090930

Kan ni tänka er? Imorgon är det oktober. 3 månader kvar till nyår, igen! Snart börjar hösten, & då längtar vi till sommaren & värmen. Sen längtar man lite till kylan igen. Man blir då aldrig nöjd.

Idag var det arbetslagsmöte med tjejerna nere i Malmö. Det gick lite segt i början, sen kom vi igång. Två timmar senare var vi klara & åkte tillbaka till Helsingborg. På tågresan va alla lite trötta, så jag föreslog att vi skulle leka bokstavsleken. Den är alltid lika rolig, men även bra för hjärnan. Lika många skratt varje gång.

Åkte sedan en sväng till väla med Hanna, men jag handlade faktiskt ingenting! Eller jo, men inga kläder. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Vill även visa min goda sida nu när jag & Maria har deal, haha. Vi klarar detta! :) hihi.

Nu ska jag:
♥ Plugga.
♥ Kolla de två sista avsnitten av Grey's.
♥ Idol 2009.
♥ Säsonsstart av Grey's Anatomy.

Puss! ♥


tv-kväll

Såg precis Idol med mamma & syster. Det är spännande vem som nu kommer att gå vidare på fredag. Nu är det dags för de älskade hemmafruarna i Hollywood. Puss ♥


skönhetsprokukter

Nu känner jag mig otroligt fräsh.

Scrubcreme från Apoteket.

Hudkräm & Ansiktsvatten från The Body Shop.


förlossningskliniken

Sitter & kollar på det programmet nu. Precis förlöste dem en spansk kvinnas barn & pappan till barnet kom med en ros till doktorn med orden "Jag har inte mycket pengar". Är inte det sött? Han ville visa sin tacksamhet & ger en ros. Så mycket en liten blomma kan säga. Aw. ♥


090928

Idag är det en sån grå & tråkig dag. Därför är det lika bra att bara vara hemma & plugga. Har funderat på att dra för persiennerna, så att jag inte ser regnet där utanför. Just nu ser jag Våra bästa år. Fick en förfrågan av Maria om jag ville med ner till stan, men mitt svar var att det är inte nyttigt för mig. Visserligen hade jag kunnat lämna kontokortet hemma, men hur lönt är det då att vara i stan? Nej, jag måste plugga! Puss. ♥


parlamentet & glass

Först & främst måste jag fråga, var det någon här som såg kvällens avsnitt av Parlamentet? Jag trodde att jag skulle trilla av soffan alltså. De har en ny grej. De bjuder in i kändis, som de två lagen sedan ska tävla om att rösta på dem. Kvällens kändis var Tony Irwing (han svensk-britten från Let's Dance).

Först håller det ena laget på med fjantiga bög-kommentarer för att få med honom, men sen kommer Robert Gustavsson & börjar övertala Tony med exakt samma dialekt. Alltså, jag förstår att ni kanske tycker att jag låter helt pantad som skriver ett helt inlägg om detta, men jag bokstavligt grät. Jag skrattade så mycket, att jag till och med fick glassen i fel strupe. Jag visste inte ens att det gick, haha.

Hur som helst, ni missade det bästa Parlamentet-avsnittet på länge. Jag hoppas bara att Johan Glans är med där snart, för den killen är absolut bäst! Nu ska jag sova, puss. ♥


america's next top model


helgens filmer






090927

17.20     Hej alla! Ja, vad kan jag säga. Jag har haft en helt underbar helg tillsammans med min baby. Finns nog inget mer att säga, förutom att jag vill ha längre helger! Imorgon är vi lediga, så det blir en pluggdag. Hoppas att ni har haft en fin helg & att ni alla är taggade inför en ny vecka :) Det är jag iallafall. ♥

Anna Ankas intressanta uttalande om träning & allt som har med det att göra.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5856192.ab


välkommen till världen!

12.40     Åh, jag är så otroligt glad idag! En av anledningarna är att älskling ringde innan. Hans faster i Bosninen har fött en liten flicka, för bara några timmar sedan. Aw, då finns där en liten bebis till att leka med nästa år! Det är också kul att det blev en tjej, för alla barnen som ingår i släkten där nere är pojkar. Och nu blev det en flicka. Snuttigt, jag vill ner där nu & träffa henne! Men jag får väl vänta några månader på det. ♥


090926

09.55     God morgon folket! , har ni sovit gott? Själv har jag fått en underbar 8 timmars sömn där jag har drömt lite underligt. Allt handlade om dagis, men det är så klurigt att det inte riktigt går att förklara.

