100416

Dumma vulkan på Island. Vet att de inte kan hjälpa det, men jag vill att mamma ska kunna komma hem nästa lördag. Hon ska inte behöva stanna längre i Peru pga askan. Vi får se hur det blir helt enkelt. Jag kan tycka att det är lite smålöjligt med dessa grupper på Face som kallar sig "Vi som hatar Island för att deras aska har smutsat ner Europa" eller något sånt. Tänk efter, är det verkligen deras fel? Jag hoppas bara inte att Katja väcks till liv, då kan det säkert bli väsen av sig.

Idag har varit en sån riktig slappedag. Man har velat plugga, men inte kommit igång riktigt. Nä, skärpning på detta! Istället har det blivit mys med syster och sedan blev det Monopol spelande med hon & hennes pojkvän. Inte min bästa dag om man säger så, men jag håller fortfarande familjerekordet, tror det ligger på runt 270 000, så jag är rätt nöjd :) Lite onödig fakta där, men så kan det bli ibland, haha.

Nu börjar mina ögonlock bli lite tunga så det är nog dags att sova. Imorgon kommer Goran & då blir det mys :) Innan jag somnar tänkte jag visa mina senaste köp. Känns som att shopping dominerar på bloggen, inte bra alls. Får bli en ändring på det. Puss & god natt. ♥ (inte bra att skriva blogg när man nästan halvsover. har fixat till rätt många felstavningar. note to self: skriv blogg innan du blir för trött, hihi).


Cardigan från H&M.


Mina fina converse från Scorett (men de finns ju lite överallt).


Tunika från Bik Bok.


100409

Imorse (03.00!) åkte min kära mamma iväg på semester. Hon ska tillbringa två veckor i Peru och bland annat besöka Machu Picchu. Tillsammans med en väninna och ett gäng andra ska de uppleva roliga saker där tillsammans. Hoppas att hon får en underbar resa! ♥

Nu ska jag träna lite Zumba, sen äta middag med pappa & efter det blir det en liten blandning på tv & plugg. Ha en toppen kväll folket! ♥


RSS 2.0