091229

Idag blir det till att ta det lugnt fram till 16.00, sen frisören & krylla håret ännu en gång & efter till blir det  hem till Goran, min lilla älskling! Ha en mysig dag, puss. ♥


Det behövdes ett par nya tygskor, så det blev Kawasaki på Trampolin.


Ett ljusgrått linne från Only.


Dagens kap. Adidas tröja i fleece på Intersport. Ord. pris 600 - nu 200, gott! hihi.


091228

God morgon på er! Nu är jag uppe & ska äta frukost. Sedan ska jag & syster fixa oss, för att sen bege oss till väla. Som sagt ska det mest shoppas till syster, men jag tackar inte nej om jag ser något inbjudande, haha. Ikväll är planen att jag & Ida ska ta en fika, hoppas att det blir av :)

Nu - maat! ♥


En god frukost på balkongen i somras (stryk gärna chokladbollarna, haha.)


mellandagsrea

Klockan tolv åkte jag till väla och mötte Helena. 4 timmar senare var jag hemma med ömma fötter. Men jag fick med mig detta hem. Jag ber om ursäkt för halvdana bilder, men förhoppningsvis ser ni vad de föreställer :)

Imorgon ska jag & syster till väla, men eftersom jag nästan har handlat upp mina julpengar får vi koncentrera oss på henne. Nu ska vi fortsätta se på Projekt runway. Puss ♥


Vero Moda


Gina Tricot


Only


Cubus


Ice age 3                                        Twilight    


091227

Det är inte mänskligt att vara uppe såhär tidigt! Eller ja, nu är detta bara ett tillfälligt klagomål. Vanligtvis brukar jag inte ha några problem med att gå upp 7.00 på en söndag morgon, men jag måste ha fått väldigt lite sömn i natt. Ställde klockan på 6.40, men somnar om till 7.10, hoppsan. Slänger mig ur sängen, klär på mig, får i mig två mackor och borstar tänderna. Det gick snabbt. Bussen gick 7.35 & den hann jag med :)

Så, det var min stressiga morgon. Hoppas att ni har haft det mer behagligt och kunnat sova ut åtminstonde. Här ska jag befinna mig fram till 11.00 & sen hem. Sedan bär det av till väla och trängas med alla invånare i Helsingborg. Vilken upplevelse, haha. För tillfället har jag inte mer att skriva.

Sköt om er, puss! ♥

myskväll

Blev ingenting med Alexandra ikväll. Hon mådde inte bra, så vi får ta det en annan dag. Istället sitter jag bänkad framför Harry Potter & hemligheternas kammare och knaprar på Romerska bågar, mums. Efter det blir det nog att jag går över till 6an och kollar på Simpsons maratonet tills det är dags att sova. Ska jobba 8.00 imorgon, så det blir nog ingen sen kväll.

Saknar min älskling. Det blir lätt så när man har umgåtts i två hela dagar. Nu är man helt sällskapssjuk. Ni kan ju bara tänka er hur det kändes efter en hel månad i Bosnien, när man helt plötsligt skulle sova ensam i sin säng, usch!

Puss & god kväll. ♥


mina fina julklappar

Adidas väska, mascara + eye-makeup remover & en söt mimmi gosedjur.
Av min älskling. ♥


Mössa, vantar & strumpor.
Av Gorans syster Elena.


Harry Potter & halvblodsprinsen och kit med Oliv naturell Body lotion & Handcream.
Av syster.


Bio presentkort & pengar.
Av farmor & farfar, pappa och hans flickvän.


Söta benvärmare med volanger.
Av Gorans föräldrar.


091226

Nu tänkte jag berätta för er om mina juldagar. I torsdags var det städning, matlagning & liknande som stog på schemat. När klockan började närma sig 14.30 kom våra gäster som bestod av systers pojkvän & hans mamma. Vi blev alltså jag, syster + pojkvän + mamma & vår egen mamma såklart. Förstod ni? Pratade lite och så innan Kalle Anka. Efter ungefär halva stod tvn på men ingen tittade. Antar att det har blivit för tradiotionellt. Ska bara se det för att se. Vilka såg Anna Ankas jul?