Idag vaknade jag 9.00 av att mamma skulle sticka iväg. Som vanligt behöver man alltid gå på toa när man vaknar, sen blev det inte mycket mer sömn. Varför somna om när man är pigg? Då förlorar man bara många timmar. Va sugen på bullar, så jag stack och köpte till mig, syster & hennes pojkvän. Det blir inte allt för ofta, för gud va dyrt det är. Men verkligen värt det!

Nu ska jag in i duschen & sen fixa mig inför att Goran kommer hit. Tills han kommer ska jag nog spela lite The Sims som jag installerade igår. Jag har inte tillräckligt med tålamod för tillfället att spela Zoo Tycoon, haha. Ha en trevlig dag, you guys! Hörs kanske lite senare, puss! ♥

god natt

00.25     Nu har det kommit en ny header, som ni ser. Denna får duga ett tag nu, vad tycks? Kvällen har spenderats med Idol och Skavlan där Anna Anka gästade. Alltså, jag vet att ungefär halva Sverige är emot henne, men jag tycker fan att hon är häftig! Äkta skånsk, rolig & vågar säga vad hon tycker. Hon är grym! :)

Sängen kallar för tillfället, så nu ska jag sova. Vi hörs imorgon folket, sov sött. ♥


fredags godis!


shoppa skor!


Snörning & fodrade, mysigt.
Skopunkten, 399:-

Sköna uggs.
Skopunkten, 249 :-


090925

17.20     Idag var det skola mellan 10-12. Vi fick lite information om Det självständiga arbetet, som jag ska göra tillsammans med Anna. Jag hoppas verkligen att det går bra, men för tillfället är jag lite osäker. Vi löser det :)

När vi kom hem till stan åkte jag & Hanna till Skopunkten där jag shoppade loss. Efter det blev det Maxi där vi köpte lite gott. Sedan åkte vi hem till mig där vi åt lite lunch som vi hade köpt med oss.

Nu sitter jag här och funderar på vad som händer ikväll. Har inga som helst planer, & det känns skönt. Bara slappa, äta gottis & kanske spela monopol med syster & hennes pojkvän. ♥


Hanna med kycklingsallad & min  mumsiga baguett
med köttbullar med rödbetssallad.


Min vackra lillasyster.


note to self:

Imorgon ska jag fixa hela min blogg-design! Tycker verkligen att det är på tiden. Speciellt då det finns små smurfar som klagar på min header, hihi. Fråga mig inte vart jag fick smurf ifrån, det bara poppade upp i huvudet :)

Men som sagt, ifall inget annat dyker upp imorgon, blir det förmodligen en ny design på detta stället, punkt ♥

090924

21.25     Idag var det skola mellan 10-12. Hade redovisning om vår engelska artikel som vi skulle skriva om. Gick väldigt bra, men min insats hade kunnat vara bättre :) Men det tar vi tag i nästa gång! När vi kom hem till stan igen gjorde jag ett litet ärende på Högaborg, sen promenerade jag till Goran. Var hos honom en stund, tills han skulle hämta sin mamma på jobbet, då promenerade jag hemåt. Vid Folktandvården såg jag att bussen kom & hoppade på den. Som mamma sa "Det där busskortet är inte bra för dig." Nej, jag vet! Hädanefter får jag ta vägar där bussen inte går, haha.

Klockan 17.00 hämtade Hanna mig & så drog vi till stan. Parkerade vid kärnan & då fick vi syn på polishästar. Ett intressant samtal påbörjades om hur mäktiga de hästarna ser ut, haha. Vi har konstiga samtal ibland :) Åt en mumsig fika på Café Annorledes, sen flytande vätska på Mezo. Trevligt trevligt. Fick även köpt ett nytt diadem, eftersom älsklingen råkade knäcka mitt i tisdags. Min lilla klant :)

Såg ni förresten Idol? Hur störigt är det inte när de bryter mitt i allt? Jag vill ju veta idag om Jon, Mariette & alla de kom vidare. Åh, dumma tv4 & deras små hyss, hihi.

