Skön sommarkväll

21.20     Kom precis in från balkongen. Har suttit där ute nu i cirka en timme & spelat Uno med mamma & syster. Vi har väl vunnit ungefär lika många gånger, men jag har ändå lyckats komma upp i högst poäng (ligger sist), men det är ju ändå det sociala som är det viktigaste. Först var det soligt & någorlunda varmt, sen kom några droppar. Så länge det är på natten är det okej. Nu tänkte jag sova, ska ju upp 5.30 imorgon. God natt & sov gott alla. ♥

Mysig middag

19.50     God kväll alla fina läsare! Sitter på balkongen för tillfället och skriver ett litet inlägg. Umgås lite med mamma, plus att det var så skönt på balkongen, alldeles svalt. För en halvtimme sen cyklade Goran hem. Vi tillbringade lite av kvällen på Aldas, där vi båda åt varm macka med kycklingmix. (Petra, den smakade exakt som den mackan vi åt på skolan) haha. Jag borde bli bättre på att fota. Vill ju visa sådana grejer. Inte bara mat, utan även andra roliga saker & folk jag träffar. I'll make that a promise!

Resten av kvällen ska nog spenderas här ute & sen slappa lite innan sängen. Borde sova tidigt ikväll, eftersom jag ska vara med på en öppning på förskolan imorgon. Sen slutar jag 12.00, & det är rätt soft. Jag hoppas verkligen inte att det kommer regna imorgon, som de har sagt. Ska det regna, så ska det regna inatt. Punkt slut. Puss ♥

                          Balkongen.


090630

16.05     Hej på er! Idag är det HOT! Känner för att duscha hela tiden, men det funkar ju inte, eftersom då förvandlas man till ett stort russin. Idag var det en soft dag på jobbet. Skurade lite stolar, lekte med barnen & hann även med lite solning när vi var ute på gården. Snart ska jag iväg & äta på Aldas med min älskling. Hörs sen. ♥

Träning

22.35     Jag slutade jobba 18.00 idag.  När jag kom hem åt jag mat med mamma på balkongen, sen sprang jag iväg till bussen. Skulle möta Ylva för att sen åka till träningen. Ingen av oss hade energi till det, men eftersom vi redan var ombytta & klara, tog vi oss till Nautilus. Blev en slapp träning & sen promenerade vi hem.

Duschade & använde mitt nya kit. Scrub, Shower gel & Body butter. Otroligt mysigt & man känner sig så fräsch. Nu ska jag sova. Börjar 9.00 imorgon. God natt på er söta läsare. ♥

† Michael Jackson

HÅR OCH ANSIKTE: Michael Jackson var mer eller mindre skallig. När han dog hade han peruk på sig. I ansiktet fanns fullt med ärr efter plastikkirurgi. Näsryggen var obefintlig.


REVBEN OCH BRÖST
: Flera revben hade brutits, en inte ovanlig följd av bröstkompressioner/hjärt- lungräddning. Obduktionen visade också spår efter fyra injektioner i hjärtat, vilket uppges vara adrenalinsprutor som getts av ambulanspersonalen.


MAGEN:
Tom på mat. Jackson åt inget under minst sex timmar innan han dog. Bara halvsmälta piller fanns i magsäcken. Jackson var enligt rapporten kraftigt utmärglad.


VIKT OCH LÄNGD:
Michael Jackson vägde strax över 50 kilo när han dog. Han var 178 centimeter lång.


HUD OCH ÄRR
: Ärr efter minst 13 skönhetsoperationer hittades. På bröstet fanns märken efter en operation som tros vara en hudcanceroperation.


BEN OCH KROPP
: Blåmärken på knän och skinkor. Blåmärken och småsår på ryggen, kanske efter ett fall. Sprutmärken på stora delar av kroppen.

HJÄRNAN:
Har tagits tillvara. Kroppen är överlämnad till familjen, men hjärnan har sparats för medicinska undersökningar i utredningen.

Det finns också märken efter intubering från syrgasmasken. I rapporten konstateras vidare att Jackson var på god väg att tillfriskna från sin hudcancer. Operationen på bröstet var lyckad.
_______________________________________________________

Så sorgligt.


090629

09.35     God morgon på er allesammans! Visst är det början på en fin dag? Igår kväll gjorde jag inte speciellt mycket. Syster skulle egentligen komma hem från hennes pojkvän, men hon bestämde sig för att stanna en dag till. Det gjorde att jag blev något lätt rastlös. Kollade alla bloggar jag visste säkert 3 gånger innan jag kom på hur jag kunde spendera kvällen.

Jag gick in på Google.se & sökte på orden Lära bosniska. Där kom upp en jättebra sida med olika kategorier, som bland annat Shopping, Mat samt Bas-ord & meningar. För er som inte vet kommer Goran från Bosnien, & om cirka 16 dagar åker vi ner & stannar i en månad. Jag kommer förmodligen inte att uppdatera där nerifrån, så det kommer att bli seg trafik på min blogg ett tag då.

Imorse vakna jag vid 7.30. Pappa skulle köra mig till jobb för att jag skulle skriva på min tjänstgöringsrapport. Sen blev det en promenad hem, och sen åt jag frukost med mamma. Sitter här nu vid datan, jag börjar inte förrän 11.30 idag. Jag ska vara med på en stängning ikväll, så därför börjar jag sent. Efter jobb ska jag träna med Ylva.

Här kommer min helg i bilder. ♥



                                           Lördag
___________________________________________________________


              Söndag

Jag älskar mina små kurvor

















Håller du inte med mig?

The Body Shop



     Detta underbara kit fick jag av mina tjejer - Alexandra & Ylva. ♥

Tjej-kväll

18.50     Kom nyss hem från Ylva. Planeringen var att jag, Alexandra & Ylva skulle äta mat tillsammans & ha det mysigt, och sen kolla på Sex and the city-filmen. Men tyvärr blev det en tidig kväll, på grund av att Alexandra hade det jobbigt med sina ögon, så hon var tvungen att åka hem.

