091130

I fredags blev det lite ändrade planer. Egentligen skulle jag jobbat efter att ha varit på möte i skolan, men det blev avbrutet. Så istället fick jag en ledig fredag. Den spenaderades med lite plugg & idol. Lördagen tillbringade jag med min älskling. Lika mysigt som vanligt. Åt världens godaste maträtt. Det påminde om tacos, men med kebad & pitabröd istället. Annars var det likadant. Mums!

Igår åkte vi först en snabb runda till väla, sen gick vi ner till julskyltningen. Otroligt mycket folk, men mysigt. Senare på kvällen tog jag det lugnt & pratade lite i telefon. Idag vaknade jag upp med feber, typiskt. Fick ringa praktiken och säga att jag inte kunde komma. Måste vara frisk imorgon. Ska hålla i sångstund på torsdag när min mentor kommer, därför måste jag vara förberedd.

Jag skulle egentligen till väla med Helena i eftermiddag, men istället får jag vara hemma & plugga till omtentan. Vi får ta väla nästa vecka när man känner sig lite mer avslappnad. Pappa kommer med mat sen, pasta, kycklling & vitlökssås.

Nu - plugg. ♥

chubby mikey

Idag har jag haft en bra dag. Hoppas att ni också har haft det. Dagen började som sagt med att jag & Petra åkte ner till skolan för att arbeta lite med projektarbetet. När vi kände oss nöjda blev det lunch. Jag åt potatismot & falukorv, medan Petra åt Kyckling curry & ris. Efter halva måltiden var vi nöjda med vår egen mat, vet ni vad vi gjorde? Vi bytade bokstavligt mat, haha! Gott var det också.

När klockan blev 13.15 började vår lektion. Idag stod handlednig på schemat. Vi fick presentera vår frågeställning & liknande. Sedan fick vi ställa våra egna frågor. Nu känner vi oss någorlunda lugna. Petra - Andas vännen! :) hihi.

Sen jag kom hem vid 16.00 har jag gjort lite olika. Kollat igenom lite till projektarbetet, omtentan och planering inför praktiken. För tillfället kollar jag & syster på Generation fett. Kvällens första avsnitt handlar om Mikey som väger 220 kilo och har lika mycket självförtroende som Paris Hilton och Kissie tillsammans, haha, skämtåsido. Men han är väldigt nöjd med sig själv. Handlar även om en bögbar där alla smala, vältränade killar svärmas runt omkring dessa otroligt överviktiga män.

Sen är det sängen som kallar. Morgondagens planer innehåller bl.a:

Lämna tillbaka bok på biblioteket.
Hämta ut ett paket från Hemköp.
Åka ner till skolan för att få tillbaka min tenta.
Jobb mellan 14 - 21.30.

Puss & god natt. ♥


America's next top model


Teyona


091126

Heeejsan! :) Sitter i skolan för tillfället med Petra. Vi har jobbat lite på projektarbetet och nu är vi inne på lite olika sidor. Petra sitter & kollar 3 år gamla bilder på Bilddagboken och har bestämt sig för att göra slingor, haha. Snart ska vi äta lunch, för magarna börjar kurra här. Klockan 13-15 har vi lektion som mestadels handlar om projektarbetet, sen hem & plugga.

Maten kallar, hörs sen! ♥

091125

Haaallåå ! :) Hur mår ni idag? Jag mår riktigt bra. Sov hos min älskling inatt & vi hade det väldigt mysigt. Idag promenerade jag hemåt samtidigt som jag hade en trevligt samtal med Maria i telefonen. När jag kom hem kollade jag det vanliga på datan, sen åt jag lunch.

Nu har jag satt mig lite med projektarbetet och försöker komma på lite intervjufrågor till min praktik. Om ett tag ska jag lämna tillbaka en bok på Hemköp, sen bussen till väla. Ska möta upp syster vid 16.00, sen blir det lite julklappshandling. Måste verkligen fixa det, så att man kan släppa det sen när man har allt i skolan.

Hörs ikväll! ♥

091122

God morgon! Sitter på jobb för tillfället & helt dött är här. Skönt, då kanske det blir något plugg gjort. Gårdagen spenderades på väla med min älskling. Köpte min Everest jacka, fast en annan modell. Åkte sedan om Willy's för att handla. Det är helt otroligt hur mycket godis det finns nu vid jul. Ischoklad, skumtomtar, chokladkalender, alladin & en massa annat. Mums! Är det konstigt att man lägger på sig lite runt julen? Nej, skulle inte tro det.

