100131

Imorgon är det februari. Som tiden rusar iväg. Snart är det sommarlov till och med ;) Som jag längtar efter ledigheten & värmen! Ska bli riktigt härligt. Vill att snön ska försvinna nu.

Hela anledningen till att jag tittade förbi här är för att jag läste på aftonbladet om hela det här med byte av modell hos Gina Tricot. Vem bryr sig egentligen om vem som visar deras kläder? Huvudsaken är väl att de visar upp dem snyggt så att folk vill köpa dem. Det tror jag är det enda affärerna bryr sig om. Min personliga åsikt är väl att hon norska blondinen är snygg, men samtidigt ser den brasilanska brunetten grymt fräsch ut. Läste även att norskan har blivit gravid & att kontraktet gått ut. Det låter helt rimligt i mina öron att de passar på att förnya sig då. Hon kan ju inte visa upp kläderna med stora bebismagen. Det är inga mammakläder på Gina Tricot. Förstår mycket väl varför de bytte modell. Ni som klagar, sluta upp med det!

Usch vilken lång text det blev, men nu fick jag det sagt iallafall :) Nu ska jag läsa min underbara bok till kvällskursen - Barn & unga i behov av särskilt stöd. Jag läser Spökflickan av Torey Hayden. Grymt bra författare! Rekomenderar starkt att ni ska läsa hennes böcker. Orkar inte skriva fakta om henne, så googla henne, eller läs om hennes böcker.

Puss & god natt på er! ♥


dagens repeat


100129

Eftersom jag har blivit grymt seg på att skriva, så får ni nöja er med lite bilder. Kanske skriver en lite längre sammanfattning av min vecka lite senare idag på jobb. Puss! ♥





Gjorde ett arbete på matten om en mattebok.
Alexandra slängde ihop boken när hon fick syn på
denna bilden. Stackarn. Därför lovade jag att inte
lägga upp en stor version av den. Vill ju inte
att hennes laptop ska råka illa ut, hihi. ♥


100122

Min dag i bilder. ♥


Fredagshumor på högnivå mellan mig & Alexandra.


Lunch på Stinsen.


"Har jag något mellan tänderna?"


healthy life

Jag känner faktiskt att jag har börjat bli mer nyttig & duktig. Idag träffade jag Alexandra i stan för en  mysig fika på Espresso House, för att sen promenera hem. Nu ikväll var jag ute med Ylva & Patricia och tog en promenad. ♥


Alexandra! ♥


Patricia & Ylva! ♥


100118

Idag har det kommit mer snö ute. Det är fint, men nu har jag kommit till det stadiet som säger; Bort med snö & kyla. Jag vill ha vår & lite värme! Men det kommer väl antagligen om några månader, får vänta tills dess. Om ungefär en timme ska jag börja bege mig ner mot stan & möta upp Alexandra. Vi ska ta en mysig fika & kanske kolla lite i affärer. Kanske en sväng om Skopunkten, vi får se vad som händer :) Ni får ha en bra dag! ♥


Engelsk frukost.


100117

Jag har haft en underbar helg & hoppas att ni också har haft det! :)

I fredags jobbade jag & softade framför American Pie 2 på kvällen. Igår åkte jag hem till älsklingen & mös. Efter en timme eller två bestämde vi oss för att baka äpplepaj. Gorans mamma sa att det nog är den godaste vi gjort, stolta :) haha. Den var faktiskt väldigt god. Jag brukar vanligtvis inte äta det, men Goran övertygade mig att smaka. På kvällen tog vi det lugnt framför tvn & lite playstation. Ni märker hur mycket vi gör ;) haha.

Idag åkte jag hem från honom runt 15.00 och nu sitter jag här & fryser. Saknar mina mjuka mystofflor. Syster kommer snart, sen ska vi äta mat med pappa. Ikväll blir det engelsk frukost (vita böner, bacon, ägg & rostad bröd). Har ni inte smakat det är det rekomenderat! Otroligt gott.

Nu ska jag skriva in matte schemat i kalendern. Puss! ♥




Saknar.


100115

Hej på er! Idag är jag på ett strålande humör. Vet inte riktigt vad som är anledningen. Det kan ju inte vara vädret, som oftast är anledningen till humöret på sommaren :b haha. Nej, idag är nog allt bra just för att allt går som jag vill. Hämtade kurslitteratur på Hemköp, fixade hemma & nu sitter jag på jobb. Det enda som är lite smått negativt är att jag har åkt på en mini förkylning som kan vara lite irriterande, men jag har överlevt så många värre förr, så den här klarar jag av. Sen har jag inte mycket mer att säga än att jag jobbar hela dagen. Bjuder på dagens musikvideo. Puss! ♥


Will you marry be, Bella?

Så avslutades årets bästa film. Åh. Jag är kär. Jag kan inte förstå att jag inte har sett denna film tidigare. Den är helt underbar. Ni som har sett den förstår vad jag menar, så jag behöver inte förklara. Allt som behövs sägas, guld! ♥

Förlåt, jag ska inte bli en sån person som håller på att tjata om hur bra denna film är
eller hur snygga skådespelarna är. Jag vill bara få fram mitt budskap. Den är bäst! ♥


utmattad

Jag är så seg för tillfället! När jag ska hem har jag varit här på jobb i ungefär 9 timmar. Konstigt att man är trött. Men jag ska banne mig på bio ikväll! Så trött är jag inte ;) Efter det blir det till att sova så att man är pigg för passet 14.00 - 21-30 imorgon.