Kvällen startade iallafall med att vi åt tacos & drack kall flädersaft, mums! När vi var klara satt vi kvar en lång stund och bara pratade en massa. Speciellt om en viss resa vi alla tre vill göra. Får se hur det blir med den i höst :)

Vad har ni annars gjort idag? ♥

(Märks det att jag är hos pappa? Bilderna redigeras inte alls här, hihi)


Mums, flädersaft.


Finns det något godare?

090628

15.50     Hej på er allihopa! Nu är jag hemma från älsklingens place, & nu kan jag uppdatera mig helg. Igår fick jag skjuts av pappa hem till Goran. Det konstiga med att komma dit, var att han inte var hemma. Han jobbade, & skulle komma hem senare på kvällen. Jag skulle nämligen spendera dagen med hans syster, Elena. Efter att hon hade ätit frukost gick vi ner till gräsmattan framför ders hur & lade oss. Jag har funnit en ny kärlek: Sudoku. Elena höll på med det, & efter att jag testat var jag fast vid det. Någon annan som tycker om det?

Några timmar senare var vi nöjda & gick upp till lägenheten. Duschade & sånt, sen softade vi. Spelade lite Yeti Sports, skit kul! Vid 18.00 promenerade vi runder till olika konsum på högaborg, för att jag ville köpa en sudoku tidning. Men såklart hade ingen konsum det och alla tobaksaffärer hade stängt. Vi promenerade hemåt, men inte utan att köpa med oss lite kakor som vi skulle ha till Simpsons & Family Guy :)

När Goran kom hem mös vi lite & kollade på tv. Allmänt skönt att slappa efter en lång dag i solen. Idag började han jobba 8.30, sen var det bara jag & Elena. Spenderade dagen på samma sätt, mysigt. Innan jag åkte hem åt vi lite lubenica (vattenmelon, mums!) Jag åkte hem runt 14.30 & nu har jag duschat och smörjt in mig med HTH & känner mig otroligt fräsch. Nu ska jag äta mat & sen hem till Ylva.

Bilder kommer imorgon eller något. Puss ♥

090627

10.15     God morgon på er alla! Igår kväll spenderade jag tiden med att kolla på film & allmänt slappa. Det blev Bring it on & John Tucker must die. Sen somnade jag runt 00.30. Idag vaknade jag vid 08.30 & kunde inte somna om. Antagligen har jag väl sovit mina 8 timmar, ungefär.

Om cirka en timme ska jag ta bussen till Elena, sen ska vi steka hela dagen, om vädret tillåter. Jag ber om ursäkt för dålig skrivning, men vid vissa tillfällen har man ingen ork att skriva. Ni förstår nog vad jag menar :) Ha en bra helg! ♥




Väla

21.00     Tänkte inte skriva så värst mycket. Ville bara visa att jag lever :) Idag solade jag rätt mycket på jobbet, sen blev det en mysig väla-runda med Nathalie, som jag inte har träffat på sjukt länge. Imorgon ska jag sola hela dagen tillsammans med Elena. Hoppas på lite färg, eller om jag bara blir röd? Vi får se :) Lägger in min shopping när jag kommer hem till mamma på söndag.
Puss ♥

090626.

08.20     Morgon-inlägget kommer inte bli låndvarigt, då andra vill ha tillgång till den. Ville bara kommentera King of pop's hastiga död. Jag tycker att det är otroligt sorgligt. Vila i frid, m.J. ♥


Pizza-kväll

21.35     Först måste jag kommentera en nyhet jag läste på text-tv. En pappa glömde sin ett-åriga flicka i bilen, som sedan dog av värmeslag. Tankarna är att pappan glömde bort att lämna flickan på dagis, & därmed åkte till jobb direkt & glömde henne där. Alltså, förlåt, men hur dum får man vara? Hur kan man vara så otroligt borta, så att man glömmer bort sin bebis? Äh, jag kan börja prata om detta hur länge som helst, men det ska jag inte göra.

Som sagt, pizza-kväll med tjejerna. Träffades på Ringstorp pizzeria & två timmar senare, kom vi ut mätta & belåtna. Det blev en massa snack och skratt. För tillfället sitter jag & kollar på Draknästet med mamma. Innan dess såg vi Supersize VS. Superskinny. I reklamen var jag sugen på något att knapra på, & helt plötsligt kommer jag in i vardagsrummet med gurkstavar. Snacka om att man påverkas av det man ser på tv. ♥


                                         Mums! :)


Kvällens outfit. Titta helst inte på min missbildade vänsterhand.
Väldigt fel vinkel på fotot.

Trött

17.05     Idag är jag trött. Tror faktiskt att det beror på att jag & Goran gick ocjh lade oss 00.30 inatt & jag var tvungen att gå upp 07.00. Vilket betyder att jag bara fick 6,5 timmar sömn. Jättekonstigt, jag måste ha exakt 8 timmar sömn, annars blir jag helt seg. Men jag får lägga mig i tid ikväll. Sen i helgen kan man sova :) ♥

                      Från min älskling.


                    Från min älskling.


                               Från söta Elena.

090625.

12.25     Jaha, då var det inte min dag längre. Men en bra dag var det :D Hade jättetrevligt på Haket, förutom att jag ångrade mitt mat-val. Jag valde lasagnen, men det kändes helt krämig. Inte alls god. Ni får se bilder, så fort syster lägger in dem på datan.

Sov hos älsklingen inatt. Av honom fick jag en väska & en parfym. Bilder kommer även där in lite senare :) Det var rätt tungt att gå upp 7.00 imorse, när man har den sötnosen sovandes bredvid sig. Men man var så illa tvungen. Nu är jag hemma på lunchen & äter. Om cirka 20 minuter ska jag gå tillbaka. Åh, jag saknar mina små pluttar i Ekeby :/ Jag träffar dem igen om ungefär 1 ½ månad. Jag får hålla ut :)

Efter jobb blir det förmodligen hemspråk, sen träning. Avskyr att min hals retas med mig. Halsonten kommer då & då, kan det verkligen vara farligt då? :s Puss på er. ♥

Klar & redo för firande

19.25     Såja, nu är jag klar. Om en halvtimme ska vi börja röra oss ner mot stan & äta god mat. Hihi, jag hoppas på en underbar kväll :)♥

Min outfit för kvällen.