Efter Willy's släppte Goran av mig hemma, men bara någon timme efter åkte jag tillbaka till honom. Helt sjukt hur mycket jag redan saknade honom. Bestämde mig för att plugga idag, så kunde jag vara hos honom. Hade en mysig kväll & natt tillsammans. Fick gå upp 7.00, men det gjorde ingenting. Att bara se han ligga där i sängen helt nyvaken & halvsovande, åh. Det är underbart :)

Som sagt, dessa timmar fram till 16.00 är det plugg som gäller. Ska läsa ut en bok tills imorgon. Borde jag väl hinna på 6 timmar? Får hoppas iallafall. Hoppas att ni har haft en skön helg. Missa förresten inte Top model 12 finalen ikväll. Bara för att jag är så tråkig & redan vet vem som vinner. Rätt person iaf :) Puss! ♥


Blev denna fina jackan ist, från Stadium :)


influensa


Fick mejlet av mamma.
Stackars Nasse!


091120

Ledig dag idag. Vaknade 8.30 och bestämde mig för att inte slösa bort dagen, så jag gick upp. Kollade det vanliga på datan, samtidigt som jag åt frukost. Kollade webmailen för 11348487e gången denna veckan. Men av vilken anledning, jag visste ju redan svaret. Sen får jag mejlet som bara bekräftar det jag redan visste. Underkänt. Jag menar, vad ska man göra? Ni får inte tolka mig dyster, för det är inte så stor sak. Bara till att göra om. Jag visste som sagt om det, kändes inte speciellt bra när den gjordes. Omtenta 5/12, hoppas att det går bättre då!

Duschade & sedan gjorde jag ve mig. Drog till jobb vid 13, fast jag inte började förren 45 minuter senare. Hade ingenting att göra hemma. Lika bra att åka hit. Ska sitta här fram till 21.30, sen kommer älsklingen & möter upp mig. Hem till mig & mysa, sen väla imorgonbitti. Köpa ny jacka, i hope! Är verkligen i behov av en ny vinterjacka. Detta året blir det en riktigt varm (& dyr) everest jacka. Är i behov utav en bra jacka som klarar snö, regn & vind. Jag anser att denna är den rätta. Får utvärdera den sen eller något :) haha.

Vet inte riktigt om ni tolkar mitt inlägg som glatt eller dystert? Vilket som, så är jag trött. Skolarbeten, projektarbete & nu omtenta. Ska bli skönt när man någon gång nästa år kan slappna av. Puss! ♥


Förhoppningsvis denna skönheten, fast i svart.


091119

Hejsan på er! Usch, här har det varit fruktansvärt inaktivt de senaste dagarna. Har haft så mycket för mig, plus att man inte alltid är särskilt blogg-sugen. I tisdags var jag i skolan några timmar & på eftermiddagen gjorde jag inte speciellt mycket. Pluggade lite & så.

Igår hade jag fältdag. Blir alltid så glad av att komma till praktiken! Mina små sötnosar & alla trevliga pedagoger. På schemat stod målning. Jag hade hand om två & två som fick testa på att göra handavtryck på papper. Vissa tyckte det var lite obehagligt att bli så kladdig, medans andra tyckte att det var riktigt kul. En 2-årig kille stoppade till och med fingret i munnen, så att hela tungan blev grön. Så kan det gå. Han är ju så snabb så man hinner inte riktigt med. Men kul var det i alla fall :) Får fortsätta nästa vecka på tisdag, när jag ska dit.

Sedan mötte jag upp min älskling i stan. Han ville bara döda mig lite när jag tvingade ut honom i det hemska vädret, men jag lovade att ge honom kakor på lördag, då blev han lite gladare :) Hade en riktigt mysig eftermiddag tillsammans.