Vid 16.00 började vi fylla våra hungriga magar med julmat. Ni alla vet ju vad det består av så där behöver jag inte ge några närmare detaljer. Mycket trevligt hade vi! Efteråt var det äntligen dags för julklappar. Jag visste redan att jag inte skulle få så mycket, eftersom jag redan fått min underbara vinterjacka och tränings dvd. Men det var väldigt roligt att se alla andra öppna sina fina klappar. När vi var färdiga med det var klockan 19.00, så jag bestämde mig för att det var tid att åka hem till min älskling.

Väl hemma hos honom satt vi och pratade lite grann med hans familj och sen började även julklappsöppnandet där. Fick underbara klappar. Hade inte velat byta en enda. Lägger in bilder på alla klapparna när jag har tid. Förmodligen imorgon.

Igår vaknade jag upp hos min mysiga pojke, sen vid 15.00 hämtade pappa mig, så åkte vi till farmor och farfar för att ha lite julfika tillsammans med dem. Fick även fina klappar, eller ska jag säga julpengar? :) Så det blir väl lite mellandags-rea även för mig, även om jag avskyr massa folk på väla. Som Helena sa "Men där kommer att vara jätte mkt folk", jag svarade "Ja, men varför inte du & jag också? haha". Får se vad man får tag i.

Efter jobb, 18.00, ska jag hem en snabbis, sen ska jag ta bussen till Alexandra. Ska besöka hennes lägenhet för första gången. Helt sjukt att jag inte har varit där än. Vi ska iallafall äta lite gottis & se nya Harry Potter & halvblodsprinsen som jag bland annat fick i julklapp. Nej, nu har jag skrivkramp. Har inte skrivit såhär mycket på länge, haha. Ha det bäst & sköt om er! ♥


091224

Idag har det blivit en massa fixande. Både med mat, städning & till slut - fixa sig själv. Men nu är allt gjort & nu ska jag & syster slappna av med lite Grinchen på tv3. Om några timmar kommer systers pojkvän och hans mamma hit. Sen ikväll ska jag hem till Goran och mysa. Imorgon blir det lite julfirande hos farmor & farfar. Mysigt.

Ni får allesammans ha en god jul & ha en underbar dag! ♥


Min julbild till älsklingen! hihi ♥


091222

Idag är det bara två dagar kvar till julafton. Underbart! Men varför kan man inte se fram emot julafton lika mycket nu som när man var liten? Lite synd faktiskt. Jag antar att det bara är en själv som kan skapa den känslan. Ska försöka skapa lite mer julkänsla faktiskt. Imorgon är det julstädning som gäller tillsammans med syster. Kul att bara städa, slappna av och lyssna på en massa musik.

Jag & Petra blev så gott som klara med vårt projektarbete innan idag. Det känns skönt. Nu har vi bara lite kvar att justera, men det tar vi efter nyår. Nu ska man försöka att slappna av i två veckor och inte tänka på plugg. Inte så svårt egentligen, men det är bara det att man ska slå in i skallen att man kan slappna av utan att känna dåligt samvete.

Nu är Alexandra påväg till Thailand. Gud så skönt för henne att kunna sola & bada i tre hela veckor nu. Lite smått avundsjuk faktiskt :) hihi. Hoppas att du har det skönt gumman!

Eftermiddagen spenderade jag med min älskling. Hade mysigt, åt hemmagjord kebabpizza & goda clementiner. Mums! Det hade fallit massa ny snö, så på vägen till bussen hade vi lite snöbollskrig och jag fick även årets första mulning. Men det gör ingenting så länge den är från någon man tycker om :) Haha!

Nu ska jag & syster fortsätta kolla film. Puss! ♥


underbara vinterland


091221

Hej på er allesammans! Hoppas att ni har haft en skön helg & även en bra måndag. Det har jag. Spenderade första halvan utav dagen på praktiken med mina sötnosar. Va lite tråkigt bara att så många var hemma, men de 5 barnen som var där hade jag kul med. Fick även avsluta mina intervjuer till prjektarbetet avklarade, skönt.