A little bit of attitude.

Sommarväder

16.50     Ja, verkligen! Efter en hel dag med skrubbande av stolar, är jag äntligen hemma. Visserligen kom jag hem för cirkaen timme sen, men har suttit på balkongen med syster & hennes vän Sara. Mysigt! Nu sitter jag här & väntar på att maten ska bli klar. Pannkakor, mums! Sen ska jag börja fixa mig inför kvällen. 20.30 har vi bokat bord på Haket :) Hoppas att ni har haft en underbar dag ute i solen! ♥

Fick fina rosor utav syster.


Blommor på balkongen.

Hihi


Underbart väder

12.30     Yes, nu är det lunch-rast & jag slänger mig in på datan. Undrar varför jag inte tillbringar min lediga halvtimme på balkongen? Parasollen är uppe, & jag orkar inte ta ner den. Snacka om lathet :) Men skit i det. Det är underbart väder idag & början på en fantastisk födelsedag. Hoppas att hela dagen blir lika perfekt. Nu ska jag lägga in dagens sommar-outfit & sen ska jag fixa lite här hemma. Hoppas ni är på stranden, Ni som INTE jobbar :) Puss ♥

090624, My B-day!

08.05     Need I say more? :D

Ny blogg-design

20.20     Såja, denna får väl duga ett tag. Berätta gärna vad ni tycker :) För tillfället äter jag lite av min goda jordgubbs-tårta & kollar på Simpsons. Om jag inte tar allt för fel, så är det Family Guy 20.30, det gillar vi. ♥

Thank you god

18.20     Idag är det en speciell dag att tacka gud för! Efter att ha loggat in på skolans hemsida minst 20 gånger, får man äntligen beskedet att man har fått godkänt :) Och jag hade inte kunnat vara gladare. Då blir det en bra födelsedag imorgon & allt känns bra. Nu kan man äntligen slappna av!

Efter jobb, 15.30, cyklade jag hem till farmor & farfar, där mamma & syster befann sig. Vi åt lite tårta och pratade lite, sen var syster tvungen att cykla till sitt jobb. Vi satt kvar & sen kom pappa en stund. Jag blev lite nervig fram mot slutet, då jag fick veta att Anna fått besked om sitt kursbetyg, så jag kunde inte vänta innan jag kom hem.

Nu är jag hemma, har fått det underbara beskedet & nu tänkte jag tillbringa en stund med att försöka fixamin blogg-design. Tycker att den är så sjukt tråkig! Kolla in lite senare, så får vi se om det har blivit någon förbättring :)

Men först ska jag äta hamburgare med mamma! ♥

Det blev en stor version av min dagliga outfit. Väldigt sommar!

Lunch-rast

12.40     Åh, vilken fin dag det är :D Har shorts & linne på mig, and lovin' it. Kändes verkligen som sommar när man smörjde in sig lite på axlarna imorse, wie :) Mitt kursbetyg har fortfaranade inte kommit in, jag är så nervig!

Nu måste jag springa tillbaka till jobb. Många pussar på er. ♥

090623.

08.15     God morgon på er alla gulliga läsare! :) Idag verkar jag ha vaknat på rätt humör & det verkar bli en fin dag, lovin' it! Om en halvtimme ska jag röra mig mot jobb, men kommer hem på matrasten eftersom jag vill veta mitt kursbetyg. Ha en fin dag allesammans! ♥

090622.

21.55     Kan ni tänka er, mina vänner, att i övermorgon fyller jag år :) Glöm nu för fan inte att gratta mig, haha ;D Nej, men det känns konstigt. Man ser inte alls lika mycket fram emot det som när man var tio år yngre. Nåja, det är väl rätt vanligt.

Imorgon får vi svar på vårt kursbetyg. Uppsatsen plus en massa småsaker vi också gjorde i denna senaste kursen. Kan ju säga att jag är lite nervös för det. Kommer gå in tidigt imorgon innan jobb för att kolla upp det. Mina kursare: Smsar er ifall det är inne, ni som sover länge ;)

Idag gjorde jag allt jag skulle, förutom träningen (a) Fy vad jag känner mig dålig, hela mitt "tal" igår om att jag måste köra igång med det, och sen blir det inte av. Men jag får försvara mig med att jag är osäker på min hals, som vid olika tillfällen har ont. Jag & Ylva tog en liten promenad istället och köpte glass, hur mysigt som helst.

Hemspråket, som Goran kallar det, gick också bra. Fick lite läxa & sånt till på onsdag. Kanske inte att kunna det i huvudet, men att iallafall klara av uttalen. Hihi, det går säkert hur bra som helst. Åh, jag längtar ner! ♥


                 Hemspråk med älsklingens syster Elena.



                               Glass & promenad.

Morgondagen

21.45     Jag tänkte att jag kan ju berätta om morgondagen, ifall ni undrar vart jag håller hus. Morgondagen är som sagt väldigt fullspäckad.

♦ Åka och lämna mitt utdrag ut belastningsregistret till kommunen.
♦ Åka till förskolan där jag ska sommarjobba de närmaste 3 veckorna.
♦ Cykla hem till älsklingen där jag ska få privatundervisning i Bosniska av Elena.
♦ Ta mig ner till Nautilus för ett träningspass med Alexandra & Ylva.
♦ Hem och fixa tårta till på tisdag. (Fyller år på onsdag, men ska hem till farmor & farfar med tårta på tisdag).

Puss & god natt. ♥

                         Nu ger vi järnet!

härlig kväll

21.00     Hej på er! ;D orkade ligga en timme på balkongen, innan jag blev fullständigt rastlös. Det är nog det jobbiga med mig. Jag vill ha sol & bli brun, men  orkar inte ligga & steka i flera timmar utan att nästan dö av rastlöshet. Får jobba på det & bli mer tålig eller något.