Idag var det skola mellan 13-15, men jag & Petra var där redan 10 för att kolla upp lite till vårt projektarbete. Allt gick jättebra & jag känner verkligen att vi har kommit en lång bit på vägen. Det kommer bli skitbra! Ha en fortsatt trevlig kväll. Imorgon är det åter igen jobb, mellan 14-21.30. Hörs då! ♥


091117

Hejsan! Igår var det skola i några timmar. Det bestod av två föreläsningar som var ganska intressanta. När jag kom in till stan åkte jag om Hemköp för att hämta några saker. Två böcker & en tränings dvd som jag köpte från tvins. Ska testa om det fungerar, hihi :)

Idag var det skola mellan 8-12. Hade världens bästa föreläsning! En funktionshindrad man föreläste om sitt liv & allt han har varit med om. Han sa verkligen de rätta sakerna, plus att var lite komiker av sig, så det blev en massa skratt. Sedan blev det tåget hem tillsammans med Petra & Aynur. Vi hade trevligt med en massa snack.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt & tänka en massa. Ska komma på saker både till projektarbetet & framtida aktiviteter med barnen på förskolan. Puss! ♥


091115

Hejsan! I helgen har jag som sagt bott hos min älskling. Han kom & mötte mig i fredags efter jobb, så gick vi hem till honom. På vägen gick vi förbi Marias lägenhet, där jag kom på den busiga idén att knacka på hennes fönster. Jag tror att jag skrämde skiten ur henne, haha :) Resten av kvällen tillbringades med smörgåstårta & mys.

Igår & idag gjorde vi absolut ingenting, vilket är väldigt skönt för att vara helg. Mys, godis, tv & tv-spel. Underbart!

Imorgon är det skola mellan 10-15. Sen hämta lite saker på posten. Puss! ♥


vilket problem!


Källa: Aftonbladet.se


webbmagistern

Hittade denna geniala sida på den centrala fältdagen idag. Där kan man gå in & bli otroligt allmänbildad. Visserligen är det på skolnivå, men ni ska bara veta hur mycket man egentligen inte kan :) Från geografi till vägskyltar. Skit kul !

Kolla in det, både jag, Petra & Maria diggade det, hihi. ♥
http://www.webbmagistern.se/

091113

Idag var det Central fältdag för vår del. Jag, Petra & Maria. Petra körde oss upp till Båstad. Kan fortfarande inte förstå varför vi måste vara så långt bort, haha. Men det får vi väl finna oss i. Hade en trevlig & rolig dag tillsammans, men det har vi alltid :)

Nu sitter jag på jobb & ska sitta här fram till 21.30 ungefär. Då kommer Goran & möter upp mig. Jag ska sova hos honom hela helgen faktiskt, så det blir nog inte mycket uppdatering från mig. På söndag blir det i så fall. Vad ska man göra i helgen då? Ingen aning faktiskt. Massa mys som vanligt, skönt att bara slappna av. Jag får en önska er en trevlig helg, så hörs vi på söndag. Puss! ♥


Hittade denna artikeln i dagens Aftonbladet, rätt komisk faktiskt.
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6115613.ab


091111

Idag var jag hos frisören & nu har jag fått en ny hårfärg. Satsade som sagt på slingor, men de blev lite bredare än vad jag trodde. Nu kan man tro att jag har blonda slingor i brunt hår. And I love it! Vill vara brunett egentligen. Som sagt är min mobil knasig med färginställningarna, så jag får ta en bild imorgon med min systemkamera. Då får ni se :) För tillfället ser jag Grey's & samtidigt lite plugg. Ha en fortsatt trevlig kväll. ♥


Ungefär som detta, fast lite ljusare.


091110

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag, för det har jag. Ställde klockan på 6.30 för att se hur jag mådde. Jag mådde förvånantsfull bra. Kunde slå vad om att jag skulle drabbas av någon biverkning, men icke. Har bara haft otroligt ont i min arm idag. Men förhoppningsvis går det över snart. Dumma nerv som var i vägen. Tyvärr drabbades syster. Hon har varit hemma hela dagen med illamående. Hoppas att hon kryar på sig under natten :)

Jag tog bussen till jobbet där jag var mellan 8-16. Efter det tog jag bussen hem till Goran. Har haft en helt underbar dag med min pojke. Vid 20.30 skjutsade han mig hem, snäll som han är, hihi. Pratade lite i telefon med Petra & Alexandra. Imorgon börjar en ny kurs (egentligen idag, men orka 45 minuter kursintro som inte ger något?) Det gjorde vi inte heller. Men imorgon är det skolan som gäller mellan 10-15. Sen blir det klippning för min del. Och lite slingor såklart. Ska försöka få till en bra bild (om min mobil slutar få till en konstig hårfärg på mig.) Hoppas att ni har en fortsatt trevlig kväll. Puss! ♥


grannfejden

Sitter för tillfället & tittar på Grannfejden med mamma. Jag måste erkänna att det programmet är så skrattretande egentligen. Det är kul med lite måndags-komedi nu när Hollywood fruar är slut.