Nu ska jag spela lite Zoo Tycoon. Gammalt spel, men kul är det! ♥


                             Hanna kör sin vanliga look.


blir så trött

16.20     För 45 minuter stod jag på busshållsplatsen & väntade på bussen. Precis när jag hade gått på, ringer en från jobb. Hon meddelar mig att jag inte behöver komma, eftersom hon som ville ha semester inte fick den beviljad. Varför? Jo, tydligen ska det vara en handbollsmatch där, som chefen inte tror att jag klarar av. Hallå .. Jag har varit där i betydligt jobbigare tider, som exempelvis en handbollsturnering som var hur rörig som helst. Var kan hon ha fått för sig att jag tycker att det är jobbigt med en ynka match? ÅH, blir så otroligt förbannad. Och sen blir det inte bättre när jag får reda på att hon som ville vara ledig, inte ens kan smsa mig att jag inte behöver komma? Fan, förstår ni nu varför jag har lämnat ut CV? Så, nu har jag avreagerat mig. Fyfan säger jag bara.


090923

11.10     Först & främst vill jag gratulera pappa på födelsedagen, GRATTIS! :)
Idag är jag ledig, skönt. Vaknade upp 9.30 & var helt pigg. Skönt att sova ut ibland. Gick upp & åt frukost och nu sitter jag och tittar på Våra bästa år. Att det programmet går fortfarande är otroligt. Om 5  timmar ska jag jobba & tjäna lite hundralappar :) Vi hörs sen! ♥


090922

21.45     Idag har det varit en otroligt seg dag. Vaknade upp 7.00. Enligt planerna var det föreläsningar x2 som stod på schemat, men jag kände absolut inte för dem, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Trodde jag, tills jag fick beskedet om att vi tydligen skulle göra ett arbete på lunchen. Inget ledigt där inte. Fick dra på sig kläderna & röra sig mot knutan och möta upp Petra.

Kom till skolan 45 minuter innan deras föreläsning hade slutat, rätt jobbigt. Sen började vi iallafall fixa med arbetet, som blev klart på ungefär en timme. Visst, jag klagar egentligen inte, för nu fick vi hela dagen ledigt imorgon, skönt som fan! Halv två satte vi oss på tåget hem igen och var i Helsingborg en timme senare.

Mötte min pojke i stan för att gå & köpa baguett på Brock's Subs. Otroligt gott! Började promenera hemåt, vilket inte gick så bra, eftersom båda var otroligt trötta. Tur då att vi bara har latat oss hemma hos mig hela eftermiddagen, mysigt. Vid 19.30 började Goran röra sig hemåt & lämnade mig ensam.

Jag riktigt avskyr när han ska gå när man har det som mysigast, varför? Jag kommer antagligen träffa honom ett tag innan jag ska jobba imorgon, men det är inte riktigt samma sak som att sova bredvid honom. Värmen man känner, åh, underbaraste känslan i världen! Kärlek. ♥


Du & jag, älskling. ♥


mysig eftermiddag

20.45     Jag har spenderat min eftermiddag/tidig kväll hemma hos Ida på Söder. Vi hade otroligt mysigt & pratade en massa strunt, hihi. Men dessvärre har jag ingen bild på dig, så det får du skicka snuttan! :) Tack för en underbar dag! ♥

Uppdatering: Här är hoon! :) ♥



Nu: Svenska Hollywood fruar!

handla på hemköp


090921

12.05     Hallåå på er! Sitter hemma hos mamma nu. Jag & syster fick skjuts hem vid 7.30 imorse. Visserligen är det inte så kul att gå upp så tidigt när man är ledig, men man sover iallafall inte bort dagen. Vi satte på VMA samtidigt som vi åt frukost. Nu har vi äntligen sett klart den. Fy vilket svin Kanye West var mot Taylor Swift! Det var rätt åt honom att bli utslängd tycker jag. Sen var Beyonce en sådan ängel & kallade upp Taylor när hon själv vann, så hon kunde slutföra sitt tal.

Vad händer idag då? Lite småsaker står på schemat, hämta ut min jacka på Hemköp & i eftermiddag ska jag hem till Ida för en liten fika. Mysigt! Ikväll blir det svenska Hollywood fruar! Jag vet att alla totalt sågar det programmet, men jag kan inte låta bli att kolla & samtidigt få mig ett skratt. Anna Anka har visserligen sagt att hela serien borde handla om henne, & jag kan väl hålla med henne till en viss gräns. Hon anser att hon har så mycket som händer i hennes liv .. Jag vill bara få ett skratt, för de andra två är så sjukt tråkiga.