Vid 18.00 cyklade jag bort till fredriksdal & höll syster lite sällskap. Köpte med mig Mc'Donalds-mat, eftersom jag var så grymt hungrig. Satt där i solen & snackade lite grann och sånt mysigt. Efter ungefär en timme orkade jag inte vara kvar, så jag cyklade hem, men först tog jag en sväng om Hemköp. Ni måste ge mig applåder eller något, för jag fick inte med mig något godis alls med mig hem! Det är inte ofta, mina vänner. Men idag kände jag att jag fått nog av dessa godsaker. eller ja, jag kommer inte bojkotta det helt, men lite måtta får det vara. Vill ju helst få min beach-09 kropp inom en snar framtid.

Förresten, jag måste skärpa mig med träningen! Jag har exakt 30 dagar på mig, & nu måste vi köra på. Finns det någon som tränar på Nautilus här i Helsingborg & vill ta ett träningspass, så säg bara till :) ♥

090621.

15.05     Idag verkar solen vara framme. Funderar på om jag ska gå ut på balkongen ett tag innan jag ska möta syster. Hon jobbar och har 2 timmar rast mellan 6-8, så hon ville ha lite sällskap. Känner att jag har andra saker att göra, men sola känner jag nästan att jag "måste" göra. Om en månad åker jag & älsklingens familj till Bosnien/Kroatien, och då känns det lite som ett måste att vara lite brunare än vad jag är nu.

Usch, vad jag skriver massa strunt :) Vi hörs sen små sötnosar. ♥

090620.

11.40     God förmiddag på er :) Kan ni tänka er, om 4 dagar är jag inte tonåring längre! För då fyller jag 20, baby! Härligt härligt :)

Hur mår ni annars idag då? Några bakfyllor kan jag nog tänka mig. Jag mår underbart! Kom precis ut ur duschen & känner mig hur fräsh som helst. Väntar på att håret ska torka lite grann, så jag kan blåsa det. Senare kommer Goran, & då kanske det inte blir några uppdateringar. Vi får se helt enkelt.

Herregud, igår märkte jag hur sjukt sällskapssjuk jag är. Från 18.00 & framåt var jag ensam hemma. Blir ju nästan helt galen av att inte ha någon att prata med. Jag kan nog inte flytta hemifrån själv, utan det krävs nog att jag flyttar ihop med Goran eller någon kompis. Helt cp, haha. Nej, nu pratar jag bara en massa strunt, nu ska jag fixa mig! Puss ♥

john blund

23.30     Japp, nu ska jag sova. Känns som om jag har varit igång hela dagen, & nu ska jag äntligen nanna lite. Morgondagen kommer att tillbringas med min älskling, så det kommer kanske inte att bli många uppdateringar. Hoppas att vädret blir bättre så att man kan göra roliga saker. Ha en trevlig helg & god natt på er. ♥

Mysdag

19.00     Hallå på er :) För tillfället sitter jag här & får lite mat i magen. Har spenderat dagen med att rensa lite bilder på datan & lite sånt. Så skönt att kunna göra vad man vill. Kvällen kommer spenderas med tv/film-kollande, rensa musik och annat smått & gott. Ska även gå in mina nya skor. Kan ni föreställa er: Eftersom kil-klacken hörs något förfärligt på mitt trä-golv, satte jag mina mys-strumpor över dem. Alltså, jag har gått runder här hemma med mina skor + strumpor utanför. Låter dumt as hell, men ni kan säkert föreställa er det. Måste kunna ha dem på mig & kunna gå någorlunda bra på onsdag. Eftersom det är min födelsedag då, ska vi till Haket på kvällen, & då vill jag kunna ta mig fram med dem.

Vad händer annars då? Ska strax se Föräldrafällan på tv4+. Vad hittar ni på för skoj? Puss ♥

      Mina älsklingar som jag skuttar runder i här hemma.

Sverige-sommar

13.10     Usch, jag vill inte ha regn! De säger visserligen att solen ska komma efter helgen, men jag vill ha den nu! Ifall vädret ska bli såhär ostadigt hela sommaren, är jag rätt glad att jag tog beslutet att jobba. Har jag förresten sagt att det är på en förskola? Som även ligger 5 minuter från min lägenhet, i just love it! Jag får iallafall hoppas att vädret är kanon nere i Bosnien/Kroatien. ♥


090619.

11.30     Idag är det en bra dag. Jag & älsklingen har 1 år & 8 månader. Inget speciellt sådär, men ville bara nämna det lite grann :)

Vaknade 9.00 idag. Väcktes av ett sms från Hanna, där hon skrev att hon inte kunde ses idag eftersom hon inte mådde så bra. Då började jag fundera på om jag verkligen ville hitta på något annat, eller bara vara hemma & softa. Det bestämde jag mig för. Eftersom jag nu börjar jobba på måndag vill jag på något sätt ta vara på min egen-tid. Bara slappa och göra sånt som jag har skrivit upp på min Att göra-lista. Det kör vi på :)

Vad ska ni annars göra på Midsommar? Säkert något roligt :) Ta det lugnt med spriten & festandet iallafall. Puss ♥

Music

22.20     Jap, sitter här & lyssnar på en massa musik jag fick av Elena för några dagar sen. Går först igenom den amerikanska musiken, eftersom de finns färre av dem. När jag har orken ska jag gå igenom de 400 låtar med bosniska. Först tänka jag "Jag kan ju lägga in alla på ipoden, eftersom det ibland krävs att man lyssnar på dem fler gånger för att de ska sätta sig". Sen kommer jag på rätt snabbt att med itunes måste man sitta & lägga in alla låtar en & en, och det kan ju ta lite för lång tid. Får helt enkelt ta god tid på mig & lyssna igenom dem.