Imorgon är det jobb mellan 8-16 (ifall jag inte drabbas av biverkningar inatt). Efter jobb tar jag bussen hem till min pojke, så det blir nog imorgon kväll ni får en uppdatering här från mig :) Puss ♥


091109

Imorse hade tänkt mig att jag skulle sova länge. Men det blev lite ändringar. 8.45 vaknade jag av ett sms från Vikarie banken där jag är står uppskriven. Det handlade om ett jobb idag & imorgon. Självklart tackade jag Ja & en halvtimme senare var jag på väg mot Gustavslund. Jobbet var på en 3-5 avdelning. Hade väldigt trevligt där. När klockan slog 13.00 började jag röra mig ut till bussen.

Åkte till Berga center. Idag var det ju dags för vaccination. Jag måste säga att det var inte alls vad jag hade föreställt mig. Jag tittade bort & förväntade mig ett vanligt stick. Men nejdå, såklart kom den i en nerv & automatiskt kommer det tårar från ögonen. En reflex av rädsla. Ni kan kalla mig mes, men alla reagerar på olika sätt. Så är det helt enkelt. Nu är det gjort iallafall. Än så länge inga symptom på biverkningar, men jag håller er uppdaterade, hihi :)

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt & se ifall jag kan jobba imorgon också. Nu ska jag se på Simpsons & ta det lugnt. Puss ♥


god natt & sov gott.


höst promenad








cupcakes


091108

Hej på er! Här kommer en liten sen uppdatering från mig. Har haft fullt upp i helgen. Igår var vi som sagt en liten stund hos farmor & farfar. Det är alltid trevligt att träffa dem. Blir tyvärr inte så ofta nu för tiden. Senare promenerade vi hemåt. En timme senare kom Goran hem till mig. Vi hade en otroligt mysig kväll/natt tillsammans. Kvällens film var Shanghai Knights med Jackie Chan & Owen Wilson. Mycket rolig & bra!

Eftersom vi somnade 2.30 inatt, sov vi till ungefär 10.30 idag. Skönt med sovmorgon! Kollade lite på tv, sen gick vi upp & åt goda bullar till frukost. Sen spelade vi lite play station, surf's up, till Goran var tvungen att gå hem. Milan mot Lazio, ett måste ju. Nu i efterhand såg jag att de vann med 2-1, wuhu.

15.00 mötte jag Ylva för en liten promenad. Gick runder lite i Pålsjö  skog där vi tog lite bilder & flummade. Min helg har varit hur bra som helst. Hoppas att ni har haft det bra också! ♥


Min outfit igår & mitt fluff :)


091107

Idag sov jag till 10.30. Verkligen inte likt mig. Jag brukar vilja gå upp i rimlig tid, för att inte känna att jag sover bort dagen. Men idag var sängen så skön. Gick upp åt med frukost medan mamma stod i köket & gjorde äpplepaj. Hihi, nu kommer min älskling att bli glad :)

Om några timmar ska jag, mamma, syster & hennes pojkvän och hälsa på farmor & farfar. Sedan kommer Goran till mig, mys! Kommer säkert spendera tiden som vi brukar. Då trivs man som bäst!

Ni alla får ha en helt underbar lördag! ♥


kvällens idol

Nu har dagens avsnitt gjort sitt. Jag måste säga att jag blev sjukt förvånad när Mariette var en av de som hade fått minst röster. Att sedan Rabih blev in the bottom two blev jag inte lika förvånad för. Varken han eller Eddie levererade särskilt bra ikväll. Men det blev rätt man som åkte ut. Även fast jag gillade Rabih, var han inget emot Mariette.

Jag har äntligen kommit fram till vilka jag tror blir de tre finalisterna:


Vem tror ni? :)


lady gaga

Har tillbringat en stund nu med att jämföra Lady Gagas många många olika klädstilar. Några exempel:


min garderob


091106

Äntligen! Nu är tentan över. Känns som om det gick bra, men det återstår att se. Om tre veckor får vi resultat & man kan bara hålla tummarna. Det är iallafall skönt att den är gjord.