Fick en underbar julklapp av ett av barnen och hans föräldrar. Otroligt gulligt. Jag hade inte förväntat mig något.


Tack! ♥


091219

                      26 månader - det är vad vi har idag. Jag älskar dig.

Sitter på jobb för tillfället. Det var lite ovanligt att ha sovmorgon, eftersom jag oftast börjar jobba 8.30 på helger. Men idag började jag 12.15 så jag kunde iallafall sova till 9.00, skönt. Det här verkligen till ovanligheterna att det är så tyst som idag. De flesta har tagit julledigt så här är knappt något folk. Skönt på ett sätt. Då ska man bara orka börja med plugget. Känns rätt segt att plugga på en helg, men om vi vill nå vårt mål att vara klara på onsdag får man ta sig i kragen. Kvällen spenderas med Goran, hämt-mat och tv med mys. Puss ♥


helg

Just det, jag skulle uppdatera. Glömde jag helt bort samtidigt som jag skrev det, haha. Nu skriver jag iallafall. Dagen på jobb har gått rätt snabbt. Har inte gjort så mycket, jag är helt seg. Imorgon börjar jag inte förrän 12.15, så jag kan ta en liten sovmorgon.

Hur har veckan varit då? Projektarbetet har gått igång med en jädrans fart. Känner att vi kan sätta målet att vara klara på onsdag, utan att behöva stressa. Vi får se som sagt hur det blir med det. Imorse hade vi ingen bra morgon. Jag, Alexandra, Petra & Maria kom till skolan 8.00 när vi skulle börjat. Vi möttes av ett annat arbetslag, som också pendlar. Ingen annan kom, inte ens läraren. Maria ringde sin kompis som bor i Malmö, då säger hon att läraren hade skrivit ett meddelande på hemsidan att vi skulle skjuta fram drama passet till 10, då vi egentligen skulle slutat. När skrev han detta då? 6.24! Väldigt komiskt, alla vi gick nästan hemifrån vid 6. Eftersom det var en obligatorisk närvaro var det ingen som ville gå hem. Det slutade med att läraren kom och vi gjorde vårt pass fram till 10 ändå, skönt.

Jag & Petra köpte fiskgratäng och åt lunch hemma hos henne när vi kommit in till stan. Sen jobbade vi lite på projektarbetet tills vi kände att vi inte kunde göra mer. Då gick jag hem och två timmar senare var jag på jobb. Det är min dag i ett nötskal, haha. Idag blir det till att ta det lugnt och ladda inför helgen. Jobb & träffa min älskling. Puss ♥


ursäkta mig

Vem har verkligen tid & energi till att lägga ner så mycket hat & irritation på en människa? Läste precis på Aftonbladet.se om Idol-Erik & frustrationen mot när hans flickvän gick upp på scenen. Seriöst, skärp er! Jag kan erkänna att det såg lite dumt ut när hon stod själv i kanten av scenen när övriga idoler kom fram till Erik, men herregud, låt henne fira sin pojkvän. Jag tycker bara att det är onödigt att ens yttra sig om hur mycket man stör sig.

Att sen bilda en Facebook-grupp som heter "Vi som skämdes för Idol-Eriks flickvän" och som nu har 16 000 medlemmar, det är bara barnsligt. Man skäms för dessa människor. Snälla, väx upp.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2009/article6310803.ab


update: Jag kontrade med att bli medlem i gruppen; Vi som skäms över dom som skäms över Idol-Eriks flickvän. Haha, lite löjlig får man vara ibland :)


091218

Hej på er! Ska uppdatera om ett tag. Så länge kan ni läsa om den idiotiska mamman som twittrade samtidigt som ambulanspersonal kämpade för att rädda livet på hennes 2-årige son som fallit i familjens pool.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6310799.ab


Assassins Creed 2

Även om ni inte är så intresserade, så kolla gärna ändå. Den är grymt gjord!