För övrigt då? Kollade lite på Draknästet med mamma innan. Det programmet är faktiskt väldigt intressant. Mest för att se vad de kommer med för idéer. Sen ringde Goran, och då skippade jag tvn såklart :) Håller faktiskt på att bli lite trött. Snacka om att dessa praktik tiderna har satt sig djupt in & att man inte är van att vara uppe längre än 21.30. Får samtidigt inte vänja mig för mycket med sena, på grund av att jag ska jobba på måndag :)

Nej, nu ska jag göra lite annat. Ha en trevlig kväll alla små sötnosar! ♥

          Min lilla shoppingrunda med Selma resulterade i en
          fin kjol & en creme-vit slapp tröja från Vero Moda.

Sommarlov, eller?...

20.00     Idag var det en riktigt usel morgon. Regnigt & blåsigt som tusan! Och jag tänker "Äh, jag har mitt paraply". Jo tjena, ni tror inte att det blåser så mycket så att det nästan vänder sig ut & in. Men till slut kommer jag fram till praktiken med dyngblöta skor, strumpor & jeans. Blött, blött & åter blött. Aja, finns inget att göra åt det. Slängor in det i torkskåpet och kör igång dagen ändå.

Idag klädde vi midsommar-stången ute på gården & lekte med barnen. De gör så att man trivs allra bäst där! :) När jag slutade 15.30 hade jag äntligen lov. Trodde jag. Jag vet inte om jag har berättat, men jag fick sommarjobb inom kommunen, men att det var perioden då jag är i Bosnien/Kroatien, så jag var tvungen att tacka nej. Jag frågade om de kunde återkomma ifall de fick en ledig period 1 & det lovade dem. Sen dess har jag inte hört ett ord, men så idag ringde dem & frågade om jag kunde börja på måndag. Jag sa att jag var tvungen att återkomma, och att det var okej. Jag måste erkänna att jag blev otroligt kluven vad jag skulle göra. Men efter många plus & minus, har jag kommit fram till att jag tar jobbet. Börjar som sagt på måndag & det ligger 5 minuter från mitt hem, så det blir helt perfekt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt & softa hemma. Ska fixa lite på rummet, testa bikinis & se efter ifall jag måste köpa någon ny inför resan. Hihi, en månad kvar, wiie! ♥

                Förberedelser inför midsommar-firande! :)

090618.

14.25     Kan ni tänka er, om en timme har jag sommarlov! Kan ni förstå hur underbart det känns? Nu är det bara solen jag vill ska återkomma :) Uppdaterar mer sen när jag kommer hem från praktiken. Puss på er. ♥

mysig fika på mezo

20.50     Så har jag tillbringat min kväll. Eller ja, det var runt 17.00 tiden. Tog bussen ner till stan och mötte Selma vid Rådhuset. Jag lovar, man blir glad av att bara se den underbara människan. Begav oss först till café Annorledes för att se om de hade min kladdkaka, men icke, så vi begav oss till Mezo istället. Där valde jag cola & en chokladboll, helt lagom fika. Satt och pratade en massa & när det började bli för kallt gick vi vidare.

Vi hamnade, chockerande nog, på H&M. Jag hittade inget speciellt där, utan jag shoppade istället lite på Vero Moda. Ni får se det imorgon. har inte riktigt orkat fixa till bilderna. Ni får nöja er med en bild på min fina Selma. Puss ♥


                                        Selma. ♥


090617.


Fotade lite på balkongen bland mammas blommor.

090616.

20.15     Idag har det varit en väldigt lång dag. Gick upp samma tid som de senaste dagarna & var på praktiken runt 8.00. Hade varit nervös hela morgonen för att min mentor skulle komma & se hur det gick för mig. Jag fick hålla i en liten sångstund med hälften av barnen, & allt gick hur bra som helst :) Sen gick tiden rätt fort & plötsligt var klockan 15.30 och jag började röra mig mot bussen.

När jag kom in till stan, tog jag bussen vidare till Goran. Åt god mat & mös lite, innan vi tog bilen hem till mig. Väl hos mig tittade vi på Family Guys 100 avsnitt som jag spelade in till oss igår. Det var inte speciellt roligt, eftersom man fick inte se så mycket av själva programmet. Sen spelade vi lite Uno. Kommer ihåg förra året i Kroatien när vi satt på stranden under palmerna & spelade Uno. Jag, älsklingen & Elena. Jätte mysigt :) Jag hoppas verkligen att det blir lika trevligt detta året.

Såg ni förresten dokumentären igår på kanal 5, där människor har sexuella upphetsningar av metall-föremål? Jag vet inte riktigt om jag ska säga mina åsikter om det, eftersom alla kan tolka det på sina egna sätt. Jag trodde iallafall att det verkade vara fejkat vid vissa tillfällen. Aja, det var väldigt intressant iallafall!

Nu ska jag kolla klart på Simpsons & städa lite grann. 20.30 ska jag & mamma se parlamentet special, de firar 10 år. Jag känner verkligen på mig att det kommer bli massa skratt :) ♥

Förresten, är det bara jag som blev otroligt chockad när jag läste att Stina-Lee ska bli mamma? Jag har ändå följt hennes blogg i några månader, & sen helt plötsligt ser man en liten mage puta ut. Gulligt värre iallafall :D


090615.

13.40     Jag fryser lite för tillfället. Kan kanske bero på att jag sitter här i tvärdrag vid datan. Får nog ta & flytta mig lite efter uppdateringen här. Finns inte mycket att skriva. Efter att ha sovit ut i helgen, var jag tvungen att gå upp 5.30 imorse. Både mamma & syster är lediga, så det gjorde det mycket svårare. På praktiken fick jag hålla i sångstunden, eftersom jag ska göra det imorgon när min mentor kommer. Sen gick vi ut & lekte lite grann och nu sover de flesta små söta barnen.

Slutar 16.30 idag, & när jag kommer hem blir det förmodligen att jag bara vilar mig. Har fått sådan jobbig hosta nu, så att träna hade nog bara varit ansträngande. Får istället städa undan & lite sånt. Alltid bra att få gjort. Vi hörs senare små sötnosar. ♥

090614.