Nu har jag iallafall skrivit ut alla böcker som fanns i pdf-format till de nya kurserna, skönt. Ska hämta två på posten imorgon och de andra är beställda. We are good to go :) hihi.

Puss ♥


100114

God förmiddag på er! För tillfället är jag på jobb och tar det lugnt. Det är ju inte allt för mycket att göra här ;) Jobbar 8-16, sen om Hemköp och hämta lite kurslitteratur. Efter det är det raka vägen hem och göra ve sig och äta. Klockan 18.00 hämtar nämligen Hanna mig, sen ska vi ner i stan och kolla bio. Det blir New Moon! Igår såg jag Twilight för första gången och jag blev förälskad! Innan dess har jag hela tiden sagt att jag tycker Jacob (varulven) var snyggast, men det är nog Edward som tar hem det priset, så mystisk :) I can't wait.

Igår vaknade jag upp hos älsklingen på det där mysiga sättet, underbart. Några timmar senare var det dags för mig att ta bussen ut till praktiken i Ekeby. Klantiga jag glömde såklart plånboken i måndags då jag & Petra var där, så jag var tvungen att åka dit och betala. Det lite komiska med detta besöket var att jag kom dit för att endast lämna pengar & låna en bok till matte-kursen - det slutade med att det var jag som tog upp barnen en efter en och bytade på dem och liknande. Rätt kul. När jag ska hem så säger min handledare Tack för hjälpen. Haha, ingen orsak säger jag ;) Älskar dem!

Nu ska jag beställa lite kurslitteratur. Puss! ♥


Kärlek!


100110

Hallå! Här har det varit fruktansvärt inaktivt på den senaste tiden. Tänkte slänga in ett inlägg bara för att berätta vad jag har gjort på sistonde och även lägga in några nyårsbilder som jag vet är väldigt eftertraktade av speciellt två stycken som har huvudrollen på en av bilderna :) haha.

Nu är ledigheten snart slut. Jag måste säga att det kändes lite småjobbigt att gå upp 6.45 idag för att jobba. Har inte gått upp så tidigt på ungefär 3 veckor. Men men, så är det studerande livet ;) haha. Det har varit en väldigt skön ledighet måste jag säga.

I veckan har jag träffat Hanna och sedan Alexandra & Ylva. Mysigt med kompis-mys. Övrigt så har jag träffat min älskling lite då & då. Lite jobb och tagit det lugnt. Så sammanfattar jag mina veckor :)

Nu lite bilder, enjoy! :)









100103

Hoppsan, glömde visst att skriva igår. Nåja, får uppdatera er nu då. I torsdags åkte jag hem till Goran runt 16.00, då började vi lira Kung fu panda som älsklingen fick utav mig dagen innan. Det var riktigt skoj, så det slutade med att vid 21.00 tiden hade vi nästan värvat hela spelet, sjukt! Jag rekomenderar det verkligen. Ni ser hur mycket vi gör när vi umgås, haha. Nej, men tv-spel är kul. Efter det gick vi ut till Gorans föräldrar, Elena och Maja som satt och lyssnade på musik. Tolvslaget kom och man fick den efterlängtade nyårskyssen, efterlängtat (a) Lika mysigt som vanligt.

Vi gick därefter ut och kollade på alla vackra raketer, samtidigt som Gorans familj sköt lite egna. Jag vill alltid få till de där perfekta bilderna när jag fotar den färgglada himlen, men det blir aldrig bra. Jag får nöja mig med dem jag fick på marken. Visar imorgon, har ingen mobilsladd med mig till pappa. Sen gick vi in igen och lyssnade på musik och umgicks. 03.00 gick gästerna, så jag & Goran gick in till rummet & återgick till tv-spel. Denna gång Assassins creed. När klockan närmade sig 05.30 orkade vi inte vara vakna mer, så vi stängde av spelet och somnade tillsammans, mysigt.

Vaknade bara 6 timmar senare, men klockan 12.00 verkar inte så lite när man tänker efter. Vi brukar aldrig sova så länge. Vi bara mös och tog det lugnt fram till 16.00 ungefär, sen promenderade vi hem mot mig. Älsklingen vände dock om efter halva vägen. Vill inte tvinga honom att följa mig i kylan. Han är så snäll ändå :)

Igår jobbade jag & sen sov jag hos Goran. Nu jobbar jag och sen hem till pappa. Orkar inte skriva mer för tillfället. Pappa har köpt pizza till mig, så det ska jag äta nu. Puss! ♥


100101

Oj, det där kändes lite små konstigt att skriva, haha. Men man vänjer sig :) Sammanfattar mitt nyår imorgon på jobb. Ska snart sova, men jag bjuder på kändisars knasiga frisyrer genom året som gått.


Cassie


Christina Aguilera


Drew Barrymore


Gwen Stefani


Lady Gaga


Rihanna


Tyra Banks


Shakira


RSS 2.0