, men om man verkligen tänker efter, är det bara två saker. en uppsats & en grupptenta. anledningen till ångest inför det förstnämnda, är väl att man känner inte riktigt att man har all info för vad man ska göra. jag känner mig väldigt osäker iallafall. slängde iväg ett mejl till vår handledare, så förhoppningsvis ger hon svar på mina frågor.

nu måste jag lägga fram kläder till morgondagen, packa min väska & lite annat. puss & god natt på er. ♥


elena & maja med sina tuffa hundar.


sedan vann elena en till mig.


till slut blev älsklingen så glad att han vann sin elefant med fotbollen. ♥

söndag, 090503.

16.55     förlåt för en hemsk uppdatering nu de senaste dagarna! man tror att kommer ha tid att blogga eftersom man är ledig, men så fel man kan ha. en snabb uppdatering:

torsdag; umgicks med min pojke → grillning hos alexandra i ödåkra (mysigt!) → lite tivoli i stan.
fredag; väla med alexandra & fredric → rolig, men lite katastrofal utgång med hanna.
lördag; umgicks med min pojke → minigolf (förlorade med 2 poäng) → tivoli med goran, hans syster & hennes bästa kompis.

jag har precis kommit hem från goran. har verkligen varit härligt att ha gått upp sent de senaste dagarna, & imorgon ska man plötsligt gå upp 5.30. det kommer verkligen ta emot kan jag säga. men om man tänker på att det bara är cirka 1 månad kvar till sommarlov, så kan man nog överleva.

åh, vad jag längtar. bosnien & kroatien. bad. träffa massa kompisar. men framför allt, ledighet.

nu ska jag äta. lägger in bilder från gårdagen när jag kommer hem till mamma ikväll. hej så länge. ♥

lördag, 090502.

10.45     god morgon alla läsare! idag sov jag till 10.00. gött! åt frukost med pappa, & nu ska jag fixa mig & promenera till min älskling.

gårdagen blev lite katastrofal. men kul hade vi. hanna hämtade mig runt 21.30 för att vi skulle ner till tivolit. där var dött, så vi gick till knutan. träffade zelina vid stinsen & därefter visste vi inte vad vi skulle göra. jag var inte så sugen på att dra in på crom, så det slutade med att hanna släppte av mig hemma vid 22.30 (!!) en timme, vadå, är det rekord? ;) pratade med goran i telefon, sen slockna jag vid 23.30. blev väl en helt okej kväll (?)

vad ska ni göra idag då? :) själv vill jag vara ute i det fina vädret. kanske spela minigolf? ♥

shopping

18.10     kom precis hem från väla, där jag har spenderat dagen med alexandra & fredric. jag hade supertrevligt, & fick även lite shoppat. hinner inte skriva ett utförligt inlägg, tänker bara lägga in mitt nyaste tillskott i min lilla skosamling. ha en trevlig fredags-kväll. ♥


                              linn ♥ sina gladiatorskor.

fredag, 090501.

13.55     idag är det första maj & tiden bara flyger iväg. igår hämtade goran upp mig runt 11.30, så åkte vi & köpte lunch hos pastamannen. åkte hem till honom & åt det, sedan tog vi det lugnt fram tills att klockan blev 18.00. började göra ve oss så smått, för att sedan ta bussen vid 19.00 till alexandra i ödåkra. körde igång med lite grillning, godis & trevligt sällskap. runt 21.00 tog jag & goran bussen in till stan för att hinna gå lite på tivolit innan det stängde (23.00, vad är det för dålig tid?) anyway, så kolla vi runder lite & sen stod vi resten av tiden vid de maskinerna med klon & försökte fånga gosedjur. helt omöjligt. efter det blev det hemgång & somnade vid 00.30.

vaknade idag runt 09.00. låg & drog sig en halvtimme, innan man märkte att man var jättehungrig. åt frukost, mös lite, sedan följde goran mig till bussen. sitter hemma nu & funderar på om jag ska börja packa till pappa. ska till väla om ett tag, sen hem till pappa & ikväll ska jag ner till stan med hanna. ha en trevlig dag, så bloggar jag mer sen. ♥


älskling & alexandras hund rufus.

RSS 2.0