21.05     Idag fyller min älskade mamma år, stort grattis till henne! ♥

Igår åkte jag som sagt till Familia med Elena & hennes föräldrar. Jag & Elena gick för oss själva och jag kan väl lugnt säga att jag shoppade loss. Vi hade jättemysigt, & kom hem ungefär 4 timmar senare. Goran skulle inte komma hem förrän om cirka 2 timmar senare, så vi satte oss och spelade The Simpsons Game. Kommer ihåg förra sommaren, då satt vi med det non'stop. När älsklingen kom hem mös vi bara hela kvällen. Åt godis & kollade på tv/film.


Linnen utan band, från H&M. (Berätta gärna vad de kallas, för jag har glömt).

Bas-linnen, från Cassels.

Hög kjol & svarta jeans-leggings, från Gina Tricot.

Tunika, från H&M och linne med olika längd på sidorna, från Carlings.

Idag blev jag hämtad av pappa & syster runt 15.00. Åkte till Mc'Donalds och köpte mat, som vi skulle ta med upp i kolonin till mamma. Otroligt mysigt och bara sitta där uppe & slappade. Blev lite fotograferande där. När jag & syster kom hem runt 17.00 började vi kolla på Ice Age 1-2. Är snart klara med 2an, & sen ska jag sova. Vecka 2 imorgon på praktiken. Ha en trevlig kväll allihopa! ♥


090613.

11.00     God förmiddag på er! Igår hade jag som sagt en myskväll med mig själv. När jag kom hem till pappa laddade jag upp med allt godis, cola & film. Började med High School Musical 3 som jag inte hade sett än. Den var jättebra! Det gulligaste var nog när Troy & Chad sjöng på en bilskrot om när de var små, så går de under en bil & kommer fram som två småttingar. Helt sjukt vad det var gulligt :)

Efter filmen tog jag en "film-paus" och kollade på Family Guy. Det programmet är lätt bäst! Sen visste jag inte vad jag skulle se, & det var för tidigt för att sova, så jag stoppade in Ice Age 2 i dvdn. Den är så himla rolig! Har du inte sett den, så måste du verkligen! Både den & 1an.

Somnade vid 23.30 & vaknade 5.30 imorse. Hm, undrar vad det kan bero på? Kan det möjligtvis vara eftersom jag har gått upp 5.30 hela veckan? Maybe :) Som tur är kunde jag somna om, & vaknade vid 10-tiden. Åt frukost med pappa, & nu ska jag in i duschen för att lite senare ska jag till Familia med Elena (Gorans syster). Hörs lite senare, puss! ♥


BÄST!

student 09

17.00     När jag satt på bussen innan fick jag riktiga rysningar när jag såg det första studentflaket åka förbi. Vilka minnen man har från förra året när vi åkte runder i vår vita limousine. Hela dagen var helt perfekt! Nu är det bakom mig, men mina minnen finns kvar, som tur är.

Ikväll ska jag hem till pappa & göra absolut ingenting. Var riktigt pinsam på vägen hem från stan. Stannade till på Hemmakväll för att köpa lite fredagsgodis. Kommer ut med en påse full med godis. Kommer nog inte säga vad det blev, men ni kan kanske gissa?



Mums ska det blir iallafall. Har packat ner några dvd-filmer också som jag ska mysa med ikväll. Ha en fantastisk dag alla ni studenter! & alla andra också självklart ;D ♥

090612.

13.50     Ja herregud, idag är det exakt ett år sen jag & mina homies tog studenten! Måste erkänna att jag fick någon slags ångest när jag såg några studenter på knutpunkten imorse. Alldeles vitklädda & sina fina vita mössor på. Det är bara så synd att det inte är världens bästa väder idag. Jag vet inte hur det är i Helsingborg för tillfället, men här i Ekeby öser regnet ner. Inte kul alls. Jag vill ha sool! Men samtidigt som det är tråkigt med regn, är det ändå lite bra, eftersom jag inte har lov än. Förlåt, var bara tvungen att vara lite ego (a) Ha en riktigt fin studentdag alla 90or & festa lugnt ;D

För tillfället sitter jag på praktiken & det är lite tomt här. För cirka en timme sedan somnade alla 4 (Ja, visst har vi mycket barn idag?) medan en tjej sitter & gör pärlarmband. Så okej, vi är 5 barn. Idag har vi inte velat gå ut på grund av vädret. Vi har varit inne och lekt en massa, & jag trivs som sagt som fisken i vattnet här.

Ikväll ska jag bara ha en skön hemmakväll med mig själv. Köpa pizza, godis & kolla film. Mys! Vi hörs lite senare folket. ♥

jobb

19.50     Pratade nyss med Petra i telefon. Samtidigt tog jag emot korv, pölse, bröd & en massa tillbehör från en som var uppe i konferansrummet, så jag bjöd hit Petra på lite mat. Eftersom hon bara bor 5 minuter härifrån tar det inte särskilt lång tid. Mysigt vi ska ha det. ♥

090611.

18.40     Usch, idag är det ingen fin dag. Eller jo, imorse när jag prmenerade genom lilla Ekeby var det strålande solsken, men sen kom molnen minsann. Har varit en väldigt bra dag på praktiken. Runt 9.30 tog barnen på sig sina galonbyxor & stövlar, så traskade vi iväg till en lekplats. Mina fantastiskt galna "arbetskamrater" fick en toppen bra idé. Barnen skulle få ta varsin cykel från förrådet & cykla till lekplatsen & det tyckte barnen också lät kul. Jag älskar verkligen detta stället! Personalen är helt crazy & gör alla möjliga tokiga grejer. & det bästa av allt, de vågar verkligen bjuda på sig själv!

Klockan 16.30 packade jag ihop mina grejer & begav mig till bussen. 18.00 kom jag till jobb där det var full rulle. Hon som var här innan mig hade så bråttom hem, så jag sitter nu här & fattar ingenting. Känns lite smått förvirrande :) Men äh, jag klarar det. Nu ska jag äta pasta & kyckling med vitlökssås, mums! ♥

090610.