Dagen började lite konstigt. Pappa ringde på morgonen och gav mig den stora nyheten att skolan brann. Jag & Petra blev helt chockade och informerade våra kursare som reagerade likadant. När vi väl kommer till skolan är det inte lika farligt som vi trodde. Tydligen var det andra delen som brann, så vi kunde (tyvärr, haha) göra vår tenta.

2 timmar senare var jag klar (hade suttit & halvsovit i en timme, ville inte vara den som gick först). När Petra var klar bestämde vi oss för att ta tåget 11.38. Maria kommer springades & alla 3 tar tåget hem. Efter en flummig tågresa hemåt, bestämmer vi oss för att äta lunch på Mc'Donalds. Sedan blev det bussen hem & här sitter jag nu.

Ikväll blir det en skön hemmakväll. Idol och min älskade Ben & Jerry's. Hörs sen! ♥


dagens repeat


EMA

Sitter här och kollar på Europe Music Awards tills att det är dags för sängen. Spelar in det, för jag kan ju inte sitta uppe till 23.30 inatt när man har en tenta 9.00 imorgon. Det betyder alltså att väckarklockan ställs på 06.15, gäsp.

För övrigt är jag helt besatt av Kesha - Tik Tok, puss. ♥


lite smått ångest ..

.. men snart är det äntligen över! Kan faktiskt inte säga att jag har pluggat så värst mycket idag, men samtidigt känner jag ingen stor press över det. Äh, allt fixar sig! Imorgon. 17 timmar kvar. Sen kan vi fira :)

Var som sagt på väla innan med syster. Tro mig eller ej, men jag shoppade ingenting! Eller ja, jag köpte en Ben & Jerry's till morgondagens Idol. Jag hämtade även min älskade mobil. Hittade ett gulligt meddelande på skärmen. ♥


Haha :)


väla

Nu tar jag en liten paus & möter upp syster på väla. Hon slutar sin praktik 16.00, så jag hinner gå där lite själv. Fick precis sms om att mobilen är inne på Telenor. Jag har saknat den ! Blir kanske lite köp av julklappar också?

Ikväll blir det antagligen simning med Hanna. Visst känner man ångest för morgondagen, men samtidigt känns det om att jag har pluggat allt jag kan. Liksom, är det inte inne nu, när kommer det in i huvudet? Vi får se hur det blir med det. Vi hörs sen! ♥


oprah

Fastnade vid Oprah innan. Det handlade om vanvårdade barn i USA. Otroligt att det finns så många som man inte känner till. Oftast märker man bara dem som uppmärksammas i media. Detta avsnittet handlade om en flicka som, jag tror, vid 6 års ålder upptäcktes i hemmet, klädd i enbart en smutsig blöja. Omhändertogs direkt och adopterades av en familj.

Idag är hon 9 år och förståndshandikappad. Men det kan man väl ändå förstå? Hon kan inte komminucera, går inte som alla andra & har allmänna problem. Jag kan inte låta bli att tänka på boken som jag läste färdigt precis, Skadad. Handlade om en 8 årig flicka som var väldigt ilsken & gade ständigt vredesutbrott. Hennes hemska historia avslöjas sen, och jag kan berätta att den är hemsk! Jag rekomenderar er alla att läsa den.

Nu ska jag försöka fortstätta med plugget, puss. ♥


Bästa boken jag någonsin läst.


091105

Dagen började med att syster kommer in i mitt rum 8.00 & utropar "Linn! Hade inte du tenta idag? Har du försovit dig?!" Jag svarar henne "Haha, nej! Det är i morgon din tönt. Låt mig somna om nu!" Hahaha! Sen åt jag frukost & gjorde ve mig. Vid 10.00 tog jag bussen till Skopunkten för att reklamera mina svarta uggs. Fick ett helt par nya. Lycka!

På vägen hem från Stattena ringde jag Telenor för att se hur det gick för min mobil. Det är nästan 5 veckor sen jag lämnade in den & jag tycker att det räcker med väntetid. Fick det positiva svar att jag kunde hämta den i butiken efter klockan 16.00 idag. Åter lycka!

Dagen har börjat bra, hoppas att det håller i sig. Nu ska jag plugga. Usch, men imorgon vid denna tiden är tentan förmodligen över. Åter igen lycka! Haha, ber om ursäkt för tjatet ;) Ha en bra dag! ♥


jag ser det snöar!