091212

Bara 12 dagar kvar till julafton & alla julklappar är inköpta. Skönt! Nu är denna två veckors-period av praktiken slut, & jag är lite smått dyster. Vill vara där längre, men att gå upp 5.30 varje morgon tar lite kål på mig. Imorgon är det fältdag som gäller, då ska alla barnen gå luciatåg, underbart. Se mina små gullungar som lucia, tärna, tomte eller stjärngosse. Ska vara där 6.45 och jag får skjuts av pappa. Snällt av honom :)

Annars har helgen rusat förbi. Fredagen bestod av en underbar softkväll med godis & idol-final. Är så glad att Erik vann. Wuhu! Igår åkte jag hem till Goran vid 13.00 och vi hade det som vanligt jättemysigt. Spenderade den mesta tiden med att spela Assassins creed 2. Älskar det! Det är så himla grymt gjort och roliga uppdrag också. Jag rekomenderar det starkt. Det är ungefär lika blodigt som Grand Theft Auto, fäörutom att detta utspelar sig i Italien på 1600-talet ungefär. Riktigt roligt.

Nu ska jag plugga lite grann. Hoppas att ni har haft en skön helg! Oj, förresten, jag fick gödkänt på omtentan, HURRA! hihi.


Assassins Creed 2.


091211

Vinnare i Idol 2009 - Erik Grönwall!

En fantastisk show som vanligt! Båda finalisterna var otroligt duktiga,
men Erik var snäppet bättre. Jag tror att han kommer bli stor.
Vad tyckte ni om kvällens strålande final? :)

Nu är det sängen som väntar. Ska sova igen två veckors tidiga morgonar.
Hoppas att ni får en trevlig helg, så hörs vi! Puss & god natt. ♥


091210


Igår slog jag in fina klappar till barnen. Mjuka Molly Mus-böcker!


nya inköp


Älsklingens nya söta mössa.


Mjuka mystofflor från Lindex, 99 :-


091208


Jag älskar att bada!

(Som ni ser flödar inte fantasin som den ibland gör.
Riktiga inlägg kommer när inspiration finns, haha)


091205

Hej på er! Har har det varit segt i några dagar nu. Ni förstår säkert orsaken - omtentan. Men nu är det gjord och jag får väl säga att det känns någorlunda bra. Får visserligen inte besked förrän på fredag, men för tillfället kan jag släppa den. I veckan riktas tankarna istället åt praktiken och lite projektarbete. Får kolla lite i böcker & intervjua pedagogerna, så att vi snabbt kan köra igång med arbetet nästa vecka igen.

Igår träffade jag min snutt & mös lite hemma hos honom. En timme senare satt jag på bussen hem. Tråkigt att inte vara där så länge, men plugget kommer ju tyvärr före. På kvällen blev det Idol, plugg & lite Skavlan. Jag måste erkänna att Shakira är väldigt grym. Jag visste inte att hon var så smart, vilken är en hemsk fördom mot någon bara för att hon är vacker. Hon satt där och pratade om att hon hjälpte skolor i Colombia & sånt. Förlåt Shakira, för mina fördomar, haha.

Idol. Behöver jag säga mer? Vilken show! Ni som inte såg den, då missade ni något! Erik äger hela skiten och jag tror att han kommer vinna allt. Men alla tre är jätteduktiga. Nu står det mellan Erik & Tove. Vem tror du vinner?

Ikväll ska jag mysa med Goran. Dessvärre blir det ingen sovmorgon imorgon, eftersom jag ska jobba 8 - 16. Hörs imorgon! ♥


Min röst landar på honom. Vart landar din? :)


091201

Första december idag, kan ni tänka er? Tiden går så fort att det inte är sant. Praktik igen. Denna veckan & nästa. Kommer nog vara ovanligt seg dessa närmsta dagarna, eftersom omtentan är på lördag och jag håller på att förbereda mig. Nästa vecka kan jag ta det lite lugnare, men missförstå mig inte. Än kan man inte slappna av. Då blir det mer & mer jobb med projektarbetet. Så ser mina kommande veckor ut. Plus nöjen då såklart. Kan inte stänga in sig helt & hållet. Nästa vecka får jag & Helena ta vår runda på väla.

Nu, plugg. ♥


RSS 2.0