21.10     Wuhu, om exakt två veckor fyller jag 20. Den 24e juni alltså. Glöm inte att gratta mig :) hihi.

Idag har det varit en mycket bra dag. Lär mig nya saker hela tiden på praktiken, och bra är väl det? Annars hade det ju varit något som hade gått på tok. Idag blev det ingen ute-rast för barnen, utan de drog fram en liten bassäng & balja i ett rum, där barnen kunde bada i. Så otroligt roligt att se dem sitta & plaska med varandra. Trivs som fisken i vattnet, men är trött som en gris på kvällarna. Har inte kommit hem före 18.00 på hela veckan, & kommer nog inte göra det heller. Imorgon ska jag jobba direkt efter praktiken och då kommer jag inte hem innan 21.30, som oftast brukar vara min sovtid när jag praktiserar eftersom jag behöver mina 8 timmar, annars blir jag lite tjurig på morgonen. Aja, som mamma sa; Du har fyra veckor du kan sova länge på sen. Och tacka gud för det. Känner verkligen begäret efter en sovmorgon.

Efter praktiken åkte jag raka vägen hem till min älskling och vi hade mys & åt jordgubbar. Godnatt på er! ♥

090609.

20.10     Idag har det varit väldigt tråkigt väder, men humöret är hyffsat på topp iallafall. Praktik mellan 8-15.30. Jag trivs så fruktansvärt bra där, & jag är otroligt glad att jag kommer tillbringa mycket tid hos dem. Barnen är hur gulliga som helst & personalen är bäst!

Efter praktiken gjorde jag några ärenden i stan, för att sen möta Helena för en fika. Café annorledes var stängt, så vi tog reserven, Mezo. Mysig fika med mycket snack. Vi har inte träffats på otroligt länge, så nu snacka vi ifatt oss. 1½ timme senare tog jag bussen hem. Helt sjukt att tänka så, att när jag kom hem 19.30 så ska jag gå & lägga mig två timmar senare. Segt som fan, men aja, jag trivs som fan! Ha det bäst sötnosar. ♥


Sköna Helena :) hihi.

090608.

21.20     Okej, nu blir det ett snabbt sammanfattande inlägg, eftersom jag snart ska sova. Idag var det första dagen på nya praktikplatsen. Kan ju säga att jag komme rtrivas väldigt bra :) Var där mellan 8-16.30. Tiden känns inte så långsam som den gjorde på skolan, eftersom här har man hela tiden något barn att leka med. Aja, jag stortrivs iallafall.

Efter praktiken har jag inte hunnit göra så mycket. Pratat lite i telefon, ätit & kollat på tv. Nu väntar sängen. Puss & godnatt. ♥

pro evolution soccer

18.50     Okej, det blev ändrade planer för min del idag. Vid 13.00 bestämde jag med Goran att jag skulle komma hem till honom & spela pes (pro evolution soccer) på hans ps3, så jag tog cykeln hem till honom. Vi körde igång & jag vann kanske en match av alla de vi spela, men aja, jag är på väg! Förr vann jag aldrig något, eller ens gjorde mål. Nu har jag lärt mig att tycka om det :)

Vid 17.00 cyklade jag hemåt igen, & hann precis komma hem innan regnet kom. Städade undan lite på rummet & sånt. Nu vet jag inte om jag ska se Step up eller om jag ska städa på mitt rum, haha. För vissa hade det nog inte varit ett svårt val, men för mig som gillar att ha det i ordning & reda, vettefan vad jag ska göra nu. Äh, det blir något av det. Hörs kanske sen, puss! ♥


Mums!

090607.

12.30     Nu har det varit lite segt här på sistonde, så jag tänkte köra en sammanfattning av helgen. I fredags var det grupptenta hos Petra tillsammans med Maria mellan 8-15. Efter att den var inskickad blev jag upphämtad av Goran & vi körde hem till honom. Jag träffade hans kusin från Bosnien för första gången. Jag måste ju säga att jag var riktigt nervös, men det gick hur bra som helst. Tog sedan bussen hem & började fixa mig inför kvällen. Skulle träffa mina kära kursare vid utposten för att äta middag & fira att det är sommarlov. Hade hur trevligt som helst! :) Vid 21.00 lämnade jag av Anna på knutpunkten och tog därefter bussen hem till Goran, för att sedan promenera tillsammans hem till mig  & ha en mysig kväll.


Mina kära kursare! Petra, Alexandra, Maria & Anna.

Igår vaknade jag & Goran upp runt 10.00. Vi satte igång Pes 06 & började spela lite fotboll på mitt ps2. Vi hade grymt roligt, & jag vann dessutom för första gången, tror jag :) Runt 14.00 började han vandra hemåt & jag skulle fixa mig inför kvällen. Vid 17.00 tog jag bussen till Ida där vi gjorde de sista justeringarna i våra outfits & blev sedan körda till Påarp. Det roliga är att Sofie & hennes familj är lokala kändisar i Påarp. Vi frågade en kille efter vägen, & han visste direkt vem det var. Hos Sofie åt vi först god mat, lekte lekar & kvällen avslutades med Singstar och Charader. Runt 23.30åkte jag med Sofia hem & somnade runt 01.00.


Min Sköna Helena outfit. Jag tyckte att det blev riktigt bra, eller vad tycks?


Ida (Kitty Jutbring) blev riktigt lik sin kändis!


Sköna Helena från Troja.
Kitty Kutbring.
Tiffany Persson från Staffanstorp.


Vi lekte leken då man ska bita i ett äplle som ligger i en skål med
vatten, & sedan leta efter godisbitar i en tallrik med mjöl. Skit kul ;D


Idag vaknade jag 10.30, & det är inte vanligt för att vara jag. Brukar senast gå upp 9.30 faktiskt. Aja, någon dag får man väl sova länge. Det som skrämmer mig är att jag ska gå upp 5.30 imorgon för att dra till praktiken, & det är hela 5 timmar tidigare. Thank good att man kan sova en stund på bussen. Idag ska jag bara vara hemma & ta det lugnt. Det måste man göra ibland. Ha ett trevligt veckoslut & så hörs vi kanske lite senare. ♥

090606.