Nej, nu ska jag göra annat. Sköt om er! ♥


-

15.10     Svängen på väla gick bra. Fick alla mina CV utlämnade och alla var trevliga. Givetvis vet jag att det knappt finns några lediga tjänster, men nu har de iallafall mitt CV liggandes, så det är ju bara till att ringa om de behöver mig.

Jag har insett att jag har många (jobb)-bollar i luften för tillfället. Först jobbet på Idrottens Hus, sen vikarie på olika förskolor & nu förhoppningsvis i alla dessa kläd- och skobutiker som jag lämnat CV i. Några slantar tjänar vi säkert in :)

Nu ska jag banne mig ta ett litet mellanmål. Magen kurrar & pannkakor blir det inte förrän om 2 timmar. Hörs! ♥

090920

10.50     Jag glömde skriva igår, att om exakt en månad (19/10) har jag & min underbara pojke 2 år tillsammans! Hur kär kan man bli egentligen? ♥

Vaknade imorse 9.00, efter exakt 8 timmars sömn, skönt. Åt frukost med pappa & nu ska jag fixa mig. Ska nämligen ut på väla en sväng. Nej, jag ska inte shoppa, inte idag! Jag ska nämligen dela ut CV till lite olika affärer. Vi hörs lite senare! ♥

Här kommer förresten lite bilder från gårdagen, enjoy!






tjej fest

23.30     Ikväll har jag haft en underbar kväll hemma hos Petra. (Nästan) alla var där. Petra, Maria, Alexandra, Sahra & Petras pojkvän Martin, men eftersom det var tjejkväll fick det bli Martina för hans del. Vi började med mat (hemmagjord pizza, mums) & en massa prat. Sen efterrätt som bestod av bär & vaniljglass och till sist blev det singstar. Jag & Sahra blev hämtade tidigt för hon skulle jobba dagen efter & jag hade ont i huvudet :/

Tack allesammans för en helt fantastisk kväll. Bilder kommer upp imorgon! God natt på er & sov sött. ♥

090919

15.50     Hallojsan allesammans!
Det var ett litet tag sen jag uppdaterade här, så jag antar att ni ser fram emot ett inlägg? I torsdags var vi i skolan mellan 8-10. Det var bara redovisningar, så inte speciellt ansträngande. Kom hem tolv och kände mig väldigt rastlös, så jag tog cykeln & cyklade hem till min älskling. Senare på kvällen blev det mat & idol med mamma & syster.

Igår hade vi sovmorgon, så vi tog tåget vid 10.00 ner mot Malmö. Träffades i arbetslaget för att titta på en uppgift, sen hade vi lite lunch. Innan mentorsmötet satt jag, Petra, Maria & Sahra och var lite smått rastlösa. Vi bestämde oss då för att leka bokstavsleken. Många skratt blev det! Vi slutade mentorsmötet så att vi var hemma i Helsingborg vid 15.30. Åkte hem & packade, för att sen åka hem till Goran. Jag behöver nog inte skriva vad vi gjorde. Det gamla vanliga kan vi kalla det :) Har haft ett mysig dygn hos honom <3

Han körde mig hem innan & då köpte jag Mc'Donalds-mat med mig hem, mums! Om någon timme ska jag börja fixa mig inför tjej-kvällen hos Petra. Kommer bli jätteskoj! Ha en trevlig kväll. ♥


Älskling ♥


Jag & Petra köpte glass för några dagar sen.


Petra & Maria (posar'n) på bokstavsleken.


Här är Sahra också :)


Galna personer utanför vår skola, letar efter iphone i hö.


-

20.00     Så får det bli. När jag inte kommer på en rolig rubrik, så får det bli ett streck. Idag var det en rolig dag i skolan. Började som sagt 13.15 med Sidoämnesinformation, vilket var helt onödigt. Allt det han sa kan man lika gärna hitta på hemsidan. Det blev en massa skratt, både där & på tåget hem.

När vi kom in till stan gick jag & Alexandra en runda på stan. På Gina Tricot köpte jag en t-shirt med tryck & en sån tjock svart halsduk utan ändar. Otroligt mysig! På Claes Olson köpte jag en fin liten matlåda, söt. Till sist gick vi in på Body Shop & kom ut med varsin sak. Alexandra köpte en bra hårinpackning & jag köpte ansiktsvatten.

Nu har jag, mamma & syster ätit mat & snart är det Idol 2009. Wuhu! Idag är de i Umeå & de lovade en massa knasiga norrländare (ta inte illa upp, om någon från Norrland läser min blogg), hihi. Ni får ha en bra kväll allihopa! ♥

(Jag ändrade förresten min blogg-design. Ingen direkt klagade, men det var lite jobbigt för ögonen.)