Ja, kan ni tänka er? 4 november kom den första snön. Vissa är glada, andra lite mindre glada. Jag är väl lite mitt emellan. Det är mysigt med snö, men kanske inte när det blåser & blir en massa slask. Hoppas att det snöar på julafton!

Idag avslutades del 1 av 2 iallafall i skolan. Vår redovisning om ungas samspel. Jag & Anna var väl rätt nervösa, men allt gick alldeles strålande! Nu återstår bara det jobbigaste: Tentan. På fredag eftermiddag är det över. Jag längtar verkligen!

När vi sedan gick från skolan såg vi snön falla på Malmös gator, vackert. Väl i Helsingborg följde jag med Alexandra in på Gina för att hon skulle byta sin väst. Jag köpte (hittade) inget, starkt av mig, haha.

Nä, nu ska jag kolla på vänner, sen blir det lite plugg innan Grey's. ♥



Update; Jag ska förresten vaccinera mig på måndag. Fick kallelse idag. Nervös!


091104

Måste nog säga att detta är de klumpigaste jag någonsin har sett!


garderobsdekoration

Äntligen! Min garderobsdekoration är klar. Med lite hjälp av mamma kom den upp på ungefär en halvtimme. Det som var svårast var nog att delarna var så klistriga, men vi fixade det. Tänk, att det var flera månader sen som jag & Petra var på Ikea och jag köpte denna. Men nu är den uppe & det blev otroligt bra! Fotar när jag får tillbaka min mobil (som förhoppningsvis blir nu i veckan) och så länge bjuder jag på bilden från Ikeas hemsida. ♥


Ikea 149 :-


ångest

Okej, vi får dela upp inlägget i två olika ångest. Det ena är kanske lite mer i-landstroblem än det andra.

♦ Jag vill bara skrika rätt ut hur trött jag är på den här tentan som vi ska skriva på fredag. Vill bokstavligt talat strypa den. Inget kul alls. Allt jag vill göra är att få fredag eftermiddag, så att allt är över. Sen börjar nästa kurs som förmodligen blir lite roligare, plus att där ska man göra projektarbete tillsammans, & det låter mycket lättare på något sätt. Vi kommer klara det hur bra som helst.

♦ Nu till ett mer i-landsproblem. Mina naglar. Jag har ingen aning om hur jag vill ha dom. Tycker att det är lite sådär småtråkigt när de är vanliga, därför vill jag köra på färg. Men den enda färgen som passar är typ svart eller ljus-rosa genomskinligt. Jag älskar nog fransk manikyr bäst, men det är så svårt att göra själv, så därför körde jag på svart idag. Jag fick ett presentkort på Sophias hudvård i 2års-present, så där ska jag nog fixa franskt.

Nog om mina problem/ångest för tillfället, plugget kallar, blö runt ut sagt! Puss ♥


091102

Godmorgon! Ännu en tidig morgon för min del. Jag & syster fick skjuts hem av pappa, men det är det värt. Då sover man inte bort hela dagen. Usch, måste snart köra igång med plugget. Först ska jag äta frukost & se How I met your mother. Sen kan vi köra igång. ♥


091101

Wuhu, idag är det den 1 november & det betyder att my girl Alexandra fyller år! Grattis älskling! ♥ Du har prickat in en otroligt fin höstdag. Massa orangea löv ligger på marken, det är kallt & lite grått ute. Hoppas att du får en underbar dag!

Jag kom alldeles nyss hem från min fina Goran. Han var så snäll & körde mig hem. I helgen har vi spelat en massa tv-spel, kollat på tv (bl.a The dark knight) & till och med bakat en äpplepaj. Goran blev så besatt av det förra helgen när mamma hade bakat, så jag tog med lite äpplen från kolonin, så vi kunde baka en till. Otroligt god blev det. Eller ja, sa han. Jag äter inte det eftersom jag inte tycker om mjuka äpplen, haha.

Filmen var jättebra, men jag hade lite svårt att hänga med i den. Kunde visserligen bero på att hans ps3 inte kunde få in undertexter, så därför var det lite svårt att förstå allt de sa. Nästa gång ser vi den på hans dvd i vardagsrummet, så att jag förstår allt :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Blir kanske lite plugg, men får se vad jag orkar. Hoppas att ni har haft en väldigt skön helg! ♥

Gammal bild på mig & min filur. ♥




RSS 2.0