16.50     Hej på er! Snart ska jag springa till bussen och åka hem till Ida. Vi ska fixa oss & sen åka hem till Sofie som har fest idag. Temat är Tv-kändisar. Sammanfattar helgen imorgon. Ha en trevlig lördag! ♥


Jag & Ida för väldigt länge sedan! ♥

äntligen sommarlov!

15.20     Yeah! Nu är grupptentamen inskickad & nu är det tekniskt sätt sommarlov. Förutom praktiken nu på sommaren, men den överlever vi! Inget annat skolsnack eller ens en enda tanke på skolarbete. SKÖNT!

Nu ska jag snart träffa Gorans kroatiska kusin, sen hem & fixa mig, och sen bär det av till Utposten med mina beloved kursare! ♥

090605.

12.10     Idag är det sista dagen i skolan, och det avslutas med en grupptenta. Jag & Maria sitter hemma hos Petra & jobbar flitigt. Vi träffades vid 8.00 & när klockan var cirka 11.00 märktes det att vi behövde näring, eftersom vi var hur trötta som helst & satt och flummade sönder. Vi bestämde oss därför för att göra tacos & få lite mat i oss. Nu sitter vi här & är helt mätta, men vi får kämpa för att sätta igång med plugget åter igen.

Ikväll ska vi i arbetslaget ut och äta. Men vart vi går får vi se, eftersom vi (jag, Petra & Maria) är lite osäker på hur mycket vi vill lägga på mat. Äh, det löser sig. Nu ska vi köra igång. Hörs senare, puss på er! ♥

090604.

16.50     Idag var det dags för jobb som sagt. Kom dit vid 7.00 & slutade för cirka en timme sen, alltså 15.30. Det var otroligt kul, och idag var det verkligen de små barnen. De var mellan 1-3 år. De var så otroligt söta, & jag hoppas verkligen att det återkommer till dem någon dag!

När jag slutade sprang jag till bussen, men han körde iväg. Stör ni inte er också på när man är 5 meter från bussen & kommer springandes, så kör jäveln? Åh, man blir så sur att man nästan börjar gråta alltså. Speciellt när man är förvirrad inombords. Men äh, jag överlever!

Nu ska jag kolla igenom den 16 sidor långa grupptentan som jag, Petra & Maria ska arbeta med hela dagen imorgon. Mellan 8.00-17.00. Kommer vara helt slut i skallen efteråt, så det blir ingen sen kväll.

Skriver mer sen, puss! ♥

john blund

21.50     Gott natt på er allihopa! Nu är det sängen som gäller för mig. Ska upp 5.30 imorgon & börja jobba på en annan förskola som vikarie mellan 7.00 - 15.30. Wish me good luck! ♥

shopping på väla

20.50     Idag hade jag & Alexandra en otroligt eftermiddag på väla. Detta fick jag med mig hem.


Vit, häftig tunika från Vero Moda.
Shorts från Cubus.

shopping i malmö

20.40     Dessa fina tröjor köpte jag i måndags när jag & Anna strosade runder i Malmö.


Tokio Hotel-designad tröja från H&M.
Svart, slapp, sval tröja från Gina Tricot.
Vit fluffig tröja från Vila.

090603.

13.30     Hej på er! Här var det ett tag sen man var. Har haft så mycket för mig på sistonde, så det blir inte mycket bloggande. I måndags var jag som sagt i skolan en snabbis för att lämna uppsatsen. Skönt, då är det bara grupptentan på fredag kvar. Efter det promenerade jag & Anna en stund i stan. Otroligt mysigt att gå runder i stan när det fint väder. Shoppade lite grann, men bilderna får komma in lite senare. På kvällen tränade jag med Alexandra & Ylva. Det var otroligt skönt. Sen hade både jag & Ylva glömt pengar/busskort, så det blev en kvällspromenad hemåt.

Igår jobbade jag på en förskola som vikarie. Otroligt roligt att jobba så, eftersom man får helt nya kunskaper varje gång. Denna gången var det en gravt handikappad pojke. Han var väl ungefär 3 år och satt i sån speciell vagn/stol. Säger inte att det var kul på det sättet, men roligt att uppleva hur man går till väga för att hjälpa honom i hans utveckling. Jag har sen dess & Västra Bergas särskoleklass, börjat få mer tankar om barn med särskilda behov. Vem vet, det kanske blir det för mig? Vi får se vad som händer :)

På kvällen cyklade jag hem till Goran, sen promenerade vi hem till mig & hämtade saker och sen åter hem till honom. Hela kvällen tog vi det lugnt. Kollade på Ice Age & lite sånt. Vi behöver inte göra något alls, vi har mysigt ändå,och det är otroligt skönt. Kan bara slappa.

Idag hände inte så mycket heller. Sov hos älsklingen & det är alltid så mysigt. Vid 10.30 gick jag till Nautilus och höll Alexandra sällskap när hon tränade. Jag orkade inte idag. Nu sitter jag hemma & ska snart ta bussen till väla & så möter Alexandra mig där. Vi hörs lite senare ikväll sötnosar. ♥


Jensen's Böffhus i Malmö är en stark rekomendation.



Anna.

090601.

10.20     Äntligen en dag utan att tänka på uppsatsen. Det är 1a juni & det är solsken ute. Helt fantastiskt. Så idag mår jag bra! För tillfället sitter jag & kollar på The Cheetah Girl som jag lånat av Maria. Jag älskar sånna filmer, eftersom de pratar med den äkta getto snack. Lovin it!

Snart ska jag börja fixa mig & om 1 ½ timme hämtar Petra mig & sen ska vi köra ner till Malmö för att lämna uppsatsen. När vi är klara ska jag & Anna strosa runder i Malmö & ha det mysigt i solskenet. Vi hörs lite senare. ♥

RSS 2.0