090916

9.35     Idag börjar jag 13.15, men ändå var jag uppe 7.00. Varför? För jag skulle vara hos tandläkaren 8.15. Allt gick jättebra & hon berömde mina tänder väldigt mycket :) Frågade bland annat om blekning, men med tanke på priset får jag fundera ett tag. Jag är övertygad om att det skulle vara värt det.

Annars då? Igår blev det ingen kvälls-uppdatering, men jag hade en otroligt mysig eftermiddag hos min pojke. Går inte att förklara hur mycket jag älskar honom & om exakt 33 dagar har vi 2 år tillsammans! ♥


090915

8.15     Good morning sunshines!
Egentligen skulle jag sova en timme till, men efter att mamma väckte mig är det helt omöjligt att somna om. Det känns lite onödigt att bara ligga i sängen helt vaken, så jag kunde lika gärna gå upp. Snart ska äta frukost & göra ve mig, sen ska jag & Petra iväg till väla. Jag vet, vi är där ofta, men det är skoj! :)

I eftermiddag ska jag hem till älsklingen, så förmodligen blir det ingen uppdatering förrän ikväll. Ni får ha en trevlig dag! ♥

underhållande tv till max!

22.10     Såg precis den nya tv-serien Svenska hollywoodfruar på tv3. Herregud, skrattade ibland så det kom lite tårar. Om ni missade det, tycker jag definitivt att ni ska se det nästa månag 21-22 på tv3. Nu ska jag sova, det har varit en lång dag! Puss ♥

090914

18.00     Idag blev det en tidig morgon för mig. 5.30 ringde alarmet på mobilen & började sedan röra mig mot praktiken. Hade fältdag idag, & det var mycket trevligt. Trivs verkligen som fisken i vattnet. Jag kom hem vid 17-tiden & nu sitter jag och tittar på VMA med syster. Jag kunde ju inte se det inatt, som vissa andra, så jag spelade in det. Vi ska tillbringa cirka 2,5 timmar med detta nu, så .. Vi hörs! ♥

god natt & sov sött .. ♥


.. för det tänker jag göra!


and now, top model


färdig!

17.55     Nu är jag färdig med målandet. Eller ja, det va jag för ett tag sen, men det är ju en massa efter-arbete som exempelvis tvätta pensel, roller, färglåda (?) & mina vita fingrar. Men det är kul att måla! Nu planerar jag faktiskt inte att måla den fler gånger, jag tycker att det räcker nu. Den är vit iallafall.

Vad ska jag göra nu då? Top model är inte förrens om en timme, så det blir kanske lite scrub i ansiktet & sen in i duschen. Sen mat med mamma. Ha en trevlig kväll allihopa! ♥

090913

14.45     Hej på er alla glada! :)
Älsklingen gick nästan precis. Vi har haft ett jättemysigt dygn tillsammans. Igår var det allt mellan Tv / Film & mys. Först var det vanliga Simpsons / Family guy. Efter det var det en blandning av olika filmer. The hard corps, Dödligt vapen & till slut Waist deep. Alla bra filmer, men bäst var nog den förstnämnda.

Somnade nog runt 01.00 & vaknade runt 9.30 imorse. Helt lagom sömn, sen var det dags för frukost. Sen efter det har det varit lite Tv & mys. I'm lovin' it! ♥

Nu ska Linn bli målare ett tag. Min garderob är fortfarande inte tillräckligt bra, så den behöver ett lager till. Idol på Tvn, så bättre kan det inte bli. Vi hörs! ♥

Förresten, jag har satt min alarm på 18.55, så att jag inte missar Top model 12 idag. Missa inte ni det heller! :)


fixa & trixa


Jag ska äntligen ta tag i ett litet projekt jag har. Köpte ett stort, svart foto
album på Åhléns för ett tag sen & nu ska jag äntligen sätta in alla bilder.
I ♥ pyssla.


090912

11.10     God morgon på er alla!
Idag slog jag upp ögonen 9.00 & kände mig någorlunda pigg för att gå upp. Åt frukost med mamma & nu sitter jag här, som sagt. Idag är det Goran som gäller, för hela slanten :) Får se vad vi hittar på för skoj. Något blir det ju alltid. Milan spelar ikväll mot Livorno, och det kommer vi sitta bänkade framför. Senare ikväll, 23.20, är det Blood in blood out på tv4. Den är så sjukt bra! Alla ni som orkar sitta uppe, se den! Ni kommer inte att besvikna, hoppas jag.

Vet ni? Jag klickade precis hem denna skönheten från H&M hemsida. Hoppas bara att jag gillar den. Hittar inte den i affären, så då får hemklickning bli ett alternativ. Fin va?

Ha en trevlig dag allesammans! ♥

                                     H&M, 599 :-

ny header

22.10     Vad tycks? Ni måste vara ärliga, stör den vita texten er i det svarta, så måste ni berätta. Vill ju absolut inte att folk ska tycka det är jobbigt att läsa min blogg. Bara berätta :) ♥

home at last

21.30     Nu är jag äntligen hemma. Don't get me wrong, jag tycker om mitt jobb. Men idag har jag varit så otroligt seg. Cyklade snabbt hem, för att kunna slänga mig på soffan. Trodde att jag skulle somna, tills jag såg att det var Pirates of the Carribean på 5an. Blev plötsligt piggare och satte mig vid datan. Nu ska jag mixa lite med min nya header. Får se om det blir något. Hoppas att ni har en trevlig kväll, ni också! ♥


090911

18.05     Idag var man ledig, skönt. Gick för någon anledning ändå upp klockan 8.00. När man väl har gnuggat bort det "ögon-gruset" i ögonen, finns det oftast ingen chans att man kan somna om igen. Gick iallafall upp och åt frukost & lite sådant vardagligt. Sedan lät jag tiden gå tills klockan blev sådär 12.30.

Packade ner min mat & tog cykeln till hemköp. Jag skulle lämna tillbaka tre böcker som jag nu insett att jag inte behövde. Kostade runt 80 spänn, men vafan, tjänar jag 400 är det ju lika bra. Sen cyklade jag till jobb, där jag sitter nu & ska sitta fram till att klockan blir ungefär 21.00 ikväll.

Ikväll skulle jag egentligen åkt ner i stan & tagit en drink eller liknande med Hanna, men jag insåg rätt nyligen att jag är jätte-trött. Känner bara för att cykla hem & ta det lugnt framför datan & tvn med massa godis (som jag häromdagen handlade på hemköp för pinsamma 80 spänn, ohja, jag är rätt tjock), hihi. Nu ska jag äta mina makaroner & köttbullar som jag har med mig. Puss! ♥

Uppdatering: Fick precis en liten kommentar av en person som valde att vara anonym, fråga mig inte varför. Men ja, du har rätt om vem som vinner. Vill inte skriva det här för dem som vill vara lite nyfikna.

aktiv dag

19.00     Nu är min garderob vit & fin. Har kämpat i några timmar nu, & jag är faktiskt väldigt nöjd över mig själv. Första gången jag målar själv, från början till slut, & det blev otroligt bra. Nu sitter jag & kollar på en gammal goding med Stefan & Krister som jag spelat in för ett tag sen.

Imorgon ska jag fixa lite på förmiddagen, sen 13.00 ska jag jobba. Blir säkert lite uppdateringar därifrån :) Puss på er. ♥

090910

12.20     Idag var det dags för en tidig morgon. Vi började 8.15 med vår redovisning, & den gjorde vi riktigt bra faktiskt! Slutade 10.00 & då var det tåget hem igen. Så nu har jag hela dagen framför mig och då tänkte jag måla min garderob. De som bodde här innan oss målade den beige-färgad, & sen när jag tog ner kollaget blev det små vita fläckar efter tejpet, så nu måste det fixas till. Så det kommer jag tillbringa min eftermiddag med :)

Såg förresten precis Top Model, då Naima vinner. Avsnittet då både Tiffany & Rebecca åkte ut. Tiffany & Tyras bråk är ju legendariskt. Har sett det hur många gånger som helst, men det är ändå klockrent, haha. ♥


        Förresten, hur fasen öppnar man en färg-burk? ;)


lite shopping

19.30     Vid 14.30 åkte jag & Petra till väla, som sagt. Hade otroligt trevligt, som alltid. Fick med mig lite grejer hem. Ett set regnkläder, paraply & ett par skor. Ni får se nedan, but i'm really in love! ♥

note to self:

12.30     Måste byta header! Har ingen fantasi för tillfället, men det kommer väl. Bara så ni vet :)

Nu, ravioli. ♥


13.00 - Uppdatering: Raviolin var inte speciellt smaskig som den brukar. Ta lärdom av: Frys aldrig ravioli för att sedan mikra den, det blir bara mosigt. Isch!

090907

12.10     Min helg har varit mycket trevlig. I fredags jobbade jag eftermiddags-skift & sen blev det en liten utgång med my girl Hanna. Trevligt som alltid. På lördagen jobbade jag morgon-skift, för att sedan åka hem till min lilla sötnos. Spenderade dagen med massa mys, gottis & tv. Alltid lika mysigt. Igår åkte jag hem till pappa vid 15-tiden, sen pluggade jag resten av dagen.

Imorse fick jag & syster skjuts hem, så jag har varit uppe sen 8.00. Insåg igår kväll att jag helt glömde bort Top model 12. Tacka Gud för youtube! Såg det innan, i 5 delar, men det får man ju stå ut med. Sedan var det otroligt lockande att se de andra avsnitten, men nej! Jag vill inte vara en sån som måste se allt i förväg. Räcker mycket väl med att jag vet vem som vinner (a) Har något sånt konstigt att jag måste veta sånt i förväg, hihi.

Nu ska jag göra annat. Sen vid 14.00 ska jag en sväng till väla med Petra, mysigt! :) Vi höres. ♥

           Aminat, Jessica, Teyona, Isabella, Natalie, Allison,
            Tahila, London, Nijah, Kortine, Sandra, Fo, Celia.


090905

10.00     God morgon!
Själv har jag varit uppe sen 7.00 för att jag skulle jobba & här ska jag sitta fram till 12.00 ungefär. Sedan beger jag hem till Goran! Blir säkert några filmer & godis. Eller ja, godis blir det garanterat, det ska jag se till :)

Igår efter jobb åkte jag & Hanna ner till stan. Tivoli hade så lång kö, så där orkade vi inte stå. Istället gick vi en liten promenad i stan innan vi till slut hamnade på Crom. Träffade min älskling och Dennis. Dansade lite med dig & sånt trevligt. Men vid 00.30 var jag & Hanna helt trötta, så vi åkte hemåt.

Ha en skön helg! ♥

090904

20.10     För tillfället sitter jag på jobb. Slutar om cirka 1 timme & jag har suttit här sen 14.00. Allmänt segt. Under tiden har både Sahra & Petra varit här, men i olika omgångar. Alltid trevligt med lite sällskap. Idag var det en föreläsning i skolan, sen åter tåget hem. Det är väl min lilla dag i kort sammanfattning :) Nu ska jag mumsa lite på min köttbull - & rödbetssallad baguett, gott ! Höres. ♥

allt är fixat

19.45     Sådär, nu har jag fixat min outfit både inför skolan & sen för utgången med Hanna imorgon kväll. Nu ska jag ta itu med boken vi ska ha läst till nästa vecka. Wish me good luck! ♥


m.j

Taget ur aftonbladet.se

GLENDALE. Här, på Forest Lawn Memorial Park-kyrkogården, försvinner i natt Michael Jackson för allmänheten. I framtiden blir det så gott som omöjligt för fans att besöka hans grav. Kyrkogården är stängd och besökare måste visa leg. I natt begravs Michael Jackson intill en rad andra Hollywoodstjärnor som Clark Gabel och Humphrey Bogart.

– Det här blir Michael Jacksons sista show. Hans skal är borta men hans själ lever vidare, säger brodern Marlon Jackson.

Den privata ceremonin väntas bland annat bjuda på ett framträdande av Aretha Franklin. Popstjärnans tre barn, Prince Michael, 12, Paris, 11, och Blanket, 7, har skrivit små minnesbrev som ska placeras på den guldförgyllda kistan. När Aftonbladet i går kväll svensk tid besökte kyrkogården i Glendale, Kalifornien, rådde intensiva föreberedelser.

Området runt Memorial Terrace – den största byggnaden i det jättelika parkområdet – hade spärrats av. På vändplanen utanför stod kravallstaket uppställda och vakter körde bort alla nyfikna. Guldförgylld kista
Sedan Jackson dog 25 juni har hans kropp förvarats i ett kylrum på kyrkogården. I natt planeras en öppen kista.

– Michael har försetts med en specialtillverkad peruk som ger honom axellångt, lockigt hår. Han har också sminkats som om han var på väg till sitt sista uppträdande, säger Marlon Jackson.

Efter ceremonin kommer den guldförgyllda kistan att omslutas med betong. Gravplatsen har försetts med kameraövervakning och sensorer.

– Det ska vara en stilla plats som hans barn kan besöka, säger Marlon Jackson i Daily Mirror.


090903

16.10     Jag har visserligen ställt in mig på höst, men regn vill jag inte ha. Jag vill ha det där typiska höstvädret då det är lagom väder ute, när man kan ha alla mysiga höstkläder som ingår i höstmodet. ♥

våra bästa år

17.45     I Metro läste jag precis en intressant fråga, som jag länge undrat över själv. "Hur många avsnitt har det spelats in av Våra bästa år, & spelar de fortfarande in?" Svaret är, chockerande nog, att de faktiskt fortfarande spelar in & att det blivit över 10 000 avsnitt sedan 1965. Sverige ligger dessutom 4 år efter USA. Dock inget som chockerar mig. Där fick ni lite ointressant fakta, bland er flesta :) ♥


jobb

17.05     Nu sitter jag på jobb. Hann med lite grejer hemma innan jag stack hit. Ni vet min garderob (ja, några iallafall), den är helt täckt utav massa kollage jag själv har kämpat med att klippa ut & klistra på papper, för att sedan tejpa upp på garderoben. Nu är allt det borta iallafall. För några månader när jag var på Ikea handlade jag en garderob-dekoration i form av rosor. Nu har jag bestämt mig för att piffa upp min garderob, så jag rev ner allt! Kvar blev (vad jag hade glömt), en beige-färgad möbel med tejp-märken överallt. Nu måste jag först måla om hela i vit, innan jag kan sätta på dekorationen. Men fint ska det bli! I can't wait. Älskar att pyssla :)

Vad händer annars då? Sitter här och läser Metro, samtidigt som jag fasar för alla samtal jag kan tänkas få de närmaste veckorna när jag jobbar. Föreningar som ringer och säger att de står utanför en hall där pac-brickan inte fungerar, eftersom de glömt aktivera den nu efter sommaren. Varför har jag panik? För jag har inte riktigt lärt mig hur man aktiverar dem. Åh, jobbigt va? Det fula är att de skäller på mig utav ren frustration, så jag får inte ta åt mig. Usch nej, nu vill ni säkert inte höra om det mer :)

Hörs kanske lite senare! ♥


090902

12.50     Gårdagen i skolan var rätt soft. Tog tåget till Malmö med mina kursare vid 11. En timme senare satt vi i hörsalen för att få introduktion i den nya kursen, men det visade sig att kursledaren bara gick igenom kursguiden & den hade vi ju redan. Efter det fick vi sluta. Insåg att vi faktiskt inte hade varit tvungna att åka dit över huvudtaget. Väl i Helsingborg satte jag mig med Maria & Petra på Graffiti för lite lunch, & det smakade gott!

Därefter tog jag bussen hem till min älskling där jag spenderade natten. Vi spelade lite pes & åt godis - mysigt. Idag tog jag bussen hem vid 11-tiden. Nu sitter jag hemma & kollar på Alla älskar Raymond och ska beställa böcker. Om några timmar ska jag jobba. Vi hörs då! ♥


090901

09.30     God morgon på er allesammans.
Idag är det den 1 september. Kan ni fatta det? Det känns som det precis blev sommarlov? Tiden går så sjukt fort & snart är det ju sommarlov igen. Om cirka en timme ska jag & Petra bege oss ner till knutpunkten. Ska möta upp Maria där, eftersom jag skrev ut hennes bild till Skånekortet var jag tvungen att komma tidigare. Sen ska vi träffa resten av tjejerna & åka ner till Malmö för vår första skoldag. Efter kurs-introduktionen ska jag göra några ärenden innan jag åker hem.

Väl i Helsingborg ska jag åka hem till min lilla älskling. Kommer även att sova hos honom, antagligen, så det blir nog inte någon uppdatering förrän imorgon. Här kommer iallafall några efterlängtade bilder från Bosnien. Kommentera gärna vad ni tycker! ♥

Festival-aktig fest med fotbollsturnering, karuseller & god mat.


Natur-bilder i Bosnien.


Natur-bilder från Kroatien/Baska Voda.


Släkt-bilder.



Ego-bilder.


Typiska hus som man kan se lite runt omkring där nere.


Bröllop x2. Jag fångade brud-buketten på det ena bröllopet, häftigt va? :)


Lite bilder som visar hur där ser ut.


RSS